Şimdi Ara

Yeni Aldığım Monitörde Bir Tane Ölü Piksel Çıktı Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" model trendyol üzerinden yeni aldığım monitörde bir tane ölü piksel olduğunu farkettim. Daha doğrusu stuck piksel denilen cinsten yani siyah renkte değil sürekli parlak ve mavi olarak yanıyor. Şimdi bildiğim kadarıyla tek bir ölü piksel bile ayıplı mal sayılıyor fakat viewsonic'in kendi sitesindeki bir dokümana göre 2 taneye kadar garanti kapsamına dahil edilmemiş gibi gözüküyor.

Şimdi bu durumda ben satıcı ile iletişime geçip ürün iadesi ya da değişimi yoluna mı gitmeliyim yoksa garanti ile mi çözmeye çalışmalıyım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Teşekkürler şimdiden.

amazon.com.tr hiç sorun çıkarmadan iade alıyor. ben iade ettim amazona.

• Asus 3 ölü piksele kadar değiştirmiyor ya da tamir etmiyor. 3ten fazlaysa işlem yapıyorlar. Ama ViewSonic napar bilmiyorum. Eğer ölü piksel kenara yakınsa ve göze batmıyorsa bence uğraşmayın. Benim ekranımda da bir tane ölü piksel var. Kenarın dibinde. O yüzden uğraşmadım değiştirmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD RYZEN 9 9950X | G.SKILL TridentZ5 NEO RGB 2X24GB 6200Mhz CL30 EXPO RAM | PNY GeForce RTX™ 5080 ARGB EPIC-X RGB™ OC | ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO | ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME | ASUS ROG STRIX SCOPE | ASUS ROG STRIX Impact III | XPG SX8100 5x2TB nVME SSD | CORSAIR RM1000X Shift 80+ Gold | HAVN BF 360 Flow Black
  • Ölü pikselten bahsetmeden hemen cayma hakkını kullanıp iade edin.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öyle bir monitör lazım ki...
    4 yıl önce açıldı
    DRİVER 3 ÇIKTI AMA NASIL ÇIKTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.