Şimdi Ara

YemekSepeti - Maximum Mobil İle Ödeyenlere %50 MaxiPuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
4.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 Haziran 2020 tarihinde Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyamıza katılın, Yemeksepeti.com, Yemeksepeti Mobil Uygulamasından ve Maximum Mobil’den tek seferde vereceğiniz 35 TL ve üzeri ilk siparişinizin %30’u kadar MaxiPuan kazanın.
    Üstelik “Maximum Mobil ile Öde”yenlere ilave %20 MaxiPuan.

YemekSepeti - Maximum Mobil İle Ödeyenlere %50 MaxiPuan

Kampanya yemeksepeti.com, Yemeksepeti mobil uygulamasından online ödeme seçeneği ile ve Maximum Mobil’den verilen siparişler için geçerlidir. Yemeksepeti mobil uygulamasından Maximum Mobil ile öde seçeneği ile verilen siparişler için %20 ilave MaxiPuan verilecektir. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç Kredi Kartı) ve Bankamatik Kartları

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri, K.K.T.C. siparişleri, Yemeksepeti cüzdan hesabına yapılan ödemeler ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül Kullanımı: Kampanyadan kazanılan MaxiPuanlar 3 Temmuz 2020 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 15 Ağustos 2020 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Teşekkürler hocam
  • Vodafone kuponlarla kombolamak mümkün olur mu ?
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CinemaG kullanıcısına yanıt
    Vodafone indirim kodunu sepette uygularsanız maximum mobil ödeme seçeneğini seçince indirim iptal oluyor fakat kart bilgilerini girerek ödeme yaparsanız hem vodafone hem de %30 indirimden yararlanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metinde bı sürü karıştırıcı cümle var. Neticede ne kadarlık alışveriş yaparsak 20 Tl veriyor di mi bu meret?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Defalarca yapildi benzeri , 40 lira harcayip mobille odemeniz lazim , o zaman 30% ile 12 lira , ayrica 20% ile 8 lira ,Toplamda 20 lira alirsiniz geriye

Bunu da joker cikan bir yerde 40/25 ve uzerini tamamlayarak 40 liraya , yahut 70/45 yaparsaniz en avantajli cikarsiniz . 45 oder 20 geri alirsiniz , 70 liralik sey 25 e gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katil secenegi yok

• Geçen ay puanlarım yatmadı arayıp şikayet oluşturdum kampanyaya katılmamışsınız dediler. 20 lira için kırk takla atıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Geçen ay puanlarım yatmadı arayıp şikayet oluşturdum kampanyaya katılmamışsınız dediler. 20 lira için kırk takla atıyorlar.
    ihtimal dahilinde ..belki kampanyaya katılmamışındır ve asıl sen kırk takla atıyorsundur?

Bunu seni rencide etmen için değil ama gerçeklerin bu olduğu için yazdım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 30 Haziran 2020; 9:27:52 >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Kardeşim katılmadığım kampanya için arayıp şikayet edecek değilim herhalde.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Benim de puanım yatmadı. kampanyaya 2 ayrı kartla katıldık ikisine de puan yatmadı . Şimdi bizdede mi hata var . Arayıp kayıt açtırmadım ben daha . Banka sorunlu olmuyor anlaşılan .. Ödemeyi kart bilgisi girerek yaptım . Önceki aylarda mobil ödeme ile sorunsuz yatıyordu . Böyle arkadaşlar çok bilmişlik yapınca işte keşe böyle arkadaşlara da denk gelse keşke sonra kırk takla atarlar yatmadı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurugr

Benim de puanım yatmadı. kampanyaya 2 ayrı kartla katıldık ikisine de puan yatmadı . Şimdi bizdede mi hata var . Arayıp kayıt açtırmadım ben daha . Banka sorunlu olmuyor anlaşılan .. Ödemeyi kart bilgisi girerek yaptım . Önceki aylarda mobil ödeme ile sorunsuz yatıyordu . Böyle arkadaşlar çok bilmişlik yapınca işte keşe böyle arkadaşlara da denk gelse keşke sonra kırk takla atarlar yatmadı diye
    Bana yattı.. o zaman işbank beni seviyor..sizi sevmiyor..

Bu mantıkla sadece böyle bir sonuca varabiliriz

Zaten bizim millete kendi halı olduğu durum dışında başka olasılık olabileceğini söylemeyeceksin. Bunu hazmedemeyen bir toplum yapısı var.

Trafikte aynılarından çok..Adam düpedüz hatalı ama gelip birde kavga etmeye seni suçlamaya kalkan..

Çünkü bizim milley asla ve asla hata yapmaz.. Hatayı hep karşı taraf yapar..

• Helal olsun, senle de tartismalarimiz olmustur ama altina imzami atarim. Bankalar biz onlari burada savunuyoruz, gorup kimlik nolari IP vs ugrasip banka musterisi isek sorun cikartmiyorlar ama elestiri yapan varsa tesbit edip iadelerde ayak surtuyorlar .. sadece bankalar degil paycell de boyledir muhtemelen .. isin dogrusu su , bir kampanyanin sartlarini bile okuyup saglayamiyor , ozetle beceremiyorlar konusuyorlar .. bunlarin da iki turevi var , beceremedigini kabul etseler de "tamam da bu eksigin pesinde kosmasinlar" diyenler , bir digeri de senin dedigin gibi kendi eksikleriyle bile barisik olamayanlar

• Bana da bazen puan geliyor, bazen gelmiyor, ama hiç bir zaman kullanamıyorum. Hele Yemeksepeti'nde hiç kullanamıyorum.
  • Bu arada daha basit cozum var , bir banka veya kurulus zorluk cikarip, hak yiyip, veya o ya da bu sebeple memnuniyet vermiyorsa kullanmazsin olur biter

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.