Şimdi Ara

yemeksepeti.com dan DOMINOS gençturkcell menüyü şifresiz almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
14
Favori
10.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Intensifier

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

bu arada gencturkcell bedava pizza alınamıyor değil mi hala ? 19 eylül sopn kullanma tarihiydi yanlış hatırlamıyorsam şifreleri. Şifreler elimizde ama kullanamıyoruz şu an.

SKT 31 Eylül olmuş hocam. Yalnız Eylül 30 çekiyor.

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/2000-kisi-oluyoruz-pizzaya-doyuyoruz

geldi mi sana da kod ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün kodu kullanarak sipariş verdim. Sipariş hazırlanırken şubeden telefon geldi ve şu an Dominos'da böyle bir kampanya olmadığını

ve siparişi gönderemeyeceklerini söylediler, istersem Dominos müşteri hizmetlerini arayabileceğimi söylediler.

MH'yi aradığımda sistemsel bir sorun olduğu için kampanyayı ileri bir tarihe ertelediklerini ve katılımcıları mesajla bilgilendireceklerini söylediler.

Bizim kod da gitti bu arada, tekrar vermiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

quote:

bu arada gencturkcell bedava pizza alınamıyor değil mi hala ? 19 eylül sopn kullanma tarihiydi yanlış hatırlamıyorsam şifreleri. Şifreler elimizde ama kullanamıyoruz şu an.

SKT 31 Eylül olmuş hocam. Yalnız Eylül 30 çekiyor.

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/2000-kisi-oluyoruz-pizzaya-doyuyoruz

geldi mi sana da kod ?

O kadar uğraştıktan sonra dün akşam geldi gelmesine de bu sefer de Dominos yüzünden kullanamıyoruz.

• kupon kısmı yok.
  • kuponlarım kısmı çıkmıyor satın alma menüsünde.
  • Fotoğrafını çektim koyarım diye ama ayıp olur diye vazgeçtim Domino's Farm siparişi vermiştim içinde malzeme falan yok hamurunu da hiç beğenmiyorum,promosyon pizza için böyle değil hep böyleydi bu Domino's'un pizzaları, uzun zamandır yemiyordum pişman oldum bir daha asla.
  • Dominosu arayan var mı ne zaman düzelecekmiş?Turkcell dominosu arayın diyor.
  • Kupon kısmı yok diyen kaç kişi oldu biri de çıkıp anlatmadı ya bu kadar mı açsınız be..

• quote:

Orijinalden alıntı: killikli

Kupon kısmı yok diyen kaç kişi oldu biri de çıkıp anlatmadı ya bu kadar mı açsınız be..

Bir çözüm olsaydı anlatılırdı beee

Burada kupon diye bir bölüm var işte gizli birşeyler yapmıyoruz.
     yemeksepeti.com dan DOMINOS gençturkcell menüyü şifresiz almak

• quote:

Kupon kısmı yok diyen kaç kişi oldu biri de çıkıp anlatmadı ya bu kadar mı açsınız be..

Eğerki alışveriş yaptığınız yerin online ödemesi yoksa kupon kodu girilen yer çıkmıyor. Yada ödemeyi kredi kartı ile,ödeyecegim diye seçeceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir pizza büyük boy sözde ama orta boy kadar bişey geliyor paranızı çöpe atmayın derim.
  • normalde orta boy=dominosta büyük boy. bol sucuklu+kekik+susam deneyin lezzet çok iyi,malzeme bol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüklük olarak bence problemi yok ama hamur ve lezzet olarak rezalet.
  • Dominstan hep kayseri atasi isteriz, (Gerci 1 seneye yakindir pizza yemiyorum) bence gayet guzel bir pizza. pizza konusunda tersim sanirim, insanlarin begenmedigini begeniyor, begendiklerini de yenecek bulmuyorum. Agiz tadi meselesi, illaki benim gibi seven de var bu adamlari ki bu kadar is yapiyorlar. hatta arkadaslarim arasinda kayseri atesini begenmeyen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Eğerki alışveriş yaptığınız yerin online ödemesi yoksa kupon kodu girilen yer çıkmıyor. Yada ödemeyi kredi kartı ile,ödeyecegim diye seçeceksiniz.

İşte beklenen kurtarıcı

• dominostan pizza yiyince cırcır oluyorum, ne kadar bakteri mikrop varsa demek ki. Ama bedava olduğu için alacaktım oda patladı hala açılmadı

• quote:

dominostan pizza yiyince cırcır oluyorum, ne kadar bakteri mikrop varsa demek ki. Ama bedava olduğu için alacaktım oda patladı hala açılmadı

Yalnız değilmişim geçende aynı olayı bende yaşadım :D
  • drvimu
    Hepsiburada Sıcak Fırsatı bekliyoruz dostum :)
    Ara verdin bayadır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

İşte beklenen kurtarıcı

Estağfurullah yardımcı olabildiysek ne mutlu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kod girerek yapamadım canım da çok pizza çekmişti dayanamadım bu yönteme başvurdum,canlı yardıma söyledim onlar yaptılar :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.