Şimdi Ara

yatırımlık egea alan arkadaş nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi tane arkadaş vardı, adını unuttum profil fotosunda transporter vardı galiba, zamanında unimog falan almıştı. yatırımlık egea alıp koydum kenara demişti ve herkes dalga geçmişti. adam oturduğu yerden neredeyse parasını ikiye katladı. keşke 2 tane egea alsaydın hocam. yatırımlık egea alan arkadaş nerde? 

• sen olayı yanlış anlamışsın.

muadil araçlara göre fiat ın araçları fiyat olarak geride kalıyor diyor. bir reno bir toyota kadar prim yapmıyor fiatın araçları arkadaş bunu söylemek istemiş.

sen 15 e aldığım arabayı 250 ye sattım diyorsun.

uzun vade de civic, corolla, megane gibi araçlar mı daha çok prim yapar egea mı?

bu arada kasım aralık ayında bende egea bulsaydım alacaktım. corolla aldım.

ben sıfır egea almak için baya bayi bayi dolaştım kimseyi dinlemedim egea alınır mı golf al corolla al civic al diye sürekli çevremden baskı yedim :) ama sıfır egea beni çok cezbediyordu nasip olmadı :)

• @sinoplu

sanırım sizden bahsediyor.yatırımlık egea alan arkadaş nerde? 

• Evet o benim :)

yatırımlık egea alan arkadaş nerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinoplu kullanıcısına yanıt

evet doğru kişi. duruyomu mavi egea hocam? bu ülkede passat ve egea hiçbir zaman kaybettirmez. zamanında bu forumu dinleseydiniz öyle bakıp kalmıştınız şimdi. ben olsam bi tane daha araba patlatırdım hemen yatırımlık egea alan arkadaş nerde? 

• Dövizini, altınını, hissesini bozup garajda bekletmek için araç alan varsa araçlar çok değerlendiği için zarar edebilir.

Yok son ucuz kredileri kullanıp bulduğunu alan varsa parasına para katacak.

• Şuan dizel premio fiorino peşindeyim bu ay biraz zor dedi ama bakalim

• Ayrıca dolar 1 Ocak tarihinde 18.72 liraymış. Bugün ise 23.37 lira.

Yani %14 değil %25 lik bir fark söz konusu.

Egea garajda beklediğinde MTV de ödemesi gerekecek. Buda 6 aylık 1800 lira demek. Buda %1-2 lik bir kayıp demek.

Bu süreç içerisinde banka banka dolaşıp 25 bin dolar için 500-1000 dolar gibi bir faizde alınabilirdi. Buda 2-4 puanlık bir kazanç demek.

Yani dövizde bekleyen bugün itibari ile %28-32 arası bir getiri sağlayabilirdi.

Hele kur korumalıya girmiş olsa egeadan çok da kazanabilirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Egea gibi alt segment piyasa araçlari çok fazla değer kazanmaz . Bu tür araçları yatırım için alanlar hata yapıyor bence. Bir kere sedan almak başlı başına bir hata . SUV araclar çok daha fazla değer kazandı .

• Parasının değerini korudu*

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Egea para kazandıracak son araba. Yerli üretim, ötv düzenlemelerinde en çok etkilenen araç. Yarın piyasa biraz daralsın bayiler renk renk egea dolar.

2016 dan 2022 ye kadar fena zarar ettirmişti insanları. 2016 da 1.2tsi midline plus golfe 1.4 fire urban plus egea hb neredeyse aynı paraydı, şimdi neredeler ?

• Benim alintiladigim resim 3 4 gun oncesine aitti rakamlar komple degisti dünden bu yana oynayan kur sayesinde

• masterap M kullanıcısına yanıt

Egea başlangıç fiyatıyla geçmişe göre çok daha cazip. Çünkü eskiden baz Egea parasına orta halli bir corolla, focus vs alabilirdiniz. Şimdi anca hurdası denk geliyor. Bu sebeple 1.4 egeaya rağbet bitmez.

hele zor günlere gireceğimiz düşünülürse LPG takılabilen, parçası ucuz, ustası bol, yeni arabalar en çok rağbet görenler olacaktır. üstelik artan hayat pahalılığı golf, focus vs alabilecek insanları egea alabilecek seviyeye indirecektir. Yani müşteri kitlesi artacaktır.

• Egea para kazandırmaz diyenler şaka yapıyor sanırım yatırımlık egea alan arkadaş nerde?  Arabanın sıfırında sıra var nakitle yüzüne bakmıyorlar takas yoksa, millet kullandığı ikinci elini sıfırdan pahalıya satıyor, temiz düzgünü peynir ekmek modunda gidiyor...

• Fiatın hiçbir arabası uzun vadede kazandırmaz. Şimdi artıyor gibi görünse de ileride muadillerinden geride kalmaya başlayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Satılık otomatik vites mevcut ilgilenirseniz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Haksız bir yorum, 3 sene önce 2003 model 1.2 16v albea yı 15 e aldım, şu an ederi 250 den aşağı değil. Yüzdelik dilime vurduğunda enflasyonun çok üzerinde bir meblağ ortaya çıkıyor.

• L.Croft kullanıcısına yanıt

sen olayı yanlış anlamışsın.

muadil araçlara göre fiat ın araçları fiyat olarak geride kalıyor diyor. bir reno bir toyota kadar prim yapmıyor fiatın araçları arkadaş bunu söylemek istemiş.

sen 15 e aldığım arabayı 250 ye sattım diyorsun.

uzun vade de civic, corolla, megane gibi araçlar mı daha çok prim yapar egea mı?

bu arada kasım aralık ayında bende egea bulsaydım alacaktım. corolla aldım.

ben sıfır egea almak için baya bayi bayi dolaştım kimseyi dinlemedim egea alınır mı golf al corolla al civic al diye sürekli çevremden baskı yedim :) ama sıfır egea beni çok cezbediyordu nasip olmadı :)

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bunu demek istedim. Zamanında 2016 yılında ben 2013 model linea aldım. Arkadaş 2004 model civic aldı. O zaman belki civic lineadan ucuzdu model düşük olduğundan. Gelinen nokta da civic şu anda daha pahalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

haklısın hocam ama ben fiat ın hiçbir arabası uzun vadede kazandırmaz cümlesine istinaden söyledim. Diğer türlü dediğinizde haklısınız.

• Evet belki parasının değerini "ikiye katladı" ama karaborsacılık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Millet binmeye araba bulamazken araba alıp garajda saklamak ne kadar doğru?

Hayır bir de övünüyor. yatırımlık egea alan arkadaş nerde? 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.