Şimdi Ara

YAZICI-TARAYICI UZUN USB KABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar bende Canon MP500 hepsi bir arada cihaz var bu cihaz için 5 metrelik usb kablosu alacağım ama birisi usb kablo bu kadar uzun olunca veri aktarımında sorun olur dedi bu ne kadar doğru arkadaşlar

bu kabloyu alacağımhttp://www.vatanbilgisayar.com/bimel-ak-672-5-ak-672-5-usb-printer-kablosu-5-mt,-a---b/productdetails.aspx?I_ID=1849

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 24 Aralık 2009; 17:54:31 >

• 2 metreyi geçnce sorun oluyormuş diye duymuştum bende 2 metreden uzun kablolarda güçlendiricimi ne oluyormuş yinede bi araştırın

Böyle bir aparat işinizi görücektir. Usb çıkışı önce ethernete daha sonra tekrar usb ye döner

• quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Herkese iyi günler arkadaşlar bende Canon MP500 hepsi bir arada cihaz var bu cihaz için 5 metrelik usb kablosu alacağım ama birisi usb kablo bu kadar uzun olunca veri aktarımında sorun olur dedi bu ne kadar doğru arkadaşlar

bu kabloyu alacağımhttp://www.vatanbilgisayar.com/bimel-ak-672-5-ak-672-5-usb-printer-kablosu-5-mt,-a---b/productdetails.aspx?I_ID=1849

Başka bir cihaz olsa harici disk, harici dvd rom gibi belki sorun olabilir. Ancak yazıcı için sorun olacağını sanmıyorum. Benim mp540 ta 3 metrelik usb kablosu var hiç bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar.

• Kablonun uzunluğundan ziyade kalitesi de önemli. Aynı zamanda yazıcının önbelleği. Gönderilen sayfalar mb düzeyinde olduğu için bazen "yazdırma biriktiricisi"nde tıkanıklığa yok açıyor.

yanıtınız için teşekkürler

@krm-iks

yanıtınız için teşekkürler bu ürünü nereden temin edebilirim bilginiz varmı büyük ihtimalle çoğu teknoloji markette yoktur peki bu şekilde yani ethernet kablosu ile uzatma sağladığımda hiç bir problem olmazmı ?

@FOREVERFORYOU

yanıtınız için teşekkürler @krm-iks in önerdiği çözümü uygulayamazsam artık 3 metre kablo alıp MP500 e yer bulacağız

yanıtınız için teşekkürler fakat MP500 deki ön bellek kaç mb hatırlamıyorum
    Daha Fazla Göster
  • kablo kaliteliyse farketmez bende 7 metrelik kablo var sorunsuz olarak çalışıyor.
  • @cool111

yanıtınız için teşekkürler kafam karmakarışık oldu bazı kişiler sorun olur bazı kişiler sorun olmaz diyor peki kaliteli markalar hangileridir ve istanbul da hangi teknomarket te bulabilirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.