Şimdi Ara

Yakışıklı değilim ama kız beğenemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu belli dostlar kendim çokta kötü değilim aslında ama ortalama bi tipim var yani yolda bi kız kafasını çevirip dikizlemez. Ama ben de çok

kriterli biriyim çoğu kişinin beğendiğini ben beğenemiyorum en ufak beğenmediğim bi yer olursa bakasım gelmiyor. Diyebilirsiniz ki sende çok mu

tip var e yok işte ama şöyle bi soru sorasım geliyor tamam ben çok yakışıklı değilim ama kendim değilim diye sevgili veya seçeceğim eşte

çirkin bi kız mı bulayım bu da saçma olurdu yani benim gibi olan vardır belki ne düşünüyorsunuz? Ha şu da var her davul dengi dengine ama

ben kusursuz arıyorum işte kusursuz dediğim kriterlerime uyan birisi işte sorun da burada.

• e yapma o zaman ne diyelim kusursuz biri seni napsın
  • Benim kafasın hocam. Muhtemelen orta segmentleri beğenmediğin için tecrübe eksikliğin olacak bunun içinde üst segmenti tavlayacak deneyimin olmayacak.

Maalesef basamak basamak, bunların kimyasını çözmek için en alt segmentten başlaman gerekiyor yoksa bir ömür boyu single player mod.

Mesela benim bir huyum var, güzellikten ziyade kız kafa dengi olsun güzel olmasından daha iyi. Vay kuru kalçalıymış vay burnu yamukmuş bunlar benim için önemli değil.

• osbir çekmeyi bırak paşam

• Psychobese P kullanıcısına yanıt
    şişmansan çok güzel vücutlu güzel yüzlü kız sana yoldan geçerken bakmaz ne sevgilisi. awk pedofilisi
    iğrendim
    şikayet de ettim
  • Dolar olmuş 10 tl. Millet yakışıklı değilim diye kaygılanıyor. Tipinizden kaygılanacağınıza iş-meslek sahibimisiniz değilmisiniz bundan kaygılanın. Manitan olsa nolcak doğru düzgün gezip tozamadıktan sonra. Evlensen nolcak hergün aysonu nasıl gelir diye düşündükten sonra. Bunlarla zaman kaybedene kadar kendinizi geliştirip iş meslek sahibi olun dil öğrenin şuan olmasa bile 2-3 sene sonra işinize yarar. Dünyada kız dolu mutlaka evlenecek birini bulursun. Aşk sevgi zamanla oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 3 Kasım 2021; 20:43:14 >
  • Hocam kadınların kimyasını çözmek diye bir şey yok aslında; kadınlar çok pratik, biz erkekler çok teferruatçıyız. Kadınlar cesareti seviyor sadece. Önceleri ben de hiçbir kızı beğenmezdim ve sözümona kriterlerim çok yüksekti. Bir gün benim bile kriterlerimin üstünde bir kızla tanıştım, üstelik kafa yapımızda tam olarak uyuşuyordu. Neticede, hayatım boyunca beraber olabileceğim en güzel kızla üç yıllık bir ilişkim oldu. Kızdan ayrılalı iki sene oluyor ve şu an her ne kadar dış görünüşe haddiden fazla önem vermeyecek kadar olgunlaşmış olsam da, bir daha aynı kimyayı yakalayabileceğim birini bulma ihtimalim, gözüme yüzde yüz hitap eden birini bulma ihtimalimden on kat daha az.

• akbey617 kullanıcısına yanıt

Şahsen üzüldüm hocam. Benimle empati yapabileceğinizi düşünüyorum. Çünkü benim de hayatımda nadir çıkıyor bu kızlar. Bende konuyu açan arkadaş gibi sıradan kızları beğenmiyorum. Güzel olmaları yetmiyor, nasıl deyim bu frekans, duruş, tavlama işi. Karşına çıktığında zaten diyorsun "bu o".

Eğer o kız karşıma çıkmazsa, hayatım boyunca ne sevgili yapacağım ne de evleneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E18344A8 -- 3 Kasım 2021; 21:31:19 >
  • Sanırım avını beklemek yerine, biraz da avcılık marifetlerini sergilemek gerek. Yoksa dediğiniz gibi single mood takılmak mukadder.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.