Şimdi Ara

YemekSepeti - Maximum Mobil İle Ödeyenlere %50 MaxiPuan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
4.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Geçen ay puanlarım yatmadı arayıp şikayet oluşturdum kampanyaya katılmamışsınız dediler. 20 lira için kırk takla atıyorlar.
    Önceki bir kampanyada bana da aynı bahaneyi one sürdüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GX2_

Yahu arkadaş bu iş bankasının kampanyalarında hep bir saçma sapan şartlar. Şunu yap %10 haydi üzerine şunu da yap %20 daha falan gibi.

1 saattir maksimum mobil ödemeyi kabul eden işyerinde maksimum mobil ile ödeme yapamadım. -ki daha önce bunu çok defa kullandım. Maksimum mobil ödeme seçenekler arasında çıkmıyor. Yemeksepeti de işi çözemedi. İlginç yanı diğer mobil ödeme kabul eden işletmelerde de seçenek çıkmıyor. En son açlık başa vurunca bastım geçtim kredi kartı ödemesini.
    dün maximum mobille ödedim bugün seçenek çıkmıyor. sil, kur, aktive et= nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur2005 -- 30 Haziran 2020; 22:28:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Bilen yok galiba

Alıntıları Göster
    Yeni gördüm geç oldu, faydalanirsin hocam. Ben genelde öyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Yeni gördüm geç oldu, faydalanirsin hocam. Ben genelde öyle yapıyorum

Alıntıları Göster
    Peki hocam teşekkürler geç olmadan söyleyeyim o zaman

• maximum mobile ile ödemekten kasıt nedir acaba? yemeksepeti uygulamasında kredi kartını girdikten sonra 3d seçip maximum mobil onayı seçmek mi? yoksa ödeme yaparken ayrı bir maximum mobil ile öde diye seçenek mi çıkıyor. şimdiye kadar hiç karşılaşmadım bu seçenek ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Temmuz 2020; 5:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

maximum mobile ile ödemekten kasıt nedir acaba? yemeksepeti uygulamasında kredi kartını girdikten sonra 3d seçip maximum mobil onayı seçmek mi? yoksa ödeme yaparken ayrı bir maximum mobil ile öde diye seçenek mi çıkıyor. şimdiye kadar hiç karşılaşmadım bu seçenek ile
    Ysepeti mobil uygulama ile siparişte ödeme seçeneklerde Max mobil ile öde seçeneği çıkıyor. Ordan seni Max mobil uygulamasina yönlendiriyor.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    YemekSepeti - Maximum Mobil İle Ödeyenlere %50 MaxiPuan

Yemeksepeti mobil uygulamada ödeme aşamasında ödeme şekline giriyorsunuz. Orada çıkıyor. Bende de ilk başta çıkmadı hesaptan tamamen çıkış yapıp uygulamayı kapattım. Geri açıp hesap bilgilerimle giriş yaptım öyle göründü.

Maximum mobil ile ödeyi seçip onayladıktan sonra cep telefonu numaranı girmeni istiyor. Girdikten sonra maximum mobil uygulaması açılıyor. Orada kartını seçip siparişi tamamlıyorsun.

• yemeksepeti ödeme seçenekleri arasında "maxımum mobil ile öde" seçeneği bende çıkmıyor neden olabılır?

maxımum mobıl uygulamasından yemeksepeti adımından giriş yapmak istediğim de yemeksepetine kayıtlı adresını olmalıdır dıye hata verıyor?
    boyle bır durum ile karsılasıp çözebilen oldu mu acaba?
  • An itibariyle 50/10 ve %20 lerin hepsi yatmış bir tek bu görünmüyor. Önceki aylarda sıkıntısız yatırmışlardı aslında. Gelen var mıdır? Bekleyelim mi arayıp kayıt mı açtıralım?

• Bana da yatmadı. Bugün geçsin yatmazsa yarın kayıt açarım
  • Bir önceki siparişimde verdiği 10 ₺ puanı kullandırmayıp yaktığı gibi, bunda da maxipuan vermedi. Bu puan muan işlerini TÜİK'e taşeron vermişler sanırım.
  • bana da yatmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

geçen ay banada yatmadı kayıt oluşturdum yok mobil öde ile yapmamışsınız ondan gelmemiş falan dediler %30 gelmesi gereken şeyle onun ne alakası var geçen ayın konusuna falan bakın %90 ı yatmadı gelip burda savunmanın anlamı yok kaç ay son perşembeye katılmıştım onda yatıyordu geçen aydan beri kampanyayı farklı yapıyorlar yatmıyor
    konuda ölümüne savunan arkadaş buralarda mı
  • bana da yatmadı. fan boylar ne olacak bizim puanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatar 55 -- 3 Temmuz 2020; 14:15:56 >
  • Yatmadı

• yatmamış 😭

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat2005

yemeksepeti ödeme seçenekleri arasında "maxımum mobil ile öde" seçeneği bende çıkmıyor neden olabılır?

maxımum mobıl uygulamasından yemeksepeti adımından giriş yapmak istediğim de yemeksepetine kayıtlı adresını olmalıdır dıye hata verıyor?
    boyle bır durum ile karsılasıp çözebilen oldu mu acaba?
    Maximum mobilin Yemeksepeti bölümü çok sorunlu hocam uğraşma
    Yemeksepetinin kendi mobil uygulamasinda maximum mobil ile öde seçeneği var. Ancak bazı restoranlarda çıkmayabilir, nasıl ki cüzdan ile öde seçeneği çıkmıyorsa bazısında bu da öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 3 Temmuz 2020; 15:25:8 >
  • Bana da yatmamış halen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.