Şimdi Ara

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu polemik amaçlı. (öyle sezinledim)

A6 yı çok fazla beğensemde bmw f10 un tasarımına ve kalitesine kesinlikle su dökemez. Mercedes zaten zavallı, araçta bir bütünlük yok. Arkadan bakınca yola basmıyor gibi görüntüsü de cabası.
  • Mercedes E Coupe çok iyi, ama sanırım Sedan sorulmuş. Yeni E serisi gayet iyi, fakat Bmw 5.20d diyorum bende. Dizayn olarak E serisinden iyi buluyorum, birde 7 serisiyle ortak platformda olması en olumlu yanı.
  • Anket açın bence..
  • Bencede koyu gri yada füme o arabada mükemmel duruyo
  • BMW hem dizayn hem konfor ikisinide eliyor BMW yi tercih etmenizde fayda var.
  • anketi nasıl açabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

E250 CDI AMG konusunda @!sTaNbLuE arkadaşa katılmamak elde değil. Çok alımlı bir araç, çok çok hem de. Saf çekim gücü demişler sitede, katılıyorum.

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi?

Resimlerini koyduğunuz araç coupe yani 2 kapılı.

Şunlara bakın apayrı dünyanın araçları.

• Adını verdiğim arkadaş Coupe olandan bahsetmişti, ben de bu aracı çok beğendiğim için resimlerini koydum. Sedan soruluyor zaten farkındayız hepimiz.
  • @obt

ANlaşılan bmw cisin.NE kadar konuşsak boş o zaman.Ancak e sedanın tip olarak yeni 5 in yanına bile gelemeyeceğini herkes biliyor zaten.Ancak e coupe 5 kasadan çok daha karizmatik ve çekici.Tabi arkadaş sedan sormuş o yüzden bende yeni 5 kasa diyorum.
  • BMW daha alımlı görünüyor.Ayrıca daha sportif bir yapısı var.Yeni kasa Mercedes bence çok da güzel değil.Tamam kaliteli olabilir ama al benisi yok.Arkası resmen Güney Kore araçlarına benziyor.Bence BMW nin kendine has bir tarzı var.
  • konuyu açarken aklımdaki araba audiydi ama sanırım bi kaç arkadaşımız audi dedi ben aslında mercedese hasta biriyim ama işte sedanı mercedese yakışmıcak kadar kötü 5 serisini almak bence çok daha iyi yardımınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok memnun oldum
  • Bence yeni A6 alın F10 dahada çoğalmasın piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

Bence yeni A6 alın F10 dahada çoğalmasın piyasada

Zaten zibil gibi heryerde hocam daha nasıl çoğalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Valla şirket arabası gibi mübarek euroda arttı millet tınlamıyor şuan alacak olsam vallahi almazdım 200binlira olmus nerdeyse
  • Bide anketi nasıl açabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

Valla şirket arabası gibi mübarek euroda arttı millet tınlamıyor şuan alacak olsam vallahi almazdım 200binlira olmus nerdeyse

AYnen hocam ya.İLk kez yolda gördüğümde o ne lan !! diye tepki vermiştim.Şimdi ise heryerde olduğu için dönüp bakmıyorum bile :) Döz alıştı , doyduk artık.Ancak ne olursa olsun sınıfında daha yakışıklısı olmadığı gerçeğini değiştirmez.

konuyu açan arkadaşım.Sen kararını vermişsin ki en doğrusuda bu.Hala niye anket yapıyorsun ki ? Bak söylemedi deme bu konu yukarlarda durduğu sürece çok tartışma çıkar en iyisi al arabanı ufak ufak uza

• quote:

quote:

quote:

quote:

AYnen hocam ya.İLk kez yolda gördüğümde o ne lan !! diye tepki vermiştim.Şimdi ise heryerde olduğu için dönüp bakmıyorum bile :) Döz alıştı , doyduk artık.Ancak ne olursa olsun sınıfında daha yakışıklısı olmadığı gerçeğini değiştirmez.

konuyu açan arkadaşım.Sen kararını vermişsin ki en doğrusuda bu.Hala niye anket yapıyorsun ki ? Bak söylemedi deme bu konu yukarlarda durduğu sürece çok tartışma çıkar en iyisi al arabanı ufak ufak uza

aynen hocam yakında biri çıkar passat al der olmadı kia cee'd'ede bakıver derler sen en iyisi hemen kararını ver ve aracını al.

• BMW 520 d beyaz ya da siyah ikiside ayrı güzel
  • sanırım mercedes 2.1 motor vergisi daha yüksek 900 tl kadar gerçi bu sınıf otomobil alan biri bu hesabı yapmaz heralde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.