Şimdi Ara

Yediklerimden Hangileri Zararlı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler daha önce konu açtım yemem-yememem gerekenleri söyledi bazı arkadaşlar saolsun ama biri şunu yeme diyor öbürü ye diyor çözemedim tam olarak.Ben yediklerimi sayayım siz LÜTFEN yardımcı olun :

-Çorba ( Çoğu ev yapımı hazır değil ama bazen hazırda alıyorum )
    -Salata ( Biraz yağ katıyorum )
    -Salatalık,peynir,zeytin
    -Ekmek yemem yersemde çok az kepek.
    -Yoğurt
    -İçecek olarak yarım yağlı süt,su ve limonlu-elmalı soda ( Soda konusunda yardımcı olun lütfen )
    -Sebze yemekleri ( Pırasa,Ispanak gibi )
    -Kuru fasulye,taze fasulye,nohut vb..
    ***En önemlisi*** Arada sırada evde pizza,pilav,makarna gibi yemekler oluyor bunlardan yiyiyorum ama tabii ki ayarı kaçırmıyorum.Makarna,pilav yarım tabak yerim canım isterse.Pizza,mesela bu akşam vardı kare şeklinde 3 dilim yedim ama kare dediğim öyle büyük değil. (3 kibrit kutusu birleştirseniz aynı büyüklükte olur hemen hemen bir tane pizza ile.)

Not : Günde 6 km koşu 10 dakika bisiklet 10 dakikada twist gibi hareketler yapıyorum.Fazla mıdır,iyi midir,az mıdır bu yaptıklarım ?

Yardımcı olursanız sevinirim.Tüm bunları boşa yapmak istemiyorum.Artık sıkıldım bu kilolu hayatımdan.

• Biri hayrına özet geçsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yardım lütfen..
  • Hazır çorbalarda MSG var. O yoksa bile mutlaka GLİKOZ ŞURUBU bulunur. Bu madde çok kutsal bi madde gibi her gıdanın içinde var sanki cesur yeni dünyadaki soma anasını satim

Pizzayı söylemye gerek yok zaten hamur işleride nişasta yüklü olduğu için kilo sorununu oluşturur diğerlerini ye
  • Yemeklerden sonra soda icme diyetisyen solemisti sifirliyomus gibi bisi soledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mayasız Alkol Hangisi Oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.