Şimdi Ara

YAŞIM 22 OLDU.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

ben 24 yaşındayım bu sene mezun olucam öss ye bi daha gircem 2 üni mezunu olmak istiyorum hem forsu olur hemde askerlik olayı biraz daha uzar

askerlik yapmadan ikinci üniversiteyi okuyamazsın sadece yüksek lisans yaparsan erteleyebilirsin

Okuyabilir 30 yaşına kadar yolu var.Okul bittikten sonra össyle başka bir 4 yıllık bölüme girer olur.

• babam 37 yaşında başladı uniye sadece 2 yıllık okusada(meslegınde rutbe gelısımı ıcın ) adam cok calısıyodu wllha... kafa almaz calısmam gerek diodu
  • Yaşım 30 (12 gün sonra 31) 1.sınıf öğrencisiyim, yetermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 3 Ocak 2009; 0:24:44 >
  • 22 yaş üniversiteye girmek için geç bir yaş değil hatta üniversiteye girilebilecek en güzel yaşlardan biri.Ben liseyi 2 yıl geç bitirdim 20 yaşında öss'ye 2. girişimden sonra artık bu yaştan sonra üniversiteye girilmez deyip istediğim yeri kazanamayınca açıköğretime kayıt olmuştum.Bu kararı vermeme 2 önemli olay sebeb oldu.Birincisi dershanedeki 17 yaşındaki çocuklarla beraber üniversite okumak istememem.İkincisi toplumdaki üniversiteye giriş ve bitiriş yaşı sorunu.Üniversiteye 18 yaşında girilip 22-23 yaşında bitirilmesi bekleniyor.İş ilanlarında yaş sınırı oldukça düştü.Ben bunları düşünüp okula girsem bile bitirdiğimde 26-27 yaşında iş bulamayacağımı düşündüm.Sonraları çok pişman oldum 06-07'de sınava girmedim.2008 yılında tekrar öss'ye girdim istediğim bölümü kazandım şehir dışında ve paralı olduğundan gidemedim.Okul yerine işe girdim.Gündüzleri çalışıp geceleri 09 öss için hazırlanıyorum.Bir yanda da açıköğretim var onuda seneye bitirecem.Bu yıl istediğim bölümü kazanırsam kesin gidicem uzakta bile olsa.24 yaşında üniversiteye girmiş olucam senin geç kaldım diye üzülmene hiç gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: oeste

ben 24 yaşındayım bu sene mezun olucam öss ye bi daha gircem 2 üni mezunu olmak istiyorum hem forsu olur hemde askerlik olayı biraz daha uzar

Hocam yapma, şansımızı düşürme Bir tane yeter de artar. Emin ol

• 22 çok iyi bir yaş bence okumak için hiçte geç değil.Ama hem çalışıp hem okumayı herkes
    yapamaz ayrıca şu anki işinde aldığın parada çok önemli sonuçta bende 24 yaşında inşallah mezun olucam
    ama mezun 4 yılda fakülteyi bitiripte boşta gezen ya da 800ytl ye boyun eğen çok üniversiteli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 3 Ocak 2009; 1:35:19 >
  • Şimdi yaşının 26 olduğunu farzet.
    Geriye dönüp baktığında keşke 22 yaşımda başlasaydım, şimdiye mezun olurdum dersin.
    Her geçen sene keşke önceden başlasaydımla geçer.
  • yaşın normal geç sayılmazsın imkanın varsa git oku sonra çok üzülürsün kıytırık adamlar yanında hava basınca kahrından ölürsün git oku
  • 28 yaşında 4.sınıf arkadaşlarım var...hiç bir şey için geç değil ama acele etmenizi tavsiye ederim
    ben 24 yaşındayım ve yüksek lisans öğrencisiyim...
    doktora yapmayıda planlıyorum en az 30 yaşına kadar ünvdeyim,artık acıyı hissetmiyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 3 Ocak 2009; 3:00:16 >
  • 22 yasımdayım son sınıftayım..
  • yaş 21 son sınıf,hazırlık denen meret olmasa 20 yaş üni mezunu
  • YA ASIL ÜNİVERSİTENİN TADI O YAŞLARDA GİRİNCE ÇIKIYOR
  • hem iş hem okul olacaksa neden olmasın
  • amcam 54 yaşında amerikada 2ci üniversitesini bitirdi inşaat mühendisliği üniversite okumanın yaşı yoktur
  • ben 4. sınıftayım. 88 doğumluyum.nisanda 21 olucam. benden başka 88 li yok sınıfta 3-4 87 li var anca.gerisi 86-85-84-83 lü.
    yani hiç geç değil bence
  • su oss yi kaldirsalarda butun millet rahat etse
  • Kesinlikle oku, hiç geç değil. İleride insanın kafasına dank ediyor, şansın olmayabilir o zaman :). Demem o ki şansın varken kesinlikle dene bir şansını :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

22 yaş üniversiteye girmek için geç bir yaş değil hatta üniversiteye girilebilecek en güzel yaşlardan biri.Ben liseyi 2 yıl geç bitirdim 20 yaşında öss'ye 2. girişimden sonra artık bu yaştan sonra üniversiteye girilmez deyip istediğim yeri kazanamayınca açıköğretime kayıt olmuştum.Bu kararı vermeme 2 önemli olay sebeb oldu.Birincisi dershanedeki 17 yaşındaki çocuklarla beraber üniversite okumak istememem.İkincisi toplumdaki üniversiteye giriş ve bitiriş yaşı sorunu.Üniversiteye 18 yaşında girilip 22-23 yaşında bitirilmesi bekleniyor.İş ilanlarında yaş sınırı oldukça düştü.Ben bunları düşünüp okula girsem bile bitirdiğimde 26-27 yaşında iş bulamayacağımı düşündüm.Sonraları çok pişman oldum 06-07'de sınava girmedim.2008 yılında tekrar öss'ye girdim istediğim bölümü kazandım şehir dışında ve paralı olduğundan gidemedim.Okul yerine işe girdim.Gündüzleri çalışıp geceleri 09 öss için hazırlanıyorum.Bir yanda da açıköğretim var onuda seneye bitirecem.Bu yıl istediğim bölümü kazanırsam kesin gidicem uzakta bile olsa.24 yaşında üniversiteye girmiş olucam senin geç kaldım diye üzülmene hiç gerek yok.

• 27 yaşındayım (istemeyerek de olsa) işletme mezunuyum. Şimdi işleri (mali müşavirlik stajı ) yoluna koyup tekrar öss ye girip (ikinci öğretim) psikoloji okumayı düşünüyorum. 40'a kadar yolu var. (saçlar dökülmese 50 de olur ama :-D)

İçinde okuma isteği varsa yaş önemli değil.
  • yas yirmi daha hazırlıktayım oku oku oku
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.