< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 30 Mayıs 2025; 3:18:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni tv ölü pikseller yardımınız lazım
-
-
Ellerinde yoksa QN85F serisini isteyin. Ya da QN90D serisini.... Ölü piksellerin orda olduğunu bilmeniz seyir zevkinizi öldürür.
Ürün farkını çok uçuk bir modelle değişmezlerse (örneğin 77 oled tv) ödemeyin, bir günlük tv'yi misli ile (gerekirse daha üst bir modelle) değiştirmek zorundalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 30 Mayıs 2025; 3:1:45 >_____________________________ -
Haklısınız iki modelide not aldım.Servisin geri dönüşünü bekliyorum.Eğer değişim olursa ve yeni tv de 1-2 tane ölü piksel olursa tekrar değişim istemeli miyim ? Servis 3 taneye kadar kusur sayılmıyor dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Onlara göre. THH'ye göre tek bir ölü piksel bile ayıplı ürün. THH'ye başvurup yine misli ile değişim talep edersiniz, 6 ay tv'yi kullanırsınız, 6 ay sonra THH kararı çıkınca mecbur değişirler.
_____________________________ -
Anladım bilgiler için çok teşekkür ederim.
Gtx 660ti verip GTX 760 almıştı arkadaşım garantiden ücretsiz olarak.
Aynısı ya da daha iyisini vermek zorundalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YOUTUBE KİMYA DENEYLERİ VİDEOLARIMA BAKTINIZ MI???
NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor -
Eğer ellerinde var ise qn85d istemeyi düşünüyorum.Yok ise qn85f değiştirmek istiyorum sanırım bire bir takas yapmak zorundalar işlemci dışında bir farklarıda yok diye biliyorum.
benim anakart bozulmuştu penta para istemişti anakartsız kalmamak için verip bir üstünü almıştım ama tv böyle değil illaki bekleyip hakkınızı alırsınız sıkıntı yapsalar da ölü yada takılı piksel var ise mutlaka değişim bu 3 piksel 5 piksel yok ortada olacak muhabbetini dinlemeyin kusurun küçüğü büyüğü olmaz
_____________________________ DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU
Dükkanıma bakabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı