Şimdi Ara

27' Odyssey OLED G5 G50SF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 9070 xt ekran kartım var bu monitörü 20000 e tavsiye eder misiniz ?

eğitim hesabı olan varsa eğitim indirimi var mı bakabilir siniz

samsung tr
    27 inç Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz Gaming Monitör LS27FG500SUXUF | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g5-g50sf-27-inch-180hz-oled-qhd-ls27fg500suxuf

• Cumartesi günü aldım. 1080p 144hz ips monitörden geçtim bu monitöre. Bence çok çok iyi ama internette oledin giriş seviyesi monitörü olduğunu yazmışlar. Parlaklığı diğer oledlere göre düşük diyorlar ama ipsten geçiş yaptığım için değerlendiremiyorum bu konuda. Bir de otomatik parlaklık kısma sorunu yaşamış bir arkadaş. Ben farketmedim.

Çalıştığım kurumun indirimiyle 19 bine geldi bana. 19 bin tl Oled 2k 180hz bir monitör için f/p bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FreedomFighters34youtube
    Videoda bazı yerler mozaikli. Sebebi, Windows profilime bağlı mail adresim gözükmekte. Elime telefonu alıp cihaz hakkında ki fikirlerimi ve ilk kurulumda yapılması gerekenleri anlattım. Profesyonel bir inceleme beklemeyin. Video altında cihazla alakalı kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. SAMSUNG 27" Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz Gaming Monitör / LS27FG500SUXUF #inceleme #deneyim #oledmonitor
    https://www.youtube.com/watch?v=Oe_hm2Cs0M4

Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.