Şimdi Ara

YAŞ 26 OLDU ÜNİVERSİTE İÇİN GEÇMİ KALDIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
3
Favori
22.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Solu

hocam çıtır görünüyorsan sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Ben neyi yapamamışım?
    Ne biliyorsun ki yazıyorsun?Sınavda ilk 800'e girmişim kazanmışım daha ne yapaydım?Sınıfımdakileri beğenmek zorunda mıyım?Her konuda bana laf sokmaya çalışmaktan vazgeç.Okumanın basbayağı yaşı vardır.

Belirli birşey yok, durumundan memnun olmadığını yazmışsın, demekki birşeyleri yapamamışsın. Bana ne, naparsan yap. Sana kimseyi beğenmek zorunda olduğunu da söyleyen yok. Okumanın yaşı yoktur. İnsanlar burada görüş almak, moral bulmak için konu açıyor, umutsuzluk dağıtıyorsunuz sadece.Belirli birşey yok, durumundan memnun olmadığını yazmışsın, demekki birşeyleri yapamamışsın. Bana ne, naparsan yap. Sana kimseyi beğenmek zorunda olduğunu da söyleyen yok. Okumanın yaşı yoktur. İnsanlar burada görüş almak, moral bulmak için konu açıyor, umutsuzluk dağıtıyorsunuz sadece.

Farsehn o kadar sinirlenmişki yazdığın mesajdaki tüm kelimeler birbirinin aynısı,başkasının moralini bozma,kimse senden görüş almak zorunda değil sonra tekrar başkalarının moralini bozma diye yazmışsın sanırım klavyede yazı yazarken yanakların kıpkırmızı oluyor.

Sinirleniyor falan değilim, bana ne? Benim derdim konuyu açan arkadaşla. Bir soru soruyor ve ben de yanıt veriyorum. Kendime göre yanlış bir yanıtı da eleştiriyorum. Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 26 Aralık 2011; 20:44:21 >

• hiçte geç değil bence tam zamanı.
  • Gerçekten zor oluyor 23e gireceğim bende 18 yaşındaki bebelerle üni okumak gerçekten berbat hala çocukca şeyler muhabbetler desen lise muhabbeti.ben tek takılıyım diyorsun onda da sıkılıyorsun bir süre sonra
  • Geçen sene üniyi bıraktım, bıraktığım bölüm tarihti.
    1 sene puanımı kırmasınlar diye boş geçtim.
    Bu sene tekrar hazırlanıyorum.

Maddi imkanın varsa oku, 26 çok geç değil.
  • Ben böyle bişey yaşamıştım kuzenimin üniv gitmiştim kantinde oturuyoruz bi kaç eleman geldi tanıştık falan 18-19 yaşlarındalardı içlerinde kızlarda vardı,öylesine bi muhabbet açıldı ve muhabbet şuydu baktım biri diyiyordu ilerde ne evlenecem yaf korum cebe 2-2.5 milyar her gün bi kızla olurum ben araya girdim dedim 2 milyarı nasıl koyacan hayat çok zor falan oda ne zoru ya aklını kullanırsan herkese para var falan diyiyor hayatı bu kadar basit görüyorlarki ee o zaman 700 milyona çalışan herkes salakmı hemen ordan uzaklaştım açıköğretim hariç örgün okunmaz abi,çekilecek çile değil ya herşeyin yaşı vardır ama okumanın yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Geç bence.Her sene aynı soruyu sordun sonunda geç kaldın.Git gör bakalım ben gidiyorum 26 yaşındayım 18-19 yaşındakilerle aynı sınıftayım çocuk çocuk muhabbetler, kızlar çocuk gibi hiç sarmıyor bunalıyorum.Onlar gezip tozma ben iş derdindeyim.Üniversiteymiş! dgs ile geçtim buraya önceki okulda en azında yaşıtlarım vardı.Buradakiler 18 yaşına kadar hiçbir şey yapmamış hep test çözmüş herşeyi üniversiteye bırakmış tipler.Çoğunluğu asosyal ve kendini beğenmiş.
    Üniversite okumayan arkadaşlarım evlendi, ev aldı, araba aldı, çocuk sahibi oldu.Ben dökülen saçlarımla ellerimde kitaplar cebimde para yok.Keşke liseden sonra bir mesleğe girip uzmanlaşsaydım üniversite falan uğraşmasaydım.Öyle tıp falan veya en iyi okullara giremeyeceksen okumayacan.Yoksa emeklerin boşa gider.

Sen yapamadın diye herkes yapmayacak diye birşey yok. Neden insanları umutsuzluğa sürüklüyorsunuz anlamıyorum. Herkesin hayatı kendine. Her meslek ayrı.. Okul da bir yere kadar, herşey kişide biter.

Konuyu açan arkadaş; geç falan değil. Okumanın yaşı yok. Benim öğrencilerim içerisinde fizik öğretmenliği mezunu kız var, 25 yaşında. Aile zoruyla okumuş, ama ben mimar olmak istiyorum demiş, kazanmış geldi. 1.sınıf mimarlıkta şu an. Yapabileceğini düşünüyorsan yap. Kimseye aldırma. Bu senin hayatın.

Ben neyi yapamamışım?
    Ne biliyorsun ki yazıyorsun?Sınavda ilk 800'e girmişim kazanmışım daha ne yapaydım?Sınıfımdakileri beğenmek zorunda mıyım?Her konuda bana laf sokmaya çalışmaktan vazgeç.Okumanın basbayağı yaşı vardır.

DGS'de mi ilk 800?

Evet.Zor değil herkes yapabilir.Sadece okul puanın yüksek olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: demirdöven

quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Geç bence.Her sene aynı soruyu sordun sonunda geç kaldın.Git gör bakalım ben gidiyorum 26 yaşındayım 18-19 yaşındakilerle aynı sınıftayım çocuk çocuk muhabbetler, kızlar çocuk gibi hiç sarmıyor bunalıyorum.Onlar gezip tozma ben iş derdindeyim.Üniversiteymiş! dgs ile geçtim buraya önceki okulda en azında yaşıtlarım vardı.Buradakiler 18 yaşına kadar hiçbir şey yapmamış hep test çözmüş herşeyi üniversiteye bırakmış tipler.Çoğunluğu asosyal ve kendini beğenmiş.
    Üniversite okumayan arkadaşlarım evlendi, ev aldı, araba aldı, çocuk sahibi oldu.Ben dökülen saçlarımla ellerimde kitaplar cebimde para yok.Keşke liseden sonra bir mesleğe girip uzmanlaşsaydım üniversite falan uğraşmasaydım.Öyle tıp falan veya en iyi okullara giremeyeceksen okumayacan.Yoksa emeklerin boşa gider.

Her sene sordum mu?
    O da nereden çıktı

http://forum.donanimhaber.com/m_28825760/tm.htm --- 22 yaş
    http://forum.donanimhaber.com/m_42271507/tm.htm --- 23 yaş
    http://forum.donanimhaber.com/m_47860284/tm.htm --- 25 yaş

şimdiye nerdeyse bitmişti ilk açtığında başlasaydın

Harbiden yuh bee. Donanımhaber arşivlerinde bulunması gereken bir kaynak bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: demirdöven

quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Her sene sordum mu?
    O da nereden çıktı

http://forum.donanimhaber.com/m_28825760/tm.htm --- 22 yaş
    http://forum.donanimhaber.com/m_42271507/tm.htm --- 23 yaş
    http://forum.donanimhaber.com/m_47860284/tm.htm --- 25 yaş

şimdiye nerdeyse bitmişti ilk açtığında başlasaydın

Harbiden yuh bee. Donanımhaber arşivlerinde bulunması gereken bir kaynak bu bence

+1

http://forum.donanimhaber.com/m_84347443/tm.htm

• Lan daha geçen gün bu adam benim aklımdaydı, ne oldu acaba Üniversiteye girebildi mi şu anda çok merak ediyorum.
  • kendisi konuya bekleniyor

@jetressive

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetressive kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu nihayet başlayabildin mi üni.ye?
  • birazdan konu açıyormuş

yaşım olmuş 30 ayrıyetten açıköğretim bitirdim
    Ama adam akıllı bir üniversite okumak isterim sizce yaşım uygunmu??
  • Abi şimdi 29 olmuştur Bence bırak evlen bir an önce çoluğa çocuğa karış abi çocukla aradaki yaş farkı ne kadar çok olursa kuşak çatışması da o kadar fazla oluyor
  • Tam bunu dusunuyordum okula tekrar baslasam mi gec mi diye :) arkadasi bende merak ettim ne yapti acaba. Basladiysa bi görünsün bana örnek filan olsun :))

• bizim fakültede +25 olanlar çok bariz bi şekilde daha başarılı oluyor.
  • Yok be hocam bızım sınıfta 35 kusur yasında adamlar var hala :D
  • Ananem 53. Yaşında Odtü de tıp okuyor. Yani okumanın yaşı yok

• Geç değil yasalara göre okuyabilirsin. Okuduktan sonra aman aman şeyler bekleme boşuna. Yaşın 30 u geçecek .

• 30 yaşın üstünde adam var bizim bölümde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.