Herkese selamlar, Evde bunaldığım için sırf vakit geçirmek adına yazın çalışmak istiyorum. Ne gibi işler yapabilirim ve bunları nerelerden bulabilirim ? Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Şimdiden teşekkürler. |
Yazın İş

-
-
Bim, A101, Sanayi, Burber King, Denersin sıra sıra. Ya da sağlam dayın varsa vasıflı bir iş olabilir.
-
Ehliyet varsa kurye. İşin olsun app'e de bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benimkucukbebegimBim, A101, Sanayi, Burber King, Denersin sıra sıra. Ya da sağlam dayın varsa vasıflı bir iş olabilir.
Bu zamana dek Bim A101 Burger King hiç denemedim onun yerine hep bireysel açılmış dükkan restorant vesaire denedim ama git gide kurumsal firmaların daha iyi olduğuna inanmaya başladım hem öğrenmesi kolay hem iş yükü bireyler tarafından açılmış mekanlara göre az gözüktü gözüme bilmiyorum davulun sesi uzaktan mı hoş geliyor ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de lc waikiki de çalışmayı düşünüyordum elbise katlayıp yerine koymak falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88D381565 -- 27 Mayıs 2021; 2:25:27 > -
Ben de motor alıp derslerden sonra trendyol go kuryeliği yapmak için çalışayım diyorum da iş bulmak zaten zor, ayrıyeten motor alabilmek için 6 ay çalışmam gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofBu zamana dek Bim A101 Burger King hiç denemedim onun yerine hep bireysel açılmış dükkan restorant vesaire denedim ama git gide kurumsal firmaların daha iyi olduğuna inanmaya başladım hem öğrenmesi kolay hem iş yükü bireyler tarafından açılmış mekanlara göre az gözüktü gözüme bilmiyorum davulun sesi uzaktan mı hoş geliyor ama
Alıntıları Gösterİş yine zor oluyor ama maaşın anında yatması, işini yaptığın sürece kimsenin kolay kolay kafaya takmaması gibi bol bol sebep var. Sigorta falan eksiksiz yatıyor.
iki örnek vereyim;
1. Tarih bölümü mezunu kuzenim BİM girdi, orada baya kariyer falan yaptı ama zorluyorlardı onu. Maaşı hep yattı, üniversite mezunu diye kolay yükseldi.
2.Eski arkadaşım senin dediğin yerlere girdi, 3-5 ay maaş alamadığı oldu, elden maaş verdiği oldu, mobbing yediği oldu. Maaşı sonradan zar zor olsa dahi aldı ama yemediler hakkını.
Edit: Bim'de çalışırken akşam 10 gibi geldiği zamanlarda oldu, buzdolabı bozulur çağırırlar falan çalışma zamanları belli değil. İftarda yemek ortasında çok gitmişliği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 27 Mayıs 2021; 3:11:14 >
-
Çok teşekkür ederim öneriler için, ehliyet yeni alacağım maalesef. Ayrıyeten, ayakta durmalı işler yapacağımı düşünmüyorum. Tekrardan teşekkürler.
-
Bim e gir bölge müdürlüğüne yüksel. Flo ayakkabı destek olarak git parlar destek bilmem ne şirketine giricen..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İş çok mazeret bol..
quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
Bim e gir bölge müdürlüğüne yüksel. Flo ayakkabı destek olarak git parlar destek bilmem ne şirketine giricen..Hocam Bim felan yapılacak işler değil, geçici bir dönem için yapılabilir ona kabulüm ama 3 ay çalışacak adam istemiyorlar. Sürekli eleman istiyorlar.
-
Buralarda yenisin sürekli çalışıcam diyecen 3 ay sonra işim çıktı bye diyip istifa edeceksin. İş hayatı böyle bir işe gir çalış şimdiden öğrenmeye başla..quote:
Orijinalden alıntı: scapegoat111Hocam Bim felan yapılacak işler değil, geçici bir dönem için yapılabilir ona kabulüm ama 3 ay çalışacak adam istemiyorlar. Sürekli eleman istiyorlar.
Alıntıları Göster
Bim, A101 part time olarak çalışınca haftasonları çalıştırıyorlar mı bilginiz var mı?
-
Ne mesela ben vasifsizim ne yapabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
Buralarda yenisin sürekli çalışıcam diyecen 3 ay sonra işim çıktı bye diyip istifa edeceksin. İş hayatı böyle bir işe gir çalış şimdiden öğrenmeye başla..
Alıntıları GösterTeşekkür ederim hocam fikirleriniz için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X