Şimdi Ara

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
71
Favori
90.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]

Tıkla Gelsin kampanyalarını artık bu konu üzerinden güncel olarak paylaşmak istedim.Ben dahil diğer tüm öğrenci arkadaşlarda yararlansın istiyorum.Bu zor durumlarda uyguna fast food yiyebilmek için takipte kalın.

Tıkla Gelsin Referans Kodu; F30CJ4687

Tıkla Para Kampanyaları;

*İlk Cüzdan Yüklemeye Özel

25-50 TL arasına 5 Tıkla Para

50-100 TL arasına 10 Tıkla Para

100-200 TL arasına 20 Tıkla Para

200 TL ve üzerine 40 Tıkla Para

Kombalanabiliyor.

*Gel Al'da geçerli 60 TL ve üzeri harcamalarda 15 TL Tıkla Para kazandırıyor aşağıdaki kampanyalarla birlikte aldığınızda da sepet 45-50 TL de olsa 15 TL kazanabilirsiniz.

BİLGİ; Sana Gelsin'de Tıkla Para+Kredi Kartı şeklinde ödeme yapabilirsiniz.

Örnek; 50 Tıkla Paranız var Menü fiyatı 70 TL.50 Tıkla Paradan ödeyip kalan 20'yi Kredi Kartınızdan Çekebilirsiniz.

*Doğum Gününe Özel 20 Tıkla Gelsin Para

Hesabım bölümünden, Doğum Tarihinizi sipariş vereceğiniz günden 15 saat öncesi yapın 20 Tıkla Para hesabına gelsin.

*Hepsi Burada Premium Burger King Beef Burger Menü & Popeyes XL Sandviç Menü & Arby's Beef'n Cheddar XL Menü %50 İndirim (Kampanyanın Bitiş Tarihi: 30.01.2023)

Hepsi Burada Premium üyelerine özel Gel Al'da geçerli Burger King Beef Burger & Popeyes XL Sandviç Menü & Arby's Beef'n Cheddar XL %50 indirimli + salata(promosyon bölümünden seçin salatayı) yanında bedava sepete eklemeyi unutmayın.Kodu Hepsi Burada üzerinden alabilirsiniz kod tek kullanımlıktır fakat %50 indirim kampanya bitiş tarihine kadar her gün geçerli.Bu kampanya 10TL Tıkla Parada veriyor.

*Gel Al'da geçerli Arbys Barbekü Deluxe XL Menü %50 İndirimli (Kampanya Bitiş Tarihi: 31.10.2022)

Sadece Gel Al'da geçerli olan ve her Pazartesi günleri saat 14:00-17:00 arasında %50 indirimden faydalanabilirsiniz.4'lü soğan halkasını bu menü ile yine ücretsiz alabilirsiniz.

*Sana Gelsin'de Geçerli Salı Günlerine Özel Popeyes Maxi XL Menü 57TL!

Sadece Salı günleri geçerli tıkla para+kredi kartı şeklindede ödeme yapabilirsiniz.(Örnek; 30TL Tıkla Paranız var Kredi Kartınızdan 27 TL çekmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurwl -- 21 Aralık 2022; 9:22:17 >

• Tıkla gelsini ilk ve son kullanışım sipariş verdim mağazaya geldim almak elimizde bu burger kalmadı dediler sistem ğzerinden iptal edin dediler ve fiş verdiler eve geldim sipariş iptal edilmiyor müşteri hizmetleri restoran iptal etmesi gerek diyor bir adet burger king numara veriyor numarayı arıyorum sistem üzerinde siparişiniz gözükmüyor diyor kalktim bir daha restaurant gittim adam diyor bizde iptal edemiyoruz diyor dedim siz etmiyorsunuz tıklagelsin iptal etmiyor kim ediyor bu siparişi iptal müdür geldi kasadan bir kaç şey yaptı sonra numramı aldılar fişin whatsapp üzeriden yollamamı istediler sipariş iptal edildi ama parası şuanlık yok yani açıkcası ucuz burger yiyeceğiz diye 1000 kalori yaktık git gel daha da kullanmam tıkla gelsini
    Hocam ben çözümü şu şekilde yapıyorum.
    Hesapta 30Tiklapara varsa cüzdana 50TL yüklüyorum 5TL tıklapara hediye veriyor 35tiklaparayla menüyü alıyorum.
    Sonrasında canlı destekten cuzdandaki paranın iadesini talep ediyorum 5TL eksik bir şekilde 45TL iade veriliyor.
    100TL filan yükleyince daha fazla tıklapara veriyor.

Böyle amatör bir sistem amatör bir yönetim şekli yoktur. İndirimli ürün satıyorlar sipariş veriyorsunuz,

siparişiniz onaylanıyor,

gel-al sipariş basıp şubeye gidiyorsunuz,

şubedeyken uygulamadan siparişinizi kontrol ediyorsunuz,

sipariş teslim edilmiş görünüyor,

Yetkili arkadaş ile konuşma sonucu ellerinde ürün olmadığını onayı kendilerinin vermediklerini söylüyorlar,

Canlı destek yazıyorsunuz kimse yok,

Allahtan "şikayet var " var da onun üzerine 3 gün sonra dönüş yapıyorlar iade için.

4. gün hala paramı da iade etmediler.

Paranız ile rezil olmak ve sinir küpüne dönmek için şiddetle tavsiye edilir.

• İyi yapmış. Bir de link olsaydı...

• günde tek sefermiş. acaba tek kodla 3 menü alsak 3 ünü de düşer mi %50

• mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada üzerinden premium ayrıcalıklara bakarsanız kod alabilirsiniz
  • Paycell papara ve pokus gibi kampanylarla combo yapilirsa güzel olabişir
  • Pokus'la 36'ya geliyor. Paket servis olsaydı çok daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 8 Ekim 2022; 18:7:58 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

sadece tek menüyü yarıya düşürüyor. yani 1 kişi için uygun. bu arada 44,5 tl nasıl oulyor onu anlamadım. başlıüığ açan arkadaş 49,25 ödemiş

bu arada bişi daha var 4 lü soğan halkası eklerseniz 9 lira o o da bedavaya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Ekim 2022; 16:3:1 >
  • 175gmış baya uygun oluyor %50 indirim ile, 2 premium hesap var 2 siparişi verilebilir heralde bu şekilde

• Gecersiz kupon diyor?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Ben menüyü büyüttüm o yüzden

• o-raiser kullanıcısına yanıt

O nedir hocam

• ozgurwl kullanıcısına yanıt
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

sanırım ikinci bi tıkla gelsin hesabı da gerekir. acaba aynı kodu birden faazla tıklagelsin hesabına girsek nolur. Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] 

• hesaplarda gezerken 30 tl papel yuklemis snk 10.10.22 en son alısveris 21.09.21 yapıldı birde sogan halkası bedeva ekleyin guzel kampanya pokuslada birleşiyor kuponu ekleyince 10 tl de tıkla para geldi guzel guzel tesekurler hepsi burada
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Paket servis yok mu ödeyip bi de gidip mi alacağız?
  • Tıkla gelsin referans kodu yazabilecek var mı ? Üye olacağım belki bir işe yarar :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.