Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
147
Favori
678.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen hafta değiştirdim. Varta N60 aldım sanırım. Start stop sistemi aynı gün içinde 2 kere arıza verince ölçmeden değiştirdim. Benim arabada bazen uzun süre yatıyor, 8-9 gün çalışmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 18 Ekim 2023; 12:37:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim akü 70 amper. Değiştirmeden önce canlandırmayı (repair modunda çalışan akü şarj cihazları var) deneyeceğim. O da olmazsa mecbur değiştireceğim. 6 yıl oldu zaten :D

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Bana da 70 takalım dediler ama ben üzerinden çıkanı tercih ettim. 70 amperi şarj etmek alternatörü yorabilir.

• individual İ kullanıcısına yanıt
    Yoracağını sanmam hocam. Sonuçda birim zamanda aynı işi yapacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 68.000 km'deki 1.6 dizelin 6. yıl bakımını 8.800'e yaptı doğuş.

• Arkadaşlar 2018 model aracımda balata sensörü var mı?

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Önlerde var. Arkalarda yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ıslık çalmaya başladı da sorayım dedim.

• Selam. İhtiyacım kalmadığından (2019 sedan A3 aracıma tam uyumlu) bazı ürünleri satıyorum. Belki düşünen olursa tavsiye ederim. Fiyat hepsine toplu 10 bin.

-Nokian Kış lastiği 4 adet (2019 çıkışlı sıfır alınmış 2-3 kış kısa süreli kullanıldı) Nokian en iyi kış lastiklerindendir bilen bilir.

-Tam uyumlu 2-3 defa kullanılmış yırtık bile olmayan kaliteli malzeme branda

-Bagaj havuzu kaliteli tam uyumlu. yırtık deformasyon yok.

-araç içi arka koltuklara ait havuzlu paspas x 2 adet

-kaliteli saat ön konsola yapışmalı (pil takılıp düşmeyecek şekilde yapiskanini yenileyin)

-şoför yanı eşya telefon saklama aparatı (aşırı kullanışlı, sadece yapışkanı azaldı derisi düzgün şekilde tekrar yapıştırılacak ben ugrasmadim)

-süper anahtarlık audi logolu

Düşünen olursa iletisime geçebiliriz. Bursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersimlifzt -- 3 Temmuz 2024; 21:53:58 >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• arkadaslar artık araçlarımız yaşlanıyor..yaşı 6-7 olan araçların (full led yada matriz led farketmez) gündüz ledleri sararmaya başladı..sararma genelde tüpe ışığı veren dlr nin tam buluşma noktasının yanması ile ortaya çıkıyor yanmada çok ısınma ile oluyor..bu durumda tüp ledleri ve dlr modullerını değişmek gerekiyor..bu iş kolay değil maalsef..ledleri değişmek için farın ön camı sokuluyor...üst dlr arkada ama alt ledin dlr si farın içinde..

bu videodan bakabilirsiniz..

Antpartsyoutube
    Audi A3 full LED headlight daytime running light is yellow dim or defective, we can repair it according to this tutorial. https://www.antparts.com/products/audi-a3-s3-daytime-running-light-for-full-led-headlight-unit-8v0998473a-8v0998474a/
    https://www.youtube.com/watch?v=1TdFGHRcy4Q

bende bu videodaki araçla aynı durumdayım..yeni farın tanesinin değeri 67.500TL %30 indirim+ işçilik ile çifti 100.000TL civarı oluyormuş..

bende gündüz ledlerinin tüplerini ve dlr modullerını değiştirmeye karar verdim..Türkiyede bunu yapan çok firma yok yapanlarda allaha emanet..bir iki firma ile işçilik konusunda anlaştım..malzemeleri kendim çinden alacagım..orjinalde tüm full ledlerin ledleri osram drl modulleri ise genelde valeo marka çıkıyor..bunların orjinalini bulmak zor. çinden kaliteli bulmak ise şans işi..bu videodaki firmadan almayı düşünüyorum..riske girip deneyeceğim..işçilik içinde bir firma ile anlaşacağım..bakalım

• üsteki full led alttaki matriz..

full led olanlar C şeklindekiler için farda 2 tane tüp var ikisinde farklı dlr mevcut..

resimdeki gibi 2 tüp 2 farklı dlr modulu..

genelde alttakiler sararmaya önce başlıyor onun için farın açılması gerekiyor..

bunu yapan sağlam biri varsa malzemeleri alıp yaptırabilirsiniz. dediğim gibi bende malzemeleri alıp riske gireceğim..

• Arkadaşlar Merhaba,

2013 1.4 tfsi attraction ile aranıza katıldım. Araçla alakalı bir kaç sorum olacak internetde ve youtube da çok farklı içerikler var fakat kullanıcı deneyimi çok az.Sizlerden ricam araç sahibi arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

Öncelikle attraction paket oldugu için malesef araçda katlanır ayna yok. Bu durum basit bir modül ekleme vs ile halledilebiliniyormu yoksa komple dikiz aynalarının mekanizması mı değişmesi gerekir. Masraflı olur mu bunu merak ediyorum. Geçmiş PSA aracım dolu modeldi ve bu araca geçince açıkcası yadırgadım.

Aracın üstünde şu anda orjinal 16inc jant lastik bulunuyor. Lastikler yeni. Temiz 17 inc çıkma orjinal jant bulursam geçmeyi düşünüyorum fakat bu durum konfor ve yakıta hissedilir derecede etki edermi. Yada görüntüde 16 dan 17 ye geçmek bariz bir fark yaratıyor mu emin değilim.

Birde araçda lastik sensörü sıfırlama ayarını bulamadım. Yoksa bu palet araçlarda sensörde mi yok :)

• pulsar1.2 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Katlanan ayna mekanizması ve de kapı içindeki modüllerin değişmesi gerekiyor. Bu şekilde kodlandığında kumanda ve mmi ekrandan katlayabilirsiniz.

Ben kendim manuel de katlayayım derseniz sürücü kapısı buton grubu da değişecektir.

Bu araçlarda lastik basıncını ölçen sensör yok, o yüzden mmi’da lastik menüsü kapalı.

Abs sensörleri devir farkından lastiğin indiğini anlayabiliyor, bu kodlandığında lastik menüsü gelir.

Daha hızlı ve doğru ölçüm için lastik basınç sensörü ve de modülü takılabilir. Bu modül hem basınç hem de sıcaklık ölçer

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.