Şimdi Ara

yemeksepeti.com dan DOMINOS gençturkcell menüyü şifresiz almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
14
Favori
10.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

L.ceaser ' da zaten büyük boy 15,90 TL. 1 tl için bu kadar çok kasmayın

normalde gnctrkcll yüzünden sürekli little ceasers söylüyorduk eve, şu dominos %50 kampanya yaptığı zaman kendin oluştur ile büyük boy pizza sipariş vermeye başladım. kutu geldiğinde hep l.c ye göre büyük gözüküyor yav diye düşünürken eve gelen arkadaşlardan birisi ben dominos yemem deyip l.c siparişi vermişti. ikisinin büyük boylarının kutusunu yan yana koyduğumuzda l.c orta boy - dominos büyük boy gibi gözüküyordu. pizzalarda kutunun kenarlarına tam sıfır olarak yerleştiği için kutu boyutu ile pizza boyutu neredeyse aynı. yani l.c'den büyük boy ile doymama imkanın varken dominos'un büyük boyunda %100 doygunluk garantisi var.

eğer öyle ise dominos almak daha mantıklı bundan sonra
    ha bi de, dün avcılar için sipariş verdim, 30 dk garantisi var, geç geldi, müşteri hizmetlerini aradım, maalesef yağmurlu havada vermiyoruz dedi, motorcunün güvenliği için yavaş modda sürüyormuş... lan adamları bu kadar düşünüyorsaniz niye 1000 lira maaşla çalıştıriyorsunuz

Mahmuddd son zamanlarda bütün beleş mezarlarda seni görüyorum ne iş:)

fırsatci olduğumdandır
    ama asıl mezarcılar bu büyük firmalar hocam, senin de geçen bahsettigin iş bankası, diğer bankalar, aha bu pizzacılar, fast foodcülar... adam ıslak mendil , peçete koymuyor, sen istemedikce, çünkü onu vermedikçe karı artıyor

Mahmudfd kavacikta kapatmislar dominosu sansimiza kuselim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

drvimu
    Hepsiburada Sıcak Fırsatı bekliyoruz dostum :)
    Ara verdin bayadır...

Abi pc başında olamıyorum o yüzden fırsat bulunca affetmiyorum paylaşıyorum

not: kupon bölümü ben de de çıkmıyordu. Her gün yemek sepetini arayıp yada canlı destekten arayıp "kupon bölümü çıkmıyor, o yüzden hesabımı kapattın " diyordum. Onlar tamam deyip kapattıklarını söylüyorlar. Fakat hesapları en az 6 kez kapatma onayıma rağmen hep girebildim. Sonrasında baktım kupon bölümü aktif. Gnctrcll şifresi girerken o kısmı gördüm. Biraz kurcalayınca DOMTRC kodunu buldum. Hikayesi bu

• kupon kodu çıkmayanlara,

DOMTRC kodunu giremiyorum arkadaşlara yardımcı olmuşlar denildiğinde manuel olarak 15 tl ye alınabiliyor. Canlı yardım ile görüşün.
  • dostum sağol,bu şekilde alabildik biz de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOMTRC ile alınabiliyormu kampanya devam mı?
  • Aldım ben 50 dkda geldi beleşe yedik.
  • bu pizza 35 liramı little ceaserdan yiyorum ben oda güzel değil ya.. yemek sepetine her girdiğimde joker indirimi çıkıyor istediğin 2 orta boya 20 tl ödüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 25 Eylül 2014; 15:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

bu pizza 35 liramı little ceaserdan yiyorum ben oda güzel değil ya.. yemek sepetine her girdiğimde joker indirimi çıkıyor istediğin 2 orta boya 20 tl ödüyorum..

dominostamı joker indirimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

kupon kodu çıkmayanlara,

DOMTRC kodunu giremiyorum arkadaşlara yardımcı olmuşlar denildiğinde manuel olarak 15 tl ye alınabiliyor. Canlı yardım ile görüşün.

sadece DOMTRC kodu ile alınıyormu?
  • Bende kod giriş ekranı yoktu bile. canlı yardımla görüşüp arkadaşlar DOMTRC kodu ile almışlar. Bende yararlanmak istiyorum dedim ve verdiler.
  • 10 tl lik bile olmayan bir pizza gönderiyorlar. Yanı bende ole oldu. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

Bende kod giriş ekranı yoktu bile. canlı yardımla görüşüp arkadaşlar DOMTRC kodu ile almışlar. Bende yararlanmak istiyorum dedim ve verdiler.

sistemde sorun varmış yardımcı olamadılar
  • bu cazip lezzetler dediği hangileri ?
    karışık piza falan 34,90 35,90

Ben turkish pizza istiyorum o 39,90
    ve indirim kabul etmiyor. Telefon numarası yazmadım sadece kod yazdım. tcell telefon yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ben alamıyorum canlı destegede yazdım ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

quote:

bu pizza 35 liramı little ceaserdan yiyorum ben oda güzel değil ya.. yemek sepetine her girdiğimde joker indirimi çıkıyor istediğin 2 orta boya 20 tl ödüyorum..

bölgeye göre oda çıkabilir ama bana little ceaser çıkıyor sürekli bide köfteci pizzayı seçiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byblue01

quote:

bölgeye göre oda çıkabilir ama bana little ceaser çıkıyor sürekli bide köfteci pizzayı seçiyorum

teşekkürler

• turkcell mobil kampanyasindaki bedava pizzayi nasil siparis verebiliyoruz, beceremedim
    ??????

• Düşmedi fiyat.
    Yeni bir kod var mı ?
  • yeni kampanya var mı? yarın için lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseri ateşinden başka yenmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.