Şimdi Ara

Yemeksepeti yemek tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemeksepetinden yemek söyleyeceğim, kararsızım, aklında güzel fikirleri olan varsa paylaşsın. Pizza ve tavuk istemiyorum bu arada, sanırım hamburger söyleyeceğim yine.

• Steakhouse menü
  • Dipsos pizza söyledim pizza hut'tan, hep hamburger yiyorum değişiklik olur en azından.
  • Vallahi böyle konu ben açacaktım ha.

Bari bana önerin arkadaşlar, kaç gündür yalnızım akşamları hep aynı şeyi pişiriyordum bugün dışardan yiyeceğim. bir şeyler önerin.
  • İskender yiyecektim en başta da, güzel restoran yoktu civarlarda. KFC'den yiyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

İskender yiyecektim en başta da, güzel restoran yoktu civarlarda. KFC'den yiyebilirsiniz.

Dostum yemek sepetinde semtine yakın KFC göstermiyor. Aslında bende KFC diye düşündüm de olmazsa,

Tadım Pizza'dan Karışık orta boy ve 1 lt kola ısmarlayacağım. Onda da hamuru soruyor, ince mi kalın mı diye. Ben tadımda yediğim zaman sormuyorlardı ona ne desem bilemedim.
  • quote:

Dipsos pizza söyledim pizza hut'tan, hep hamburger yiyorum değişiklik olur en azından.

Abi sen yükselemezsin ben sana diyeyim şimdiden. İlk mesaj da ne diyorsun, şimdi ne diyorsun.

İyi ki "yemeyeceğim aç değilim ki" demedin ha...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Dipsos pizza söyledim pizza hut'tan, hep hamburger yiyorum değişiklik olur en azından.

Abi sen yükselemezsin ben sana diyeyim şimdiden. İlk mesaj da ne diyorsun, şimdi ne diyorsun.

İyi ki "yemeyeceğim aç değilim ki" demedin ha...

İskender söyleyecektim yoktu, e geriye bi şey kalmadı, arkadaş da onu isteyince pizza aldık ne yapalım.
  • bende bişeyler sipariş edecem arkadaşlar tavsiye alabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.