Şimdi Ara

Yazın anketörlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın anketörlük yapmayı düşünüyorum yapan varsa zorlukları neler kaç para alıyo gibi zorularım var cevaplayan olursa sevinirim

• antrenörlük lisansın varsa yaparsın
  • En zoru insanları konuşmaya ikna etmek.Gersinde bir şey yok.
  • dunyanin 3.buyuk arastirma sirketinde yaptim,eve gelince editleyecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

antrenörlük lisansın varsa yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

dunyanin 3.buyuk arastirma sirketinde yaptim,eve gelince editleyecen

günde nekadar kazanıyosun neye göre kazanıyosun bi bildirsen bide yaş sınırı falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

günde nekadar kazanıyosun neye göre kazanıyosun bi bildirsen bide yaş sınırı falan

kardeş şuan cs de maçdayım ama yazıcam ayrıntılı olarak unutmustum konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın İş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ok sağolasın
  • Anket başına para alıyorsun bildiğim kadar. Sigortanı yapıyorlar bazı yerler yol ücretini karşılıyor yemeğini yediriyorlar ofiste sonrada arabalarla sahaya çıkıp başlıyorsun anket yapmaya. Bende bi süre çalışmıştım oradan biliyorum
  • antrenörlük diye okudum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ok sağolasın

isim vermiyeceğim ancak çalıştığım yer büyük bir şirketti,dünyada 3.sıradaydı,onun türkiye koluydu.
    öğrenci olduğun için sigorta yapmazlar. bide ben normal anketörler gibi sokakta yapmıyordum anketi. bizim gruplarımız vardı 6 kişilik,araç tahsis ediyorlardı bize,sonra anket bölgelerine gidiyorduk o araçla. kimlik kartı çıkarıyorlar sana. mesela ankette bi kota oluyor 7 tane,7 tane yaparsan ki kotalar çok rahat dolduruluyor 7 tane kota olan ankette 14 tane yaptığımı bilirim. ikna kabiliyetin önemli tabii ama zaten alışıyorsun,insanlar sıcak kanlı olduğu için pek sorun olmuyor ama gel gelelimki şartlar oluyor. mesela bebek bezi anketi yapacaksın,44 yaşında,üniversite mezunu bayan bulman lazım. bulamıyorduk tabii bizde anket yaptığımız kişiye diyorduk " abla yaşını sorarsalar 44,üniversite mezunusun v.svs" diyorduk sorun olmuyordu.

şirkette bize kart veriyorlardı,onunla yemek,kahve makinesi,çay makinesi kullanıyorduk filan filan alabiliyorduk ücretsiz.

kotayı doldurmadığın zamanda öyle çok problem olmuyor zaten rahat ol o konuda.

işte anket başına para mesela alkol anketi yapardık bira,anket başı 8 liraydı. günde 10 tane yapsan 80 lira yapar hesapla gerisini sen. her zaman bu kadar yüksek olmuyor ama bebek bezi anketi 12 liraydı tabii anketi yaptın ama 3 farklı bölüm kontrol ediyor. mantık bölümü var onlar anketi inceliyor,telefonla kontrol eden bölüm var,yaptığın anketlerin 4/1 ini arıyor telefonla,1 tanesinde bile sorun çıkarsa hepsi iptal oluyor. bi bölümde genel kontrol yapıyor.

sonuç olarak ortam güzeldi,süpervizörümüz vardı o herşeyimizle ilgileniyordu,öğlen yemeği paramızı veriyordu zaten şirket. yazın sarıyerde anket yaparken kızlarla boğaza karşı milkshake içtiğimi bilirim çok güzeldi o günler hatta bira anketinde kotayı doldurduk 4 kişiyiz,dedik daha 1.5 saat var arabaya dönmemize girdik bi bara bira filan içmiştik süpervizör kafadar olduktan sonra kolay iş ama yürümesi filan ayakta çok kalındığı zaman yorucu olabiliyor ama alışıyor insan.

e tabi bazı insanlar kovabiliyor,onlarla pek muhattap olmuyorduk ama insanlar 4/3 ü yardımcı oluyordu.soracağın birşey varsa sor. ben yazın mail atmıştım ertesi gün şirketi çağırmıştılar beni sonra eğitim alıp başlamıştım.

• Biride dememiş gibi anketörlük ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 9 Aralık 2012; 13:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Biride dememiş gibi anketörlük ne?

antrenörlük, bi spor dalında o sporcuları eğiten kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Biride dememiş gibi anketörlük ne?

antrenörlük, bi spor dalında o sporcuları eğiten kişi

Yazdıgınla başlıktaki farklı.Dedim başka bir şey herhalde.Adam yanlış yazdı herhalde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ok sağolasın

isim vermiyeceğim ancak çalıştığım yer büyük bir şirketti,dünyada 3.sıradaydı,onun türkiye koluydu.
    öğrenci olduğun için sigorta yapmazlar. bide ben normal anketörler gibi sokakta yapmıyordum anketi. bizim gruplarımız vardı 6 kişilik,araç tahsis ediyorlardı bize,sonra anket bölgelerine gidiyorduk o araçla. kimlik kartı çıkarıyorlar sana. mesela ankette bi kota oluyor 7 tane,7 tane yaparsan ki kotalar çok rahat dolduruluyor 7 tane kota olan ankette 14 tane yaptığımı bilirim. ikna kabiliyetin önemli tabii ama zaten alışıyorsun,insanlar sıcak kanlı olduğu için pek sorun olmuyor ama gel gelelimki şartlar oluyor. mesela bebek bezi anketi yapacaksın,44 yaşında,üniversite mezunu bayan bulman lazım. bulamıyorduk tabii bizde anket yaptığımız kişiye diyorduk " abla yaşını sorarsalar 44,üniversite mezunusun v.svs" diyorduk sorun olmuyordu.

şirkette bize kart veriyorlardı,onunla yemek,kahve makinesi,çay makinesi kullanıyorduk filan filan alabiliyorduk ücretsiz.

kotayı doldurmadığın zamanda öyle çok problem olmuyor zaten rahat ol o konuda.

işte anket başına para mesela alkol anketi yapardık bira,anket başı 8 liraydı. günde 10 tane yapsan 80 lira yapar hesapla gerisini sen. her zaman bu kadar yüksek olmuyor ama bebek bezi anketi 12 liraydı tabii anketi yaptın ama 3 farklı bölüm kontrol ediyor. mantık bölümü var onlar anketi inceliyor,telefonla kontrol eden bölüm var,yaptığın anketlerin 4/1 ini arıyor telefonla,1 tanesinde bile sorun çıkarsa hepsi iptal oluyor. bi bölümde genel kontrol yapıyor.

sonuç olarak ortam güzeldi,süpervizörümüz vardı o herşeyimizle ilgileniyordu,öğlen yemeği paramızı veriyordu zaten şirket. yazın sarıyerde anket yaparken kızlarla boğaza karşı milkshake içtiğimi bilirim çok güzeldi o günler hatta bira anketinde kotayı doldurduk 4 kişiyiz,dedik daha 1.5 saat var arabaya dönmemize girdik bi bara bira filan içmiştik süpervizör kafadar olduktan sonra kolay iş ama yürümesi filan ayakta çok kalındığı zaman yorucu olabiliyor ama alışıyor insan.

e tabi bazı insanlar kovabiliyor,onlarla pek muhattap olmuyorduk ama insanlar 4/3 ü yardımcı oluyordu.soracağın birşey varsa sor. ben yazın mail atmıştım ertesi gün şirketi çağırmıştılar beni sonra eğitim alıp başlamıştım.

sağolasın

• Zor ama eğlenceli meslek yani başladın mı bırakamıyorsun birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Zor ama eğlenceli meslek yani başladın mı bırakamıyorsun birde.

en az bi ay çalışmak zorundamıyım sigorta falan zaten yok bi yolunu bulup bırakırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.