Şimdi Ara

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı bir öneri. Jaguar XF 3.0 V6 diesel

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi?

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi?

Ortalama Yakıt Tüketimi (lt/100 km) : 6.8

V6 Diesel Luxury: 80.000 €
    V6 Diesel Premium Luxury: 85.000 €
    V6 Diesel S Premium Luxury: 91.000 €

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 8 Ağustos 2011; 10:40:27 >

• babama alıyo olsaydım mercedes, kendime alıyo olsaydım bmw (ve mümkünse 530d), sevmediğim arkadaşıma alıyo olsaydım audi
  • a5 nasıl
  • 5 tane fiat doblo al
  • Audi alma ne diğer ikisinden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al...

Audi'nin premiumluğu şişik fiyatından geliyor...
  • E200, 220 ve 250'ler mi?? şu 5 ileri touchshift olanlar.. pehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 8 Ağustos 2011; 5:34:09 >
  • yıldızı yeter
  • Audi'nin birbirinden ayırt edilemez sıkıcı tasarımı bile elemek için yeterli sebep. Bir de buna yeni A6'nin rezalet arka tasarımı eklenince Audi'yi elemek kaçınılmaz oluyor.

Ben olsam 3 araç içinde 520d'yi tercih ederdim.
  • Geçen gün MTV lerine bir bakayım dedim de ..
  • sıralama yapacak olursak
    BMW
    Mercedes
    Audi
  • bence a5 bu üç araçtan daha iyi
  • tabiki de 520d füme , mercedesin yeni tasarımını beğenmedim bir önceki e serisi bana daha çekici geliyodu en yeni a6 ' da çok agresif olmuş baktıkça strese giriyorum ama 520 mükemmel olmuş arabadan asalet akıyo
  • bmw diyenler acaba hiç kullanmış mı bu araçları çok merak ediyorum. ben bu yeni çıkan a6 yı kullanma fırsatı bulamadım ancak 2011 a6 2.0 tdi 170bg likten kullanıyorum. bu aracı almadan önce 520d ide test etme imkanı buldum kısaca yorumlarımı yapiyim.

1. mercedes herzaman mercedestir kalite ve konfor konusunda bu iki markada mercedesle yarışamaz.
    2. bmw sportiflik istenirse güzel bir araç. yol tutuş sürüş dinamikleri konusunda audi ile boy ölçüşemez
    3. audinin yürüyen aksam teknolojisi gerçekten bmw nin çok üstünde. internetten okuduklarınız dışında çok fazla kullanım rahatlığı sağlayan teknolojiye sahip bi araçtır a6.
    4. audiyi a4 kullanmış biri iseniz hiç değerlendirmeye kalkmayın. audi servislerindede bu dediklerimi teyit ettirebilirsiniz.
    5. bmw nin 75bin euro luk donanım seviyesine bir audiyi getirmeye kalkarsanız audinin en az 10bin euro pahalı olucağını farkedeceksiniz tamamen teknoloji ile alakalı.

sonuç: paran varsa konfor kalite istiyosan mercedes. yol tutuş güvenlik teknoloji istiyorsan audi. sportif olsun dersen bmw. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: bokaman

bmw diyenler acaba hiç kullanmış mı bu araçları çok merak ediyorum. ben bu yeni çıkan a6 yı kullanma fırsatı bulamadım ancak 2011 a6 2.0 tdi 170bg likten kullanıyorum. bu aracı almadan önce 520d ide test etme imkanı buldum kısaca yorumlarımı yapiyim.

1. mercedes herzaman mercedestir kalite ve konfor konusunda bu iki markada mercedesle yarışamaz.
    2. bmw sportiflik istenirse güzel bir araç. yol tutuş sürüş dinamikleri konusunda audi ile boy ölçüşemez
    3. audinin yürüyen aksam teknolojisi gerçekten bmw nin çok üstünde. internetten okuduklarınız dışında çok fazla kullanım rahatlığı sağlayan teknolojiye sahip bi araçtır a6.
    4. audiyi a4 kullanmış biri iseniz hiç değerlendirmeye kalkmayın. audi servislerindede bu dediklerimi teyit ettirebilirsiniz.
    5. bmw nin 75bin euro luk donanım seviyesine bir audiyi getirmeye kalkarsanız audinin en az 10bin euro pahalı olucağını farkedeceksiniz tamamen teknoloji ile alakalı.

sonuç: paran varsa konfor kalite istiyosan mercedes. yol tutuş güvenlik teknoloji istiyorsan audi. sportif olsun dersen bmw. saygılar

• Mclaren64 isilmi arkadaş komik gelen kısmı anlat beraber gülelim
  • Yeni 5.20D cidden cok cok iyi bir araba 184hp ve 400küsur torku ile kendine hayran biraktiran bir araba
  • quote:

Mclaren64 isilmi arkadaş komik gelen kısmı anlat beraber gülelim

madem beraber gülmek istiyorsun dostum gülelim yol tutuş demişsin herkes bilirki BMW yol tutuşuyla ünlüdür Audi ise ruhsuzluğuyla ünlüdür teknoloji demişsin ama audinin kullandığı teknolojiler Mercedes ve BMW çok önceden kullanmaya başlamıştı biraz tarafsız yorum yapsan daha iyi olurdu onun içinmi E segmentinde çıkan her araç BMW 5 serisini baz alıyor. Audi A7 kullanan bir çok kişi direksiyonun ruhsuzolduğundan bahsetmiş A7 ve A6 neredeyse aynı araçlar olduğu için yazıyorum Şuan bu sınıfta araç alınacak olsa BMW 1. Mercedes 2. Audi 3. olurdu hatta bir çok kişi Jaguar XF bile tercih ederdi Audi'ye.
  • quote:

bmw diyenler acaba hiç kullanmış mı bu araçları çok merak ediyorum. ben bu yeni çıkan a6 yı kullanma fırsatı bulamadım ancak 2011 a6 2.0 tdi 170bg likten kullanıyorum. bu aracı almadan önce 520d ide test etme imkanı buldum kısaca yorumlarımı yapiyim.

(bok)aman diyeyim naptınız
    yaşım gereği çok araba kullanmadım ,tamam sizin gibi audi kullanmışlığım da yok , otomobilden ne kadar anlıyorsunuz onu da bilmiyorum ama oto dergilerinin çoğunda bmw'nin sürüş dinamiklerinin genelde kendi sınıfındaki araçların önünde olduğunu testler söyler,ki linkini verdiğim dergi testide yeni a6'nın hala bmw'nin gerisinde kaldığını son paragraftaydı sanırım, yazmış.
    a6'nın elektrikli direksiyonu biraz hissizmiş,yani her şey teknoloji değil forumda birinin imzasında donanım almayın otomobil alın yazıyordu,teknoloji almayın otomobil alın (5.yorumunuza hitaben)
    edit linkhttp://www.turbofsi.net/forum/a6-c7/26165-yeni-audi-a6-tdi-bmw-530d-mercedes-e-350-cdi-test.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecubamojito -- 8 Ağustos 2011; 16:46:44 >

• bmw yol tutuşu değil sportifliği ile ünlüdür bu bir. ikincisi yaptığın yoruma bakılırsa gayet açık olarak bu araçları kullanmadığını sadece internet üzerinden okuduğun ondan bundan duyduğun laflar ile konuştuğunda gayet açık. tarafsız yorum yapsan demişsin ; ben yorumumda 3 markayıda belirli özellikler bakımından övdüm tercih yapıcak insan ihtiyacı olan özelliğe göre yorumumu okuyabilir. direksiyonun ruhsuzluğu dediğin olayı şöyle açıklayabilirim sana ; bmw kullanırsan bir gün sürekli olarak bi nevi tetikte olursun çünkü sportifliği hissettirir sana virajlara girerken çıkarken kontrolün büyük çoğunluğu sendedir audide ise sürüş özellikleri yol şartlarına göre otomatik değişir karlı zeminde eğimli zeminde araç bunları kendi farkeder ve her türlü koşula tam uyum sağlar. ayrıca otomatik şansıman konusundada bmw audinin yanına yaklaşamaz. imkanın olursa bir a6 nın içinde gözlerini kapat ve vites değişimlerini farketmeye çalış. sport modda olmadığı sürece mümkün değildir bu . ama bir bmw de her vitesi hissedersin cünkü aracın karakterinde bu vardır sportiflik güç .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.