Şimdi Ara

Yaşıtlarımdan Küçük Gösteriyorum ):

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
11.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise 3 e gidiyorum ama beni görenler orta 3 ya da lise 1 sanıyorlar arkadaşlarıma göre ciddi küçük gösteriyorum 1.65 boyum var 70 kiloyum kilolu olduğumdanmıdır bilmem sakal olarak çene altımda çok az var

artık çok rahatsız etmeye başladı beni görenlerin küçük sanması vs. insana koyuyor artık dalga geçme vs olaylar olmuyor ama geçende dersanede yanlışlıkla 12 lerin sınıfa girdim sınıfta 2 kız vardı tuhaf tuhaf baktılar bana

Gelişimimdemi problem var acaba? bacak kıllarım belirgin düzeyde çok uzun değil genital bölgede hayvani bi kıllanma var koltuk altımdakiler yeni yeni kalınlaşmaya başladı

Kötü hissediyorum yok mudur bi çözümü kilo versem daha mı iyi olur? Yoksa sakal yüzünden mi böyle ? Doktora mı gideyim?

Üniversitede problem olmasından çok korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Bach -- 3 Ekim 2010; 17:17:53 >

• Aklıma ilk dh ye danışmak geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

lise 3 e gidiyorum ama beni görenler orta 3 ya da lise 1 sanıyorlar arkadaşlarıma göre ciddi küçük gösteriyorum 1.65 boyum var 70 kiloyum kilolu olduğumdanmıdır bilmem sakal olarak çene altımda çok az var

artık çok rahatsız etmeye başladı beni görenlerin küçük sanması vs. insana koyuyor artık dalga geçme vs olaylar olmuyor ama geçende dersanede yanlışlıkla 12 lerin sınıfa girdim sınıfta 2 kız vardı tuhaf tuhaf baktılar bana

Gelişimimdemi problem var acaba? bacak kıllarım belirgin düzeyde çok uzun değil genital bölgede hayvani bi kıllanma var koltuk altımdakiler yeni yeni kalınlaşmaya başladı

Kötü hissediyorum yok mudur bi çözümü kilo versem daha mı iyi olur? Yoksa sakal yüzünden mi böyle ? Doktora mı gideyim?

• okulu terk et serseri takıl full karizma gezersin kızlar sana bakar sen onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

okulu terk et serseri takıl full karizma gezersin kızlar sana bakar sen onlara

süper düşünce
  • neren küçük gösteriyor orası da önemli
  • ben zaten full karizma gezen birisiyim.

Ciddiyete gelecek olursak,ben de 17 yaşında ve 1.65 boyundayım. Fakat 48 kiloyum Basket süt peynir vs gibi şeyler ile boyumu uzatmayı hedefliyorum umarım uzarım.

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

lise 3 e gidiyorum ama beni görenler orta 3 ya da lise 1 sanıyorlar arkadaşlarıma göre ciddi küçük gösteriyorum 1.65 boyum var 70 kiloyum kilolu olduğumdanmıdır bilmem sakal olarak çene altımda çok az var

Oha o zaman problem var gerçekten

Ergenliğe girmemişsin sanırsam liseye geçmeden önce. Yalnız hayvan gibi boy atarsın ileride

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Oha o zaman problem var gerçekten

Ergenliğe girmemişsin sanırsam liseye geçmeden önce. Yalnız hayvan gibi boy atarsın ileride

Peki çözüm ne olabilir?

çekiniyorum aslında
    ailemle konuşup doktora mı gideyim hormon iğnesi falan mı vurulurum yoksa illaç mı verir yoksa klasik spor yap düzenli beslen falan mı der

bu arada annem 155 babam 165 boyum uzasa uzasa 5 cm daha uzar

İşin boyunda değilim pek

• Hormon iğnesi mı :o
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Hormon iğnesi mı :o

kan tahlili oluyorsun
    Hormon eksikliği fazlalığı neyse iğne yapıyolar
    Mesela tiroid hormonu iğnesi vs.
  • quote:

quote:

kan tahlili oluyorsun

Bir doktora gitmeliyim o zaman :)
  • quote:

quote:

quote:

kan tahlili oluyorsun

Bir doktora gitmeliyim o zaman :)

boy için diyorsan öncelikle annenin babanın boylarını göz önünde tut

Çünkü büyüme hormonu demek boy uzatmak demek değildir
  • up
  • küçük kızlara bak

şaka bi yana babanda çok uzun değilmiş yani genetik olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

küçük kızlara bak

şaka bi yana babanda çok uzun değilmiş yani genetik olabilirmi

hocam boydan değilde ne bileyim çocuk suratım var böyle
  • Saç sakal insanı 5 yaş büyük gösterebiliyor , vur jileti
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Saç sakal insanı 5 yaş büyük gösterebiliyor , vur jileti

geçen ay başladım her hafta sonu vuruyorum bakalım
  • olm küçük göstermek iyi bişeydir, sen şuan liseli olduğundan öyle değilmiş gibi hissediyor büyük olmak istiyor olabilirsin. ama şu liseyi bi bitir böyle şeyleri kafana takmamayı geç küçük gçsterdiğin için sevineceksin. yaş kemale ermeye başladığından bu konuyu hortlat. pişman olucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 3 Ekim 2010; 18:52:46 >
  • Arkadaşlar jilet sakalı uzatmaz ya da sakal çıkarmaz, yok öyle bir şey
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.