Şimdi Ara

Yavaşlayan iPhone'ların iOS 11.3'le daha hızlı çalışacağı kanıtlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple CEO'su Tim Cook, gelecekte yayınlanacak bir iOS güncellemesi ile kullanıcıların yavaşlayan iPhone'larını eski performansına geri döndürme olanağına sahip olacaklarını söylemişti. Bunun üzerine şirket iOS 11.3'e cihazlardaki pillerin durumunu gösteren ve performans yönetimini kullanıcının tercihine bırakan "Pil Sağlığı" özelliğini ekledi. iHelpBR sitesinden Filipe Esposito'nun yaptığı benchmark testleri, bu özelliğin ne denli işe yaradığını ortaya koymuş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Essential Phone satış rakamları ümit vermiyor
    Benchmark skoruna göre iOS'un mevcut sürümüyle çalışan telefonun tek çekirdek performansı 1.306, çoklu çekirdek performansı ise 2.247 olarak ölçüldü. iOS 11.3 güncellemesiyle performans yönetimi devre dışı bırakıldıktan sonra ise bu skorların sırasıyla 1.510 ve 2.621'e yükseldiğini görüyoruz. Bununla birlikte iOS 11.3'ün hala beta aşamasında olduğunu ve final sürümünde potansiyel olarak farklı sonuçlar alınabileceğini de unutmamak gerekir.

     

    Beklenmedik kapanmaları göze almak gerekecek



    Benchmark skorlarında kayda değer bir fark olması yavaşlayan iPhone'larını eski performansına kavuşturmak isteyenler adına ümit verici ancak bunun için bazı dezavantajları göze almak gerekecek. Piliniz ciddi derecede yıpranmışsa performans yönetimini devre dışı bırakmanız telefonunuzun beklenmedik şekilde kapanmasına neden olabilir. Pil Sağlığı özelliği sunan iOS 11.3'ün ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bilgi yok ancak en kısa zamanda genel kullanıma sunulması bekleniyor.








  • Tekrar overclock mu yapmışlar :) bizim devletimizin benzin fiyatlarinda oynaması gibi birşey buda önce kepçeyle al sonra kaşıkla ver... Appleci arkadaşları piste alalım :)

  • Yok böyle bi' şey ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihai surumu ciktiginda sazan gibi atlamak yerine umarim yukleyenlerin sonuclarini gorup oyle yuklerler.

  • Bir iPhone 7 Plus'ı iOS 10.3.3 birde iOS 11 ile aynı işlemleri yapın rakamsal olarak artan performans göreceksiniz bu yeni bir şey değil. Mesele oradaki rakamlarda değil hem pil yüzünden yavaşlatılan iPhone'lar hemde yaşanan anormal optimizasyon sıkıntıları esas sorunlar bunlar.

    Pilin, performansı etkilemesi kullanıcılara bırakılacakmış meselesine gelirsek öyle bir şey yapacaklar ki onu kapattığımızda telefonlarımız yüzde yirmilerde kapanmaya başlayacak ve biz adamların bir bildiği varmış diyeceğiz ondan sonraki güncellemede bakın gördünüz mü biz haklıyız diyerek bu seçimi kaldıracaklar eski düzene dönecekler. Amerikan kafası aynen bu anlattığım şekilde işler hep beraber göreceğiz.

    Tüm bu anlattıklarımdan dolayı bu haber daha çok ana akım medyalarda telefonun kilidini açmaktan aciz kullanıcı kitlesine hitap ediyor.
  • Yaptığı hile yakalandigindan düzeltme yaptıkları için buna sevinmemizi bekliyorlar

  • Şu an İphone 5S var şarj %26 da kapanıyor, üstüne iyice yavaşladı. Bakalım ilaç mı olacak yoksa delirtmeye devam mı edecek?

  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle olacak , devre dışı bırakınca belli bir süre sonra yazılımsal kapanmayacağını nasıl anlayacağız
  • peki bu skandal ortaya çıkmasaydı ne olacaktı? tabii ki hiçbir şey olmamış gibi devam edeceklerdi ve insanlar 3-4 asgari ücret parasını yine bir telefona gömmeye devam edeceklerdi. gerçi pardon hala devam ediyorlar. allah akıl fikir ihsan eylesin.
  • yahu arkadaş ipad air 2 güncellemeden sonra çöp oldu. güzelim jailbreakli ipadim yeğenlerimin şifreyi sürekli denemeleri üzerine kilitlendi. kurtarmak istediğimde de itunes en güncel sürümü indirdi. artık pdfleri kare kare yüklüyor. kesinlikle pille alakalı bir durum değil.

  • pil sağlığı açık olsa da olmasa da ürünün stock ios sürümündeki akıcılığı ve pil performansı olmayacaktır. pil konusunda ne olaylar dönüyor bilmiyorum ama ilk çıktığı gün alınmış 4s ios 8.3 yüklerken kullanılmaz hale gelmişti. 2 sene de kullanılmadan bekledi sözde baseband i arızalı telefon. ios 6.1.3 efsanesinin imzaları açılınca ilk denemede kusursuz kurulum yaptım. o telefon şuan 8 saat kullanım veriyor.
    Steve Jobs olmadan apple büyüklerinin kafa yapısı belli. Bundan sonra eski apple ruhu ile yapılan ürünler beklemeyin.
  • Apple bizimle eğleniyy
  • "Pil sağlığını kapadın mı? Ahan da böyle kapanır" dedirtecek yüzdelerde kapanan iPhone haberleri görmemiz yakındır. Ha ama burada göremeyiz di mi doğru :D

  • Beklenmedik kapanma nedir ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerleyen zamanlarda gösterilen pil sağlığı durumunda oynama yapılıp bize daha ömrü olan pili değiştirtmediklerini nereden bileceğiz?

  • Böyle uğraşmak yerine daha kaliteli pil kullansınlar.



    Millet dava etmeseydi bunu da yapmazlardı ya o da ayrı.

  • Her daha da hızlanacak dediğimiz güncellemeyle bir tık daha kötü oluyor. Güvenemiyorum artık
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Kullandigin hangi marka cihaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benchmarkları algılayıp hız arttırıp sonra yine kısıyorsa?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131246615

    nokia lumia 520 550 tl 3.5 yıl kullandım
    lg stylus 2 plus 980 tl ilk yılım doldu gidene kadar da kullanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 13 Şubat 2018; 21:12:10 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.