Şimdi Ara

Yavaşlayan iPhone'ların iOS 11.3'le daha hızlı çalışacağı kanıtlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    avrupalı amerikalı adamdan bana ne? onların alım gücü zaten hayvan gibi. adamlar kendilerini kurtarmış çerez parasına en yeni teknolojik ürünleri alıyorlar. ben bizim ülkedeki açlıktan ağzı kokan ama gidip 45468 ay taksitle ''ayfonum olacak '' ''ama ağbi stabil yea'' diye diye iphone alacak adamlara söyledim.
  • iphone SE kullaniyorum memmunum yakinda SE2 de cikacak eger parmak izi ile gelirse 2 ye gecebilirim yok yuz tanima ile gelirse ,SE ye devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~


    quote:

    Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

    pil sağlığı açık olsa da olmasa da ürünün stock ios sürümündeki akıcılığı ve pil performansı olmayacaktır. pil konusunda ne olaylar dönüyor bilmiyorum ama ilk çıktığı gün alınmış 4s ios 8.3 yüklerken kullanılmaz hale gelmişti. 2 sene de kullanılmadan bekledi sözde baseband i arızalı telefon. ios 6.1.3 efsanesinin imzaları açılınca ilk denemede kusursuz kurulum yaptım. o telefon şuan 8 saat kullanım veriyor.
    Steve Jobs olmadan apple büyüklerinin kafa yapısı belli. Bundan sonra eski apple ruhu ile yapılan ürünler beklemeyin.

    sosyal medyayı geçtim hiç bir uygulamanın yüklenmediği telefonda gayet doğal bir sonuç.

    twitter youtube spotify instagram netflix yüklü.
    alt tarafı yazılı ve görsel mesaj uygulamaları özellikle sistemi yormak için uğraşmasalar o ürünler halen yeterli.
    Hafızasını zorla çöplerle doldurup temizlemek için 40 takla attırması gibi. twitter ın uygulama boyutu 40mb dan 100mb a çıktı yapılan şey yine aynı.
    Ek olarak yeni ioslarda gelen özelliklerin çoğu kullanıcıların jailbreak ile yaratıp popüler ettikleri şeyler. Yani 2 tane menu kontrol paneli icon vs ekleyince sistem normalde kasmıyor. ama nedense apple ın yeni sürümlerinde aynı özellikler çok komplike olduğundan eski telefonlar kaldırmıyor. yersen...
    niyetlerinin ne olduğu eski sürümlere dönmeye izin vermemelerinden belli zaten.




  • Arkadaşlar bu kadar ağlamanızın sebebi nedir anlamadım. Bir kıyaslama yapalım hemen iphone 5s vs samsung s4 iphone hala cayır cayır güncelleme alıp akıyorken s4 android 5 te kalakaldı ve şaunda facebookta dakika sayılacak bir durumda. 3 parti yazılımcıların ve telefon üreticililerin kol kola olduğu bu telefon pazarında uzun süreli kullanım için hala appledan başka bir marka alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ürün eskitme politikasını en yavaştan alan firma hala apple dır saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu amerikalıların kanında da var! suriyede işid terörünü yarattılar dünyaya yutturdular arkasından da başka terör örgütünü kurtarıcı ilan ettiler. yani kedi köpek oyunu oynayıp suriyeyi parçalayıp bir başka terör devleti kuracaklar vs vs. aynısı burda da oluyor! yani bir yeri bozup güncellemek zorunda bırakıyorlar insanları. geri dönmek istediğinde o yolu da kapatmış oluyorlar. tama iphonenun bataryaları eskidi de yavaşladı diyelim peki bu makbooklara ne oldu olm?! elektrikle çalışan aleti neden yavaşlattınız be adam?! su gibi akan cihazın içine ettiniz amk. bence kullanıcılar olarak sesimizi yükseltmeliyiz ve bu şımarık sömürücü anlayışlarından vazgeçip adam gibi iş yapsınlar.

    iphone7 plus portre kamera ile sahne modu özelliğini kullanamıyorsunuz neden?! yok işlemci yetersiz yok bilmem ne yetersiz gibi masalları bırakın bi kenara. üçüncü parti uygulamalar ile portre efektini iPhone 7 Plus ile de kullanabiliyor oluşumuz o masalı çöp ediyor. yazımla bile verilebilecek bir özelliği hemen hemen aynı kamera özelliklerini kullanan cihaza bile vermiyorlar. lan basit bi gölge oyunu lan, versene!

    bu senenin tüm cihazları geçiş cihazları olacak yani günü kurtarma cihazları. asıl yenilikler seneye çıkmış olacak. bakın asusundan samsunguna xiaomisinden vsirine tüm markalar ya çerçeveleri inceltti ya da üstte çentik bıraktı ama şu alt çerçeveler hepsinden anlaşmışlarcasına duruyor yerinde. seneye hem alt çerçeveler sıfırlanır hem de üst çerçeveler çentikli vs ile sıfırlanır ve kasa böylece olgunlaşmış olur. bir cihazı demode eden şeyler görünümdür tasarımdır. iç dinamikler hızlanır gelişir vs ama kasa herşeydir. seneye geçmiş tüm cihazlar demode olacak görüntü itibariyle. tavsiyem cihazı bozulmamış olanlar mecbur kalmayanlar bu sene yeni cihaz almasın. hem firmalar adam olsun hemde biz bir soluk alalım hem de seneye tam oturmuş cihazlarla yola devam edelim





  • Bugün bir deneme yaptım. 6s kullanıyorum. Pil seviyesi %1'e düşmüştü ve hiçbir uygulama açmadan iyice azalması için ekranı açık bıraktım. Sadece menüde dolaşıyorum. Kapanmasına iki dakika kala telefon inanılmaz kasılmaya başladı. Sistem işlemci hızını telefonun kapanmasını önlemek için düşürmüştü. Şarja takınca her şey düzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.