Şimdi Ara

Yemin ediyorum çıldırıcam. Pislik yemin ediyorum. Lanet olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nescafenin dibinde az kalmıştı. Tam dilimin ortasında bir parçacık hissettim. Nescafeyi gittim tükürdüm. Parçacık gitti oyuk dişimin içine. Dilimle oynadım çıkartamadım. Kürdanla çıkartayım dedim parçalara bölündü. Bir parçayı dilimin ucuna alıp tüp yaptım lavaboya saydam birşey çıktı ucu siyah. ağzımı çalkaladım. bir tükürdüm. Çıktı bütün parçalar. Sinek parçaları. Lanet olsun. içine sinek düşmüş. Küçük sinek. İçtim ağzıma tane parçası gelince farkettim. Midem kalktı Bıyıkları vardı bıyıkları vardı. Birde dilimle çıkarmaya çalıştım yarım saat Pislik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 16 Eylül 2013; 2:43:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sineklerden hastalık bulaşır mı? Altı yeşil olanlardan değil bu. Normal ev sineği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Nescafenin dibinde az kalmıştı. Tam dilimin ortasında bir parçacık hissettim. Nescafeyi gittim tükürdüm. Parçacık gitti oyuk dişimin içine. Dilimle oynadım çıkartamadım. Kürdanla çıkartayım dedim parçalara bölündü. Bir parçayı tüp yaptım lavaboya saydam birşey çıktı ucu siyah. ağzımı çalkaladım. bir tükürdüm. Çıktı bütün parçalar. Sinek parçaları. Lanet olsun. içine sinek düşmüş. Küçük sinek. İçtim ağzıma tane parçası gelince farkettim. Midem kalktı Bıyıkları vardı bıyıkları vardı. Birde dilimle çıkarmaya çalıştım yarım saat Pislik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Beckham -- 16 Eylül 2013; 2:39:42 >

• Tane tane Haribo yiyordum yaziyi okuyunca daha da bi hışımla çiğnemeye başladim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    geçen ay açıldı
    Artık Yeter İntihar Edicem !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu sineklerden hastalık bulaşır mı? Altı yeşil olanlardan değil bu. Normal ev sineği.

evcilse sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Bu sineklerden hastalık bulaşır mı? Altı yeşil olanlardan değil bu. Normal ev sineği.

evcilse sorun olmaz

kaç kere tuvalete çıkarıyosunuz günde ?
  • Dişimin arasında o sindği hissediyorum şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E cok iyi

• Konuya bak
  • yorumlara bak
  • Bir şey olmaz.

• Bıyıkları vardı bıyıkları vardı

• Afiyet olsun kardeş...
  • sinek adına üzüldüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.