Şimdi Ara

Yavru serçe ne yer acil ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
55.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün bir serçe sürüsünden ayrıldı sanırım çok yorgundu ve bizim balkonun eşiğine kondu içeri girmek istedi sanırım giriş kat ve uçamadığı için kedilere karşı savunmasızdı ve bende kapıyı açtım yanına gittim elimi uzattım belki kendi gelir diye kaçmadı elime almak istedim sonra içeri girdi ve teşşekkür eder gibi bir bakış attı sonra odama gittim oda geldi kapıyı kapadım şu anda odamda Ne yer ne içer nasıl beslemeliyim ben bu hayvanı lütfen biraz yardımcı olun su koydum ve biraz ufalanmış bisküvi ama alışamadı henüz korktuğu için gelmiyor. Daha önce kuş besleyen felan varmı anlayan varmı ?

• küçük yumuşak ekmek tanelerini ovala önüne koy sen varken yemeye bilir kendisi yer belki , yada ıslatıp koy.

muhabbet kuşu yemide yiyebilir belki.
  • Pirinç,buğday ıslatıp , ezip verebilirsiniz.

Serçeler çekirdeği çok seviyor ama ufaklığa da bi ikram edin isterseniz
  • 20 sene once oturdugumuz evin orada cok serce yuvasi vardi. Yavrular yuvalardan duserlerdi biz de eve alir biraz buyutur salardik. yemek olarak elmayi rendeledigimizi hatirliyorum. Hem su ihtiyacini da gideren bir yem olur.
  • Eppek at
  • hasta falandır o öyle ben sıkıldım diye ayrılmazlar. bugün birşey yemeyebilir, sabahı çıkarırsa toparladı demektir ama gidici gibi geliyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.