Şimdi Ara

Yemeksepeti Burger Kingden yemek söyledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamana gelir ? İlk defa söyledim internetten.Neo alışveriş merkezinden gelecek, o da bize en fazla 500 metre uzaklıkta.İyi mi bide Burgerking ?

• gelir max yarım saate

ne söyledin
  • Whopper Menü söyledim.Çünkü param kalmadı. :D
  • bende geçen söyledim çok hızlı geldi gayet memnunum.
  • Patatesler kayış gibi gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sürekli mcdonaldstan söylüyorum geçen gözüme çarptı alo sparişten yemek sepeti mcdonalds hesabımda 142 lira para gbirikmiş. Bi kaç gün bedava yedim mc donaldstan Acaba burgerda da var mı ki bu olayordan daha fazla sparişim var
  • İnşallah düzgün bi şekilde gelir.Gerçi yakın bize ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Ramazanda Burger King ......
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Patatesi elma dilimli iste bir daha sefere bence

• Üstüne birde Madodan tatlı, Starbuckstanda kahve söyle.
  • geldi mi?
  • Yok daha gelmedi.15:10 söyledim.Heralde 4'de falan anca gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

ben sürekli mcdonaldstan söylüyorum geçen gözüme çarptı alo sparişten yemek sepeti mcdonalds hesabımda 142 lira para gbirikmiş. Bi kaç gün bedava yedim mc donaldstan Acaba burgerda da var mı ki bu olayordan daha fazla sparişim var

Burger kingde para puan adında bir sistem var siparis tutarının %6'sı kadar para kazanıyorsun.

yemek sepetinden siparis verilince ne kadar geliyor?

Nerden bakıyoruz bu yemeksepetindeki birikmiş paraya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldi beyler.Hala sıcak.Toplam 35 dk de geldi.
  • beyler tavsiyem burger yada mc den sipariş verirken menü söylemeyin, söyleyin 1 tane burger mesela steakhouse bir de içecek söyleyin o gelen patates yenmiyor zaten biliyorsunuz ki oradan alıp yesek bile 5dakkada buz gibi oluyor, bu adamlar motor ile 1 saatte anca getiriyorlar zaten bi menüyü aklınızda bulunsun yani :)
  • quote:

quote:

ben sürekli mcdonaldstan söylüyorum geçen gözüme çarptı alo sparişten yemek sepeti mcdonalds hesabımda 142 lira para gbirikmiş. Bi kaç gün bedava yedim mc donaldstan Acaba burgerda da var mı ki bu olayordan daha fazla sparişim var

Burger kingde para puan adında bir sistem var siparis tutarının %6'sı kadar para kazanıyorsun.

Bilmiyorum ki. Puan verdiğini de yeni öğrendim burgerı da bi kontrol edeyim o zaman orda baya birikmiştir heralde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

quote:

Nerden bakıyoruz bu yemeksepetindeki birikmiş paraya?

Ben hic siparis etmedigim icin bilmiyorum, bende arkadasa sormustum zaten.

Canlı desteğe sordum şimdi,Mcdonalds her siparişin yüzde 10u kadar para veriyormuş.Onay ekranında görebiliyormuşsun.Burger king bir şey vermiyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldi yedim hemen.
    Patatesler soğuktu ve biraz kayıştı.
    Whopper sıcaktı ama içindeki marullar marulluktan çıkmış
    Ve 35 dk da geldi 700 metre mesafeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüney Tarkın

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    adam haklı seni ilgilendirmez ki.
  • en iyisi little ceaser pizza.. 11,90 a orta boy pizza ve 2 ayran menüsü var. dün aldım herşey sorunsuzdu...
    bu arada ilk siparişin olduğundan yemeksepeti tarafından aranmadın mı, benim ilk deneyimde aramışlardı.. bir sorun varmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

en iyisi little ceaser pizza.. 11,90 a orta boy pizza ve 2 ayran menüsü var. dün aldım herşey sorunsuzdu...
    bu arada ilk siparişin olduğundan yemeksepeti tarafından aranmadın mı, benim ilk deneyimde aramışlardı.. bir sorun varmı diye

Evet,aradılar.Artık BK söylemem ya.Hiç güzel değildi,tek iyi yanı karnım doydu o kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.