Şimdi Ara

Yeni a6 2.0 tdi mi? 5.20 d mi? e 250 cdi mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
11.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: obt

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

@obt

ANlaşılan bmw cisin.NE kadar konuşsak boş o zaman.Ancak e sedanın tip olarak yeni 5 in yanına bile gelemeyeceğini herkes biliyor zaten.Ancak e coupe 5 kasadan çok daha karizmatik ve çekici.Tabi arkadaş sedan sormuş o yüzden bende yeni 5 kasa diyorum.

Bmw yi severim evet çünkü taşıdığı bir ruh var ve bu ruh mercedes, audi de yok. Fakat mercedes e de hayranım w211 ve öncesi E serileri hoşuma giderki.. E sınıfında w211 in yeri bende ayrıdır.. Fakat şu şapşal bakışlar ve sonatamsı arka stoplar beni hiç cezbetmiyor.

5 serisi ve E coupe aynı yolun yolcusu bile değiller dolayısıyla e coupe benimde sevdiğim bir araçtır

Ruh kavramını stoplardan farlardan ibaret görmek te ayrı bişey.
    Tabi ruhsuz derken A4'ün den A8'ine kadar benzeyen bir marka buna dahil edilebilir
    Hoş Bmw'nin de bu yönden bir farkı kalmadı.3'ünden 7 sine kadar birbirlerine benzemeye başladı.Peki bu ruhsuzluk olmuyor mu ruh deyince sen sadece farları veya stopları mı anlıyorsun senin ruh anlayışın bu mudur yani..

Mercedes'in C serisi için birşey diyemem ama E-Klass'ı olsun S-Class'ı olsun herzaman geçmişten bugüne bir havası,karakteri olmuştur bu araçların.

Yanlış anlamışsın.Biz sadece beğenmediğimiz stoplardan bahsettik.Ruh deyince akla sadece farlar elbette gelmiyor.Zaten ikimiz de bunu ima etmedik.

Son cümlene katılıyorum.Ki doğru olanda o

• bir bmw sahibi olana kadar 3 araç arasında en son sırada idi bmw ama şimdi f10 kasa bir numara içlerinde üstelik yakıt konusunda oldukça cimri
  • Audi derim baska birsey demem

Son zamanlarda kendini cok gelistirdi audi bence her sinifta ozellikle ust sinifta bmw cok onde

Bir audi a8 bmw degismem ya ben
  • mesajım bulunsun, yarın işyerinde bakarım...
  • siyah e250 cdi
  • Mercedes bu markalarla ankete sokulduğunda her zaman tercih mercedes olacaktır. Ancak bmw 5 yeni f10 kasa müthiş olmuş. a6'da çok güzel olmuş diğerlerinden eksiği yok gibi. Mercedes hakkında birşey söylemeye pek gerek yok, eksiği olmayan çok iyi bir araç yapmışlar. Ayrıca mercedes tam amg paket olursa bunlar rakip bile gösterilmez. Ama yine tekrarlıyorum hepsi çok güzel hatta karar vermekte zorlanılabilir. Ama mercedes e 250 cdi amg tadından yenmez. ama çok ufak istekler içinde vaz geçilebilir. Mesela bmwnin tasarımını çok beğenirsin veya audinin yeniliklerine vurulursun istediğini alabilirsin. çünkü hangisini alırsan al kesinlikle memnun kalacağın arabalar. Aslında tercihim mercedes e serisi coupedir bence 4 kapılısından cok daha güzel. 4 kapı araç olarak diğerleride tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

E200, 220 ve 250'ler mi?? şu 5 ileri touchshift olanlar.. pehehehe
    quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

E200, 220 ve 250'ler mi?? şu 5 ileri touchshift olanlar.. pehehehe

E 250 cgı modelinde 7gtronic şanzıman var.Standart donanım hemde.

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/e-class/w212/technical_data.html

Genelleme yapmak yanlış.

+1
    Millet olarak garibiz malesef. Aracımız bmw ise mercedese, audiye çamur atarız. Audi sahibiysek mercedes ve bmw'yi kötüleriz. Boş iş bunlar

• Ben Volvo S80 derim.

S80 D3 Advance 130.000 lira.Konfor bakımından da diğerleriyle çok rahat yarışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 9 Ağustos 2011; 16:56:16 >
  • Hocam bu aracada bi bakın bence Yeni Saab 9-5 Aero

• quote:

Orijinalden alıntı: murder0893

Arkadaşlar hepinize merhaba yeni üye oldum foruma bir araba almak istiyoruz fakat çok kararsız kaldım babam sürceği için spor veya çok hızlı olması o kadar önemli değil ancak a6 olursa s line bmw olursa 5.20d m paket e250 cdi olursada amg istiyoruz siz olsanız ne alırdınız hem ekonomi hemde performans bakımından ortalama hepsinin fiyatları yakın ancak çok kararsız kaldık

Kesinlikle BMW 520d daha bugün bindik yok böyle birsey ya aldığı paranin hakkını veriyor 65 Litre depo 700 km oldu hala yarım depo yakıt var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 9 Ağustos 2011; 17:47:43 >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için dün aldım 5.20 d m paket karbon siyah araba çok hoşuma gitti benimde yakıt olarakta gerçekten çok iyiymiş inşallah ağustos sonunda teslim alcaz arabayı.
  • tabikide 520d. 8 ileri. bmw'yi düşünmezsen bile audi alma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murder0893

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için dün aldım 5.20 d m paket karbon siyah araba çok hoşuma gitti benimde yakıt olarakta gerçekten çok iyiymiş inşallah ağustos sonunda teslim alcaz arabayı.

Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim şahsi fikrim en doğru tercihi yaptınız.
  • Bizim eski arabayı servise verdiğimizde servis uzak olduğu için geri dönmeyip arabamızı beklemiştik o zaman bu e serisi,c serisi ve viano ile 5 saate yakın kapalı bir mekanda kalmıştım. Bu E serisini incelediğimde her yanında kaliteli olduğunun izi her yanında tasarım harikası olduğunu keşfettim. Bence yıldızına kalsa mercedes. ama şunu da söyleyeyim yeni kasa 5 serisi gerçekten güzel olmuş ilk gördüğümde 7 serisi sanmıştım tasarımı güzel. Audi a6 içinse tek bi şey söyleyebilirim bu kadar fark verip a6 alacağıma kesinlikle ve kesinlikle a5 alırım a6 başarısız olmuş a5 buna göre daha sportif ve güzel görünüyor..

endipnot..:ilk defa yalanlayan ve ya "sen o kadar parayı nerden bulcan" diyen birisi çıkmamış.

• 520 d etkileyici gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.