Şimdi Ara

Yeni 2021 Renault Taliant ( Symbol’e elveda )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault, yıllardır süregelen rakipleri 301, egea, corollo, c elyyse gibi yalnızca bireysel değil şirketlerinde tercih ettiği modellerle mücadele etmiş, satış adetleriyle, düşük yakıt tüketimiyle ciddi rağbet görmüş symbol modeli yerine Taliant modelini duyurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 11 Mart 2021; 13:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• egea döver bunu.

belki ucuz otomatik şanzımanla gelirse bir nebze şansı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

egea döver bunu.

belki ucuz otomatik şanzımanla gelirse bir nebze şansı olur.

1.0 atmosferiği 110'a bırakıp millet çatır çatır Atiker takmaya başlayınca Egea sağlam bir tokat yer.

Renault'un aklı varsa -ki iyi gidiyor şu an- şu arabayı 1.0 SCe Joy getirir, turbo Symbol 140 bin, atmosferik Egea 132 bin.

Bence Egea'dan ucuz olacak.

• Onu 90 derecede yiknip cekmis megane arkasi opel astra j sedan olmus. Guzel gorunuyor yolu acik olsun. Turbolu ve lpgli model gelirse alir yurur.

• Araç güzel olmuşta isim pek bizim Ülke için uygun değil.

• Bu kadar devşirme ucuz bir tasarım olamaz. Ruhsuz araç..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

1.0 atmosferiği 110'a bırakıp millet çatır çatır Atiker takmaya başlayınca Egea sağlam bir tokat yer.

Renault'un aklı varsa -ki iyi gidiyor şu an- şu arabayı 1.0 SCe Joy getirir, turbo Symbol 140 bin, atmosferik Egea 132 bin.

Bence Egea'dan ucuz olacak.

Alıntıları Göster
    Bu araba ithal olacak yani egea gibi Bursa'da üretilmeyecek Romanya'da üretilecek.

Yani oradaki işçilikte,nakliyatta Türkiyeye göre pahalı bu da demek oluyor ki ucuza falan gelmeyecek

Adamlar Türkiye'de üretilen 1.0 clioyu 153 bine konumlandırdı bunu mu 110a verecek??

Tahminim 140 bin liradan başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 11 Mart 2021; 16:8:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Honda HRV e-hybrid
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Ford Ranger (2016)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turbo benzinli yan hava yastıklı Symbol şu an 140 bin lira zaten.

O araba atmosferik olsa şu an 132'lik Egea'dan ucuza gelir ya da aynı olur, 1.0 motor gelecektir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Turbo benzinli yan hava yastıklı Symbol şu an 140 bin lira zaten.

O araba atmosferik olsa şu an 132'lik Egea'dan ucuza gelir ya da aynı olur, 1.0 motor gelecektir diye tahmin ediyorum.

keşke 80 bin liraya gelse ama sanmıyorum, yine 140k başlangıç fiyatı olur.

Türkiye'de üretilseydi 110-120ye satışa çıkma ihtimali vardı.

bunda tek beklediğim şey 150bin liraya otomatik şanzıman, öyle olursa güzel satar.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Anlamı ne
  • 1.0 sce motorlu araç alınmaz. 1.0 picanto sürdüm araba 900 kilo ama yerinden kalkmıyor. 1.0 ancak turbolu olursa alınabilir. 67 beygirle iş görülmez. Renaultun 1.0 motoru da 72 beygir. Fark yok yani..

• Fiyatlar için herkes iyimser ama yeni sandero stepway 180 civarı veriliyor otomatiği ile.

Aynı motor şanzıman donanımda bu da benzer olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

keşke 80 bin liraya gelse ama sanmıyorum, yine 140k başlangıç fiyatı olur.

Türkiye'de üretilseydi 110-120ye satışa çıkma ihtimali vardı.

bunda tek beklediğim şey 150bin liraya otomatik şanzıman, öyle olursa güzel satar.

Alıntıları Göster

https://www.renault.com.tr/binek-araclar/yeni-taliant.html

Symbol Joy 0.9 TCe 90 bg ₺141.050

65 PS atmosferik gelse, 140'tan 10 bin düşüyorum, 130 bin oluyor, aynaları boyasız, 2 hava yastıklı vs. boş bir gelirse 120'ler de gezer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

1.0 sce motorlu araç alınmaz. 1.0 picanto sürdüm araba 900 kilo ama yerinden kalkmıyor. 1.0 ancak turbolu olursa alınabilir. 67 beygirle iş görülmez. Renaultun 1.0 motoru da 72 beygir. Fark yok yani..

Logan 3 silindir 65 PS olmuş, 0-100'ü 14.3 saniye. Çok kötü değil. Zaten 1-2-3 atak olsun şehir içinde götürsün yeter.

• Millet hala egeaya rakip arıyor 6 sene oldu, güya bi model gelecek egeaya tokat atacak

Egea her sene tokadı basıyor

• quote:

https://www.renault.com.tr/binek-araclar/yeni-taliant.html

Symbol Joy 0.9 TCe 90 bg ₺141.050

65 PS atmosferik gelse, 140'tan 10 bin düşüyorum, 130 bin oluyor, aynaları boyasız, 2 hava yastıklı vs. boş bir gelirse 120'ler de gezer bence.

Alıntıları Göster

yeni kasanın eski kasadan ucuz geldiğini siz hiç gördünüz mü? ben hiç görmedim şahsen

egea bile makyaj yedi 10 bin lira koydu üzerine.

1.0 atmosferik 140, 0.9tce 150 diyorum ben

• Tayland'mi diyecegiz simdi araca..

• Brezilya gibi olacağız bu gidişle.. Oraya özel araçlar buraya yığılacak..

• İşte hocam o değerler 60 kilo sürücü ve dümdüz yolda test ediliyor araba boş şekilde. Herkesin şahsi fikri elbette ama 1.0 motor beni tatmin etmedi.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

1.0 70 hp motordan beklentiniz neydi tam olarak?

Bu tip motorlar zaten yeterli düzeyde gitmek için tasarlanmış, düşük alım maliyeti odaklı üretilmiş. Işıklarda ilk kalkmak, viraja yakın ani sollamak isteyen uygun değil. 1.2 70 hp corsa kullandım, 1.6 110 hp dizel forddan geçtim üstelik. İlk günler biraz zorladı fakat aracın atmosferik küçük motor olduğunu kabullenince ona göre kullandım ve yeterli biçimde işimi gördü, günde 100-120 km inişli çıkışlı yol yaptığım halde üzmedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.