< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YAZIN SICAKTA NASIL DERS ÇALIŞIRSINIZ?

-
-
Arzu ve istek olunca oluyor. Ama YKS'ye zaten kendisini zorlayarak çalışan birisi için imkansızdır bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha kötüsü var bu sıcakta dershaneye gitmek ve klimasız havasız 20 kişiyle ders dinlemeye calismak
Yok abi. Bu sıcakta uyunmuyor bile. Klimalı diye sürekli çalışma odasına gidiyorum. Klimasız ders en azından buradaki sıcakta imkansız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Adana'da yaşayan birisi olarak klimasız çalışabiliyorum şuan. Siz üniversitedeydiniz sanırım ders ağırlık farkından dolayı olabilir, YKS çalışıyorum ben.
klimali kutuphaneye gitmekten baska bir care yok.
36-37 derece ankara hocam. Dediğim gibi uykum var ama uyuyamıyorum bile, klimasız çok zor. Kolay gelsin size de
Sağolun hocam size de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 17 Ağustos 2023; 18:2:37 >
büyük ihtimal ben de vantilatörsüz odada dursam bırak çalışmayı, sadece dursam nemden pestilim çıkardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B52D7A322 -- 17 Ağustos 2023; 18:1:8 > -
Kliması olan yere gidip çalışmak
Ankara sıcağı hiç az değil. İlginç.
güneş tüm gün cama vuruyor klima yok oda zaten küçük dışarıda da veletler bağırışıp ağlaşıp duruyor komşu son ses b*ktan trap müziği dinliyor ama öfleye pöfleye bir şekil yapıyoruz
-
bizde de klima sadece salonda var bende oraya gidiyordum ama bizim ev halkının pek düşünme yetisi olmadığından çalışan kişinin yanında nasıl durulur bilmiyorlar bu yüzden sıcaktan haşlanmış bir şekilde odamda (çalışmaya)çalışıyorum ama salonda çalıştığımda oluyor.
-
Hayallerin varsa öyle bir ske ske çalışıyor ki insan
Hele baban da sana mezuna kalma oğlum sen çalışmazsın demesine rağmen mezuna kaldıysan en sıcaklar sana soğuk en soğuklar sana sana sıcak oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 17 Ağustos 2023; 18:4:6 >
Kütüphaneye git. Bu şekilde ders çalışamazsın.
en güzel cevap bu alternatif olarak kütüphaneye gidilme fikri yazilmiş, hayaller varsa zorla olcak
yıllardır ankarada yaşıyorum, en sıcak geçen yazlardan biri. alışık olmadığımız için çoğumuzun evinde klima da yok. kütüphaneye vs gidilebilir, yoksa zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 17 Ağustos 2023; 18:21:7 >
hocam yol totalde 1.45-2.30 saat sürüyor ama bi denemek lazım eve gel git hazırlığı işleri durakta beklemesi durağa yürümesi derken günlük -3.30 saat gider sanki
-
Hocam ben 11 yazında 20 km uzaktaki Millet Kütüphanesi'ne gidiyordum bir de korona devam ettiği için saat 08.00 ile 22 ve 24 civarı kapanıyordu. Sabahtan kalkıp otobüse atlayıp 8.30 gibi orada olurdum saat 5'e kadar çalışırdım evde çalışmaktan çok daha verimli oluyor yazları, hem çalışanları görüyorsun hem de klima var her yerde. Bir de o zamanlar koca Millet Kutuphanesi masası 1 kişiye düşerdi boş ve korona olduğu için :D evde 10 saatte alacağın verimi 3 saatte bile alırsın kütüpte.
Kasımdan önce başlamazdım çalışmaa
haklısınız hocam verim harbi sıkıntı. bahaneye yer yok bi gideyim yarın.
En Beğenilen Yanıtlar

Yok abi. Bu sıcakta uyunmuyor bile. Klimalı diye sürekli çalışma odasına gidiyorum. Klimasız ders en azından buradaki sıcakta imkansız |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X