Şimdi Ara

ince ve küçük el sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ince ve küçük elli erkekler yalnızlığa mahkum mu bir de bunun çaresi var mı el yayını falan geçin ciddi adamlar yorum yapsın.

• dostum kendine gore birini bulursun dert etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roger01

beyler ince ve küçük elli erkekler yalnızlığa mahkum mu bir de bunun çaresi var mı el yayını falan geçin ciddi adamlar yorum yapsın.

Tip bile bu kadar önemli olmayabiliyorken el bileği en son aklına gelecek olan şey olmalı.Tabi böyle deyip herşeyden vazgeçmemek lazım.Vücut yapmaya başla muhtemelen ektomorf tarz vücudun var.Zor gelişir ama en estetik gözüken vücut tipidir.Programının hafta içi 2 gününe bilek egzersizleri ekle bu tam olarak istediğin yeri büyütmez.Dediğin yer kemik sonuçta ama bilekte bulunan kaslar belirginleşir.Ayrıca ince bilekte aksesuar daha güzel durur mutlaka saat bileklik vs tak.Unutma olay bilekte değil bu sadece bahanen olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Genetik. Benim de öyle, ayaklar-bilekler-eller küçük. Büyük ihtimalle öströjen hormonunda bir bozukluk ya da kemik yapısının o yöne eğilimli olması. Değiştiremeyeceksin, unut gitsin.
  • 6. sınıfa gidiyordum annem beni abilere göndermişti 2 gün zor kalmıştım 3. gün bırakıp eve dönmüştüm daha sonrada ne arayıp sordum ne gördüm ne uğradım her neyse ikinci gün tam böyle onların bi yemekleri var tepsiye pilav konur falan baya böyle şehvetli adını unuttum her neyse işte onu yemeye çalışıyorduk o sıra bi abi geldi yaşı 28 falandı sanırım matematik öğretmeniydi yada son sınıftı istanbul üniversitesinde işte o abi bize elini uzattı selam verdi o an benim gözler direk herifin el ve parmaklarına yöneldi yaşına göre boyuna göre ufak ince el görüntüsü vardı şaşırmıştım neyse yıllar geçti 22 yaşındayım benim ellerimde ince ve küçük kaldı kemikler gelişmedi büyümedi çok şaşırdım ve ne zaman böyle bi muhabbet açılsa aklıma hep bu olay gelir. Yani demem o ki aklın zekan olduğu sürece elin ayağın sağlığın yerinde olduğu sürece ne kilon ne bi tarafının uzunluğu kısalığı önemli.

• gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    ektomorfu araştırdım şimdide yok ektomorf değil kardeşim ayakta falan sorun yokta elle dirsek arasında sorun var.
  • yahu siz görünüşüne takmışınız ben ne yapayım? yol bisikleti alacam, yol bisikletlerinde fren kolu uzakta olduğu için birçok kişi gibi ben de frenlere düzgün bir şekilde yetişememe problemi yaşıyorum. sırf bu yüzden bisiklet araştırmaktan bittim tükendim, tee almanyaya gidip bisikelt alacam sırf kendime uygun diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaba gibi olmasındansa ince olması daha ıyıdıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.