Hocam otele kesin gideceğiz orası ayrı, gitmişken de iyi bir yere gidelim diyoruz. |
Yazın araba ile tatile çıksak eziyet mi olur ? (2. sayfa)

-
-
Hocam gecen yaz kmarastan basladik hepsi komsu zaten yan yana adana deniz, mersin deniz, antalya derken izmire kadar gittik en mantiklisi arabayla gitmek. Yoruldugun yerde cek arabayi benzinlige uyu, zaten cogu boyle yapiyor istasyonlarda en az 10 arabayla uyuduk😁 sen ucagi filan bosver bildigin rezillik altinda arac olmadan tatil olmaz. Bir yere tikili kalirsin zevk alamazsin -
Kesinlikle araba ile gidin derim hem dediğin gibi daha rahat gezersiniz hem de muhabbet ederek gidersiniz tertemiz tatilinizi yapmış olursunuz yolda sıkilırsanız muhabbet ortamı olsun diye podcast açarsanız ordan da muhabbet doner temiz daha ne olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öneri için sağol.
-
Keşke bunu arkadaşa da anlatabilsem.
Neyse halldeceğiz artık bir şekilde.
-
Ben senin tarafındayım ama isteksiz bir arkadaş ile yol eziyet olur. O yüzden uçakla gidin bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kağnı ile git
2 sene önce vw caddynn arkasına döşek atıp 1 hafta tatil yapmıştık arkadaşla,egede kalmadığımız tatil kasabası kalmadı,eğlence oluyor tavsiye ederim
-
İkna edeceğim yapacak birşey yok.
-
Gezmeyi seviyorsanız 800km yol birşey değil.
Ben istanbuldan çıkıp karadeniz turu yaparak erzincana gitmiştim.
Öneri için sağol.
-
Ben gezmeyi seviyorum, arkadaşım da seviyor.
Ama tatile gideceğiz, yol yorgunu mu olalım vs. gibi şeyler söylüyor.
Ama halledeceğim bir şekilde, uçakla hiç gidesim yok.
-
Filmi siz izleyecekseniz arabayı kim kullanacak?
-
Para problem değilse araba
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBir yandan film oynar ne var hocam bunda ?
Süren kişi zaten yola bakar oturup filmi izleyecek değil ya.
O film örneğini arkadaş yolda zaman geçmez, etmez vs. dediği için yaptım zaten.
Niye hemen duyar kasmaya başlıyorsunuz anlamıyorum ki.
ne duyar kasıcam bana ne? umarım sürücü kişi anlık olarak izlediğiniz filme dalmaz da kamyon altında kalmazsınız. Bana neeeee
-
Ben her yaz 3000km arabayla tatil yapiyorum. O ladar rahat ki zaten gunde anca 200km gidiyosun . Otobus eziyet. Arabayla istedigin yeri geziyosun konforlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tatil anlayışı benim için deniz kum güneşten ziyade, gezmek görmek anlamını taşıyor. Bunun için de altında kendi araban olması gibisi yok. Uçakla gidip orada kiralasan kiralık araç sorumluluğu olacak, arabaya belki tam hakim olmayacaksınız. Kendi aracınızla gitseniz müzik eşliğinde camlar açık tırın tırın gidersiniz. Durup fotoğraf da çekersiniz, oturup yemek de yersiniz, rotayı saptırıp "aha bu yol nereye gidiyo ki acaba" deyip farklı yerleri de gezip görürsünüz. İki şoför olduğu sürece hiç sıkıntı olmaz. Kafanıza göre dolaşır durursunuz. Dediğin gibi otele gittiğinizde oraya saplanıp kalmazsınız, basıp farklı koylara, köylere gider orada yüzer dönersiniz.
Eğer arkadaşın araba ile gitmeye pek sıcak bakmıyorsa pek zorlama derim. Yolu zehir edebilir çünkü. Kimisi çok seviyor uzun yolu, stres atmak için birebir görüyor, kimisi de arabadan ve yoldan nefret ediyor. Babam önde ben arkada iki araç Bursa - Ağrı yapmıştık daha ehliyeti ilk aldığım zamanlar. Hem bana tecrübe oldu hem çok zevk aldım.
Kısacası araba ile gidin. Güzel bir playlist ile harika yolculuk olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok gezmek istiyorsan 2 gün erken çık trenle git :) yemek yatma geze geze gidersiniz :) -
belki teslası vardır arkadaşın.
-
Siz araba sürerken sadece yola mı bakıyorsunuz ?
Aracı sürerken film açık olsa bir yandan dinleyip yoluma baksam ne olur ?
Sanki diyorum ki oturacaz bacak bacak üstüne atıp öyle gideceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X