Şimdi Ara

YemekSepeti - Maximum Mobil İle Ödeyenlere %50 MaxiPuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
4.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gereksiz adamlar var şu forumda ya. Muhabbetlere bak.

Konudaki tartışma çıkaran arkadaşların işbank çalışanı veya destekçisi olduğunu düşünmeye başladım. Geçen günkü 200-20 konusunda da baya kafa ütülemişlerdi. He diyin geçin. Bahsi geçen ikisini de an itibariyle blokladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 30 Haziran 2020; 10:56:13 >
  • Tesbiti dogru yapin. Konu acildi, dogru duzgun ilerlerken biri kasti olarak comaklamak gayesi ile yok puanim yatmadi etmedi derse birileri de cevap verir dahil olur . Bizi kimsenin sahsi sorunu ilgilendirmiyor. Isbankasinda genel olarak bir puan yatmama sorunu olsa zaten kimse kullanmaz , denemez. Ayrica bizim puanin neden yatmadigini inceleme hatta 2 taraftan dinleme ve karar verme sansimiz yok .. dolayisiyla o mesaj BOS bir mesaj, gereksiz, yazilmasinda bir amac olmayan ... elbet buna verilen cevaplar da ayni oranda BOS olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeksepeti mobil uygulamasından Maximum Mobil ile öde seçeneği çıkması için ne yapıyorduk arkadaşlar?
    Restoranları Maximum Mobil ile öde olarak filtreliyorum. Sonra ödeme kısmında bu seçenek çıkmıyor.
  • Hay Maximum Mobil ile ödeme şartına başlayacam İş Bankası ! Her kampanyada bunu zorunlu tutuyor.

Yok arkadaş yok ne yapalım!

30 tane restoran var, sadece Komagene çiğköfteci Maximum Mobil ödeme kabul ediyor. O da hayatta yemediğim şey.

Napalım şimdi biz?
    Sistemin geçerli olmadığı yerde nasıl %50 kampanya bu?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 30 Haziran 2020; 11:46:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bolgeye gore degisiyor, ben joker cikmasina ragmen o sayili jokerlerde bile 70% maximum mobil yakaliyorum. Bir onerim su olabilir, oturdugunuz yerin periferisinde baska semtler (ortak semtler) icin adresler yaratin, farkli jokerler cikacaktir, o adrese gore siparis olusturun ama adres bolumunde kendinizinkini secin, bazen siparis tutari (minimum sart) degisebilir , bazen adreste sizin adresiniz kaybolabilir ama deneme yanilmalarla kisa surede alisirsiniz ve isinizi ucuza getirirsiniz. Eskiden baskasinin hakkina mi giriyoruz derdim ama bunu senelerdir degistirmedi yemek sepeti, isimizi cok kolaylastiriyor

Muhtemelen maximum mobil odeme bulmanizi da kolaylastirir. Ama buna ragmen cikmiyorsa kullanmayin o zaman kampanyayi, mecbur degilsiniz , is bankasi herhalde bu sisteme insanlari sokmak icin algi yaratmak icin bu sarti koyuyor , havadan neden 50% indirim sunsun yoksa

• geçen ay banada yatmadı kayıt oluşturdum yok mobil öde ile yapmamışsınız ondan gelmemiş falan dediler %30 gelmesi gereken şeyle onun ne alakası var geçen ayın konusuna falan bakın %90 ı yatmadı gelip burda savunmanın anlamı yok kaç ay son perşembeye katılmıştım onda yatıyordu geçen aydan beri kampanyayı farklı yapıyorlar yatmıyor
  • İleri tarihli sipariş versek kampanyadan faydalanabiliyor muyuz bilen ve daha önce kullanan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.

• genelde perşembe kampanyalarına katıldım puanlar hep yatmıştı ama geçmiş siparişler de gözüktüğü için ilk defa uygulamadan da sipariş verebildim, bakalım ne olacak yazarım konuya.
  • 40 lira alisveris yaptik. Indirim bekliyorum bakalim 20 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaş bu iş bankasının kampanyalarında hep bir saçma sapan şartlar. Şunu yap %10 haydi üzerine şunu da yap %20 daha falan gibi.

1 saattir maksimum mobil ödemeyi kabul eden işyerinde maksimum mobil ile ödeme yapamadım. -ki daha önce bunu çok defa kullandım. Maksimum mobil ödeme seçenekler arasında çıkmıyor. Yemeksepeti de işi çözemedi. İlginç yanı diğer mobil ödeme kabul eden işletmelerde de seçenek çıkmıyor. En son açlık başa vurunca bastım geçtim kredi kartı ödemesini.
  • Kampanyanin sartlari konusundaki elestiriye katiliyorum ama adamlar hem herkesin 30% indirimden faydalanmasini saglamislar (maximum mobil sarti olmadan) ama kendi odeme sistemlerini de kullanirsaniz 20% ek veriyor , bence gayet adil ... maximum mobil ile odeme almasini isbankasi ister elbet tum firmalarin ama bu biraz da firmalarin tercihi .. yani bence neden 20% ek indirimi uygulamaya ozel tuttuklarindan ziyade neden firmalarin bu odeme sistemine dahil olmadiklarini elestirebiliriz mesela

• Vodafone yanomda 15tl alt limitsiz indirim kodu ile bilirkte kullandım. Tabi maximobil ile öde deyince indirim kodunu iptal ediyordu 50tl lik siparişe 15tl uemek sepeti+%30 puan gayet iyi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Not:15tl indirimi ayrı kullanığ 50tl'yi maximobilden çektirsem daha karlı olacaktım ama neyse

• Joker 70/45 ve 45 lira uzerinden 50% (ama max 20) yani finalde 70 alip 25 odemek su an yapilabilecek en karlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

İleri tarihli sipariş versek kampanyadan faydalanabiliyor muyuz bilen ve daha önce kullanan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.
    Bilen yok galiba

• Cüzdana yükleme yapan var mı arkadaşlar? Bu şekilde puan kazanan. Daha dün sipariş vermiştim. Bugün de başka birşey söylemek istemiyorum ama kampanya da baya iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Cüzdana yükleme yapan var mı arkadaşlar? Bu şekilde puan kazanan. Daha dün sipariş vermiştim. Bugün de başka birşey söylemek istemiyorum ama kampanya da baya iyi.
    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri, K.K.T.C. siparişleri, Yemeksepeti cüzdan hesabına yapılan ödemeler ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.
  • Yemek sepeti cuzdana yuklendigini nasil anliyor acaba ? Cuzdan yuklemeleri normal harcamalardam farkli mi cikiyor ekstrede . Enteresan geldi bu detay . Nasil farkli Mcc kodu tanimli acaba

• Maximum mobil üzerinden istediğimizi, aynı yemeksepeti uygulamasındaki gibi almanın bir yolu yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king2424 -- 30 Haziran 2020; 19:42:29 >
  • Eğer telefon üzerinde Maximum Mobil uygulaması yüklü ise ödeme seçenekleri arasında Maximum Mobil ile Öde butonu gösterilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.