Şimdi Ara

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
11.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba yeni üye oldum foruma bir araba almak istiyoruz fakat çok kararsız kaldım babam sürceği için spor veya çok hızlı olması o kadar önemli değil ancak a6 olursa s line bmw olursa 5.20d m paket e250 cdi olursada amg istiyoruz siz olsanız ne alırdınız hem ekonomi hemde performans bakımından ortalama hepsinin fiyatları yakın ancak çok kararsız kaldık

• 1- mercedes
    2-bmw
    3- audi
  • hepsi oldukça kaliteli üst düzey araçlar ama içlerinden mercedes prestij ve ağırlık (havası, duruş, marka anlamında) olarak daha ağır basıyor.
  • bence yeni a6 cok hos ilk basta a6 sonra 5.20 en son mercedes tercih ederdim bence audi son zamanlarda mercedesin cogu modelını solladı
  • a6 s line ın iç tasarımı ve önü çok güzel ancak arkası sanki passata çok benzemiş bide yakıt olarak nasıl biliyomusunuz? bide aklımızda biraz daha fazla audi var çünkü ankarada günde 10 tane 5 serisi görüyorum 5 tane e serisi görüyorum o kadar para veriyosunuz bi arabaya sonrada herkeste oluyo bu ya ben bu arabalarla ilgilendiğim için gözüme batıyo yada gerçekten öyle :D bu yüzden audi düşünüyoruz ama şöyle bakıncada kimsede yok diğerlerine göre kıyaslanmadığı içinmi kimsede görmüyoruz kötü bi arabamı acaba?
  • Kesinlikle 520d. Audi'yi tavsiye etmem, ruhsuz bir araba olmuş. Mercedes ise çok ağırbaşlı kalıyor BMW'nin yanında.

• Renk ve zevk meselesi. Bence BMW 520d.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic mi 1 veya 3 serisi mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birbirilerine yakın arabalar bence burada zevk devreye giriyo
    bence a6 her zaman audi hoşuma gitmiştir zaten
  • Üçüde çok iyi.
    Ama audi bence 3. Sırada.
    Mercedes ağırbaşlı, BMW daha sportif.
    Ben olsam BMW seçerdim.
    Ama hangisini secersen seç pişman olmayacaksın. Bu yüzden mantık acısından sorun olmadıgı için gönlün hangisine kayıyorsa onu seçmelisin. (ama aşk 3 harf, BMW) :))
  • Kesinlikle E 250 cdı Amg.Eğer coupe amg olursa tadından yenmez.204 hp 500 nm ve arkadan itiş.Fabrika verisinde 0-100 7.4 sn , son hız 250 km/h (elektronik kesici ile).Vereceği haz gerçekten sizi cezbedecektir.Tabi panaromik cam tavan mutlaka olmalı.(Coupe amg de panaromik cam tavan standart sunuluyor)

Kalite konusunda konuşmak bu araca hakarettir.İçine bir kere bindiğinzde buram buram kalite koktuğunu anlayacaksınız.

Otomatik vitesi 5 ileri touchshift.Ancak 5 ileri olması seni yanıltmasın.1.vites dışında her vites yüksek hız çeviriyor ve yakıt konusunda üzmüyor.Şehir içi yakıt tüketimi kasası ağır olduğu için (1695) 8.1 -8.3 , şehir dışı neredeyse yarı yarıya 4.3 - 4.7 i karma tüketim 5.7 - 6.0.Tabi bu değerler otomatik şanzıman için geçerli.Düz vitesde şehir içi 6.7–7.1 , şehir dışı 4.2–4.7 , arma tüketim 5.1–5.6.

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/e-class/c207/technical_data.html

Ha yeni 5.20 d ler de çok kaliteli gerçekten.Yiğidi öldür hakkını yeme.Adamlar iç dış çok güzel yapmışlar.

5.20 d fabrika verileri.

Yakıt tüketimi
    Ortalama: 5.0* - 10.4 lt/100 km
    Şehir içi: 7.8 - 15.4 lt/100 km
    Şehir dışı: 5.7 - 7.5 lt/100 km

e 250 cdı bmw den 20 hp + 150 Nm daha fazla.ayrıca arada ki ş.içi yakıt tüketimi 0.3-0.5 daha fazla.

Yeni a6 yı da galeride gördüm sadece.O da çok güzel , özellikle içi.Ama tavsiye istediğin için mercedes E 250 cdı amg diyorum.Yalnız bu aracın sedanı çok tipsiz.Coupe amg si sedanına göre çok daha karizmatik ve çekici duruyor.En iyisi 3 aracıda yakından incele , mümkünse test et öyle al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 8 Ağustos 2011; 0:07:19 >

• ortak kullanmayi dusunuyorsaniz bmw

yoksa audi yakisir.
  • araba sedan olcak malesef bana alınsa coupe e yı direk bende tercih ederdim ama şuan baktım ilanlara e 250 4 matic olmuş fiyatlar 90000€ u geçmiş sanırım öyle olursa mercedesi elemek zorunda kalcaz. Yeni a6 yı deniyen varmı? Bide 5.20 acaba eskisinden daha iyimi 2009 5.20 d kullandım arabada ne manevra var ne başka bişey 99 mercedesin verdiği zevki dahi alamadım çok kararsızım ama bu gidişle bmw olcak gibi
  • Madem fiyat yüzünden mersoyu eleyecksiniz kesinlikle 5.20 d.Adamlar çok iyi yaptı aracı.Zaten sedan da tip konusunda 5.20 d nin yanına bile gelemez.O aracı coupe amg si kurtarıyor.
  • 5 kasaya 3.0 d motor yakışır 2.0 d motor değil diye düşünüyorum Bmw olacaksa 5.30 d ama fiyat farkı çok fazla. A6 alınacaksa da 3.0 TDI 2.0 TDI ile pek zevk alamazsınız. Ama benim tavsiyem yine de 5.20d.
  • E250 CDI AMG konusunda @!sTaNbLuE arkadaşa katılmamak elde değil. Çok alımlı bir araç, çok çok hem de. Saf çekim gücü demişler sitede, katılıyorum.

• 5.20d beyaz renk
  • araba bana alıncak olsa tabiki coupe tercihim olur a6 3.0 desek 103000€ 5.30 d 97000€ fiyat oralara çıksa araçlarda değişir :) bu durumda 5 20d gibi gözüküyo sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murder0893

araba bana alıncak olsa tabiki coupe tercihim olur a6 3.0 desek 103000€ 5.30 d 97000€ fiyat oralara çıksa araçlarda değişir :) bu durumda 5 20d gibi gözüküyo sanırım :)

Sıfır e 250 cdı 4 matıc fiyatı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-oncumotor-dan-2011-e-250-cdi-4-matic-amg-7g-tronic-hafiza-paketi-55860854/detay/?

• Araçları test etmeden karar vermeyin derim hep ama bana kalırsa BMW 520d M herzaman tercihim olur yeni kasa E class benim beğendiğim bir araç değil açıkcası. Yeni Audi A6 ön tarafı iyi ama arka taraf tam bir felaket aracı hiç göstermemiş eğer sizde kullanacaksanız BMW alın derim 184 PS ve 8 ileri otm. gerçekten çok iyi bir araç ve şuan sınıfının lideri olarak gösteriliyor.
  • Bana kalırsa BMW 520D M paket Beyaz veya Siyah değil Koyu Gri olmalı. Hem ağırbaşlı hem sportif bir araç. Yani babanız kullansa araç sırıtmaz, ağır bi havaya bürünür. Siz kullansanız sportif görünür. Bukelemun gibi araç maaşallah
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.