Şimdi Ara

Yengem için araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki aracı Dacia Duster'dı. Kaza nedeniyle yeni araba alacağız.

Araç genel olarak İstanbul içinde kullanılacak. Tabi yılda 1-2 defa (tatillerde) 2000km'ye kadar uzun yol yaptıkları oluyor.

2. el ya da sıfır olabilir önerilere açığız.

Aradığımız özellikler;

-SUV tipi arac.
    -2009 model üstü.
    -100 bin km altı.
    -Fiyat sınırı 48 bin lira.
    -Manuel vites.
    -Dizel.
    -1.6-1.9 motor arası.

Açıkçası otomobil dünyasıyla ilgili bilgilerim çok kısıtlı. Bir yandan abim araştırıyor. Fakat ben de burada piyasayı takip eden/deneyimli arkadaşlar olduğunu tahmin ettiğimden sizlere de bir sormak istedim? Siz ne önerirsiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Arkadaslar onerileriniz icin tesekkurler. SUV tipi arac almaya karar verdik. Onerilerinizi 48 bin ust sinir olmak uzere SUV tipi araclardan yaparsaniz seviniriz.

Takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 24 Ocak 2014; 9:45:57 >

• aşağıdaki gibi bir focus 3 bakabilirsiniz

aynı araçtan babamda var çok keyifli kullanması

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunrooflu-titanium-smart-paket-beyaz-melek-115-bg-6-ileri-150684396/detay
  • Kasa tipi illa suv olucaksa Nissan QQ bakın derim.
    Diğer türlü hb ve sedan olarak.
    Focus dizel sedan alınabilir.
    Renault fluence 1.5dci
    Renault Megane 1.5 dci olabilir.
  • Titanyum paket Fiesta. :)
  • Kasa ve segment tercihiniz?
  • Şu an filtreyi biraz geniş tutuyoruz ama suv tipi araçlar öncelikli tercihimiz gibi duruyor. İstanbul içinde kullanacağız, yılda 1-2 defa uzun yol yapıyoruz. Bunu göz önünde bulundurarak bizi yönlendirebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 23 Ocak 2014; 4:00:01 >
  • Tam da abimin bugün baktığı araçları saydınız:) Suv öncelikli Nissan QQ dışında aklınıza başka bir şey geliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hondan crv lpg bakılabilir.Ama bu 2.0 motor ya da hyundai santa fe bakabilirsiniz ama onlarda 2.2 motor var.Diper kıv sportage denk gelirse bakılabilir ya da hyundai ix35 bulabilir misiniz bilmembütçeye göre ama bınlar benzinli olduğu içün söylemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitsubishi asx 1.6 Invite .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

aşağıdaki gibi bir focus 3 bakabilirsiniz

aynı araçtan babamda var çok keyifli kullanması

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunrooflu-titanium-smart-paket-beyaz-melek-115-bg-6-ileri-150684396/detay

Çok komik ilan bu :)

Araç X paket değil,Smart ve Tekno paket zaten değil ve 2012 4. ayında bu paketler yoktu. (Sony olmamasından da anlaşılır zaten)
    Opak beyaz titanium focus bu opsiyon olarak sadece sunroof almış ve kesin hasarlı araçtan doğrultma bu.

Zaten söylediği şeyler olsa en az 57-58 bin ister daha 30 bindeki arabaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

Şu an filtreyi biraz geniş tutuyoruz ama suv tipi araçlar öncelikli tercihimiz gibi duruyor. İstanbul içinde kullanacağız, yılda 1-2 defa uzun yol yapıyoruz. Bunu göz önünde bulundurarak bizi yönlendirebilirseniz sevinirim.

skoda Yeni YETİ 1.6 dizel
    ford yeni C max 1.6 dizel

• quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

Bir önceki aracı Dacia Duster'dı. Kaza nedeniyle yeni araba alacağız.

Araç genel olarak İstanbul içinde kullanılacak. Tabi yılda 1-2 defa (tatillerde) 2000km'ye kadar uzun yol yaptıkları oluyor.

2. el ya da sıfır olabilir önerilere açığız.

Aradığımız özellikler;
    -2009 model üstü.
    -100 bin km altı.
    -Fiyat sınırı 48 bin lira.
    -Manuel vites.
    -Dizel.
    -1.6-1.9 motor arası.

Açıkçası otomobil dünyasıyla ilgili bilgilerim çok kısıtlı. Bir yandan abim araştırıyor. Fakat ben de burada piyasayı takip eden/deneyimli arkadaşlar olduğunu tahmin ettiğimden sizlere de bir sormak istedim? Siz ne önerirsiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

octavia
    skoda rapid
    301
    ford focus titanium

• monomu kullanıcısına yanıt
    bu aracı alın demedim zaten bu modelinden demek için örnek ilan gösterdim
  • mıtsubishi outlander
  • Astra j olabilir sport veya bir düşük paketi
  • İkinci el ASX olabilir. kullananlar yakit tuketiminin cok dusuk ve aracin cok konforlu oldugunu soyluyor. kullanici yorumunu BURADA Paylasiyorum. sayfada biraz asagida olacak. baska araclar da var okumak isterseniz.
  • Dacia'dan sonra ne alırsanız kötü olmayacaktır emin olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarx

bu aracı alın demedim zaten bu modelinden demek için örnek ilan gösterdim

Ben de zaten size birşey demedim ki; ilandaki bilgilerin hatalı olduğunu söyledim.
  • Yazan herkese ayri ayri tesekkurler onerdiginiz araclara tek tek bakiyoruz.

SUV tipi arac almaya karar verdik. Onerilerinizi yaparken bunu da dikkate alirsaniz sevinirim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.