Şimdi Ara

### Yazın Yapılabilecek Aktiviteler ### [Siz Ne Yapıyorsunuz ? ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz geldi,neredeyse bütün gün evde boş boş oturuyorum.Gece zaten 1-2 gibi yatıyorum sabah kalkıp bütün gün bilgisayardayım neredeyse.Siz 1 günde neler yapıyorsunuz veya yapabileceğim değişik aktivite önerebilir misiniz ?

-Şuan tatil planı yok,Haziran'ın sonunda arkadaşların yazlığa falan gidecez.Temmuzda'da tatile gidebiliriz.
    -Alışveriş merkezleri var yakında ama gez gez nereye kadar bir süre sonra insanın canı sıkılıyor.
    -Acaba spora falan mı başlasam diyorum,siz ne dersiniz ?
    -Ya da bir hobi mi edinsem,maket ev yapımı vs. ?
    -Dil falan mı öğrensem,ya da İngilizcemi mi geliştirmeye baksam,önerebileceğiniz site vs var mı bunun için ?

Evet arkadaşlar genel olarak tavsiyelerinizi,önerilerinizi bekliyorum.Siz bütün gün ne yaptığınızı yazarsanız da yardımcı olabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extravaganza* -- 19 Haziran 2012; 0:34:21 >

• Bendede aynı şekilde bütün gün evdeyız uyku-film-tv-pc arasında takılıyoruz yarından itibaren basket oynamaya cıkmayı düşünüyorum havada cok sıcak geçenlerde cıktım yanmıştım zaten 1 temmuzda tatil var bi gelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

Bendede aynı şekilde bütün gün evdeyız uyku-film-tv-pc arasında takılıyoruz yarından itibaren basket oynamaya cıkmayı düşünüyorum havada cok sıcak geçenlerde cıktım yanmıştım zaten 1 temmuzda tatil var bi gelse

Ya hocam basket oynamaya saha var aslında da hava sıcak sen de diyorsun,akşam gidince de saha ana baba günü oluyor ya.
  • Akşamları bisikleti tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

Bendede aynı şekilde bütün gün evdeyız uyku-film-tv-pc arasında takılıyoruz yarından itibaren basket oynamaya cıkmayı düşünüyorum havada cok sıcak geçenlerde cıktım yanmıştım zaten 1 temmuzda tatil var bi gelse

Ya hocam basket oynamaya saha var aslında da hava sıcak sen de diyorsun,akşam gidince de saha ana baba günü oluyor ya.

Yarın bakıcam 7ye dogru cıkıcam dedıgın gibi umarım dolu degıldır hiç ugrasamam milletle 5-6 kişi falan olsa iyidir takım falan kurarız, bütün gün evde oturmaktan iyidir bi cıkalım dışarı yoksa ilerde uzaylılar gibi cıkıcaz

Özet:Bütün gün asosyal takılmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield1 -- 19 Haziran 2012; 0:11:49 >

• Meslek lisesinde okursan yazın 300 saat staj yapmak güzel bir aktivite olur
  • balık tutuyorum
    küreğe yazılıcam
    bodye gidiyorum
    her gün basket oynuyorum
    haftada 2 kez halı saha maçı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamkardeş -- 19 Haziran 2012; 0:13:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Akşamları bisikleti tek geçerim.

Hocam aslında mantıklı da benim bisikletin de her tarafı döküldü,yeni almak lazım aslında alsam güzel olur.

Bursa'dayım,burada FSM Bulvarı falan var,yazdım bunu hocam,çok sağol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Akşamları bisikleti tek geçerim.

Hocam aslında mantıklı da benim bisikletin de her tarafı döküldü,yeni almak lazım aslında alsam güzel olur.

Bursa'dayım,burada FSM Bulvarı falan var,yazdım bunu hocam,çok sağol.

Rica ederim ne demek.
  • @ Geomteric

Hocam Bursa'dayım deniz olarak bir tek Mudanya var,oranın denizi de çok pis yakın aslında ama dediğim gibi pis.

@ iwanthidan

Hocam kuzenim gidiyor,valla bu sıcakta hiç çekilmez diyor,şükür ki meslek lisesi değil.

@ selamkardeş

Çok sağol hocam,halısaha güzel olur aslında da takım çıkaramıyoruz,body'e başlayabilirim ya göbek pek yok da yağları biraz kasa çevirirsek güzel olur.
  • quote:

@ Geomteric

Hocam Bursa'dayım deniz olarak bir tek Mudanya var,oranın denizi de çok pis yakın aslında ama dediğim gibi pis.

@ iwanthidan

Hocam kuzenim gidiyor,valla bu sıcakta hiç çekilmez diyor,şükür ki meslek lisesi değil.

@ selamkardeş

Çok sağol hocam,halısaha güzel olur aslında da takım çıkaramıyoruz,body'e başlayabilirim ya göbek pek yok da yağları biraz kasa çevirirsek güzel olur.

Yağ kasa çevirilmez oğlum öğrenemdiniz mi şunu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

@ Geomteric

@ iwanthidan

@ selamkardeş

Şehir efsanesi o

• quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

@ Geomteric

@ iwanthidan

@ selamkardeş

O kadar lafımdan bunu mu çıkardın sadece peki bilmiyorduk öğrenmiş olduk.

• Kız peşinde koş en azından internetten
  • yaz okulu ve staj
  • Yurt dışından arkadaş edin (Rusya )
  • Film-Kitap-Oyun-Programlama-Body-İngilizce Geliştirme.Bu yaz planımda bunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-L-İ

Kız peşinde koş en azından internetten

Connected2.me - Omegle - Chatroulette diyosun yani hocam. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A-L-İ

Kız peşinde koş en azından internetten

Connected2.me - Omegle - Chatroulette diyosun yani hocam. :D

faceden konuş bi kızla işte.yaş bilmiyorum ama lisedeysen liseden,dersaneden kızlarla muhabbet aç.ilerlemiyosa yardım iste birilerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsem96

Film-Kitap-Oyun-Programlama-Body-İngilizce Geliştirme.Bu yaz planımda bunlar var.

Hocam ingilizceyi nasıl geliştirmeyi düşünüyorsun,kurs falan mı yoksa başka türlü mü ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.