Şimdi Ara

### Yazın Yapılabilecek Aktiviteler ### [Siz Ne Yapıyorsunuz ? ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

quote:

Orijinalden alıntı: gsem96

Film-Kitap-Oyun-Programlama-Body-İngilizce Geliştirme.Bu yaz planımda bunlar var.

Hocam ingilizceyi nasıl geliştirmeyi düşünüyorsun,kurs falan mı yoksa başka türlü mü ?

Aslında İngilizcem iyi sayılır ama tabi sadece okuduğumu çevirebiliyorum.Bunun daha speaking i var listening i var duyduğumu da anlayabilmem gerek.Ben de tam bilmiyorum nasıl yapacağımı.
  • Yarın vakit bulabilirsem programımı burada detaylı şekilde açıklayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yarın vakit bulabilirsem programımı burada detaylı şekilde açıklayacağım.

Hocam İddaa bölümünde konuştuğum,birşeyler paylaştığım birinin cevap yazması mutlu etti beni.

Programı dört gözle bekliyoruuz. :)
  • Benim yaptıklarım ve yapacaklarımın listesi

1-Film izlemek
    2-Kitap okumak
    3-İngilizceyi geliştirmek
    4-İspanyolca öğrenmek
    5-Havuza gitmek
    6-Sinemaya gitmek
    7-Oyun oynamak
    8-Dizi izlemek
  • Hep film izleme kitap okuma yazmışsınız arkadaslar da böyle eve kapalı kalmayın filmi gece de izlersiniz. Sabah kalkın kahvaltınızı yapın sonra alın bisikletinizi şehirdeki belli yerleri gezin. Öyle öyle her yeri gezersin hem spor yapmış olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Hep film izleme kitap okuma yazmışsınız arkadaslar da böyle eve kapalı kalmayın filmi gece de izlersiniz. Sabah kalkın kahvaltınızı yapın sonra alın bisikletinizi şehirdeki belli yerleri gezin. Öyle öyle her yeri gezersin hem spor yapmış olursun.

Hocam yukarıda bir arkadaş daha önermişti çok mantıklı ama benim onu yapabilmem için yeni bisiklete ihtiyacım var,yani şehiri gezebilmek gece gezebilmek için fren vs problemi olmayan bisiklet lazım,bisiklet işini düşüneceğim.Öyle 500-600 lira veremem ama bana yetecek kadar birşey alabilirim zannediyorum. :)

Çok sağol öneri için. :)
  • eskiden okulun her günü yaz gelsin ardream akacaz diye hayal kurardım hiç yapamadım şuan da sınavlar bitince resim kursuna gidicem güzel sanatlar için aktivite 0 malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Benim yaptıklarım ve yapacaklarımın listesi

1-Film izlemek
    2-Kitap okumak
    4-İspanyolca öğrenmek
    5-Havuza gitmek
    6-Sinemaya gitmek
    7-Oyun oynamak
    8-Dizi izlemek

Hocam güzel şeyler,İspanyolca'yı nasıl öğrenmeyi planlıyorsun ?
  • kalkarim pc ye gecerim sonra biraz derse bakar tekrar pc ye gecerim arkadaslar cagirie aksam uzeri o mn basket topumu alip sahaya gide takalitiz birkac saat sonra eve gecer tekrar pc

• quote:

quote:

1-Film izlemek
    2-Kitap okumak
    4-İspanyolca öğrenmek
    5-Havuza gitmek
    6-Sinemaya gitmek
    7-Oyun oynamak
    8-Dizi izlemek

DR ve internetten kitaplarını buldum zaten İngilizceden daha kolaymış öğrenmesi
  • quote:

quote:

quote:

1-Film izlemek
    2-Kitap okumak
    4-İspanyolca öğrenmek
    5-Havuza gitmek
    6-Sinemaya gitmek
    7-Oyun oynamak
    8-Dizi izlemek

DR ve internetten kitaplarını buldum zaten İngilizceden daha kolaymış öğrenmesi

2 Senedir ispanyolca gören biri olarak ingilizceden kolay hiçbir(Özel okulda görüyorum 1 sene hazırlık okudum) dil yoktur başını öğrenmek çok kolaydır ingilizcenin ama geliştirmede sıkıntı çekersin mesela ben anglia sınavlarına katıldım advance inşallah da belgemi alıcam bu sene :)

-İspanyolca ise her fiilin ayrı çekimleridir + onun okunuşu var bide duymadan kesinlikle konuşamassın + fiilerin düzensiz halleri var
    -Zamanlar ayrı olay
    +Öğrenmek istiyorsan ciddi bir şekilde hevesliysen bana pm at sana yardımcı ola bildiğim kadar yardım ederim.

Çok çektim İspanyolca'dan ama güzel dildir,Haziran'ın 23'ünde Amerika'ya gidince bulurusam 2 ispanyol dilin kıymetini anlıyacaz ozaman :D

•  ### Yazın Yapılabilecek Aktiviteler ### [Siz Ne Yapıyorsunuz ? ]
  • Atıcılık ilgini çekerse uğraşılabilir bir hobi.Ben bu yaz olmasa da ok-yay almayı planlıyorum.
  • Aksamlari yuruyus yapabilirsin.film-dizi izleyip kitap dergi okuyabilirsin.Ayrica yazin beleş kurslar var onlara gidebilirsin

• dizi izleyeyim diyordum akşamları çok üşeniyorum ya cod4 oynuyorum ya da bf3 , gündüz vakti zaten okulda oluyorum dil kursu var eğlenceli geçiyo çok şükür. kitap okuyayım diyordum ona da üşeniyorum.. sevmiyorum bu üşengeçlik huyumu ya
  • Up diyelim.

• WP teması hazırlıyorum. Sana önerim PHP öğrenmen.

• Asılıyorum asılıyorum asılıyorum. Bu sorumluluk sınavları zorladı be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.