Şimdi Ara

YAŞIM 22 OLDU.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 22 içimde duran bir okuma aşkı var ama bir tarafdanda hayatına atıldım.Sizce üniversite için çok mu geç kaldım?Babamla beraber işlettigimiz dükkan var Aöf 2.sınıf ögrencisiyim kamu yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 28 Mart 2009; 11:00:56 >

• yok hocam ya niye geç olsun sen okumak istedikten sonra kime ne.
  • hiç geç değil 1.sınıftayım bu yıl 84 83 lü insanlar var hiç sorun olmaz yeter ki okumak iste
  • Yok ya 25-26 yaşında üniye başlayan dolu insan var.Hatta sınıfımızda 60 yaşında teyze bile var
  • ben 22 yaşındayım 4. sınıftayım.
    sınıfta en küçük benim neredeyse.
    yaş oranı çok yüksek bence siz de kaç kalmadınız.

benim bi arkadaş 22 de dğeri ise 24 de başlamıştı okula.
    4 yılda bitirdiler.
  • yok hacı ne geçi ya benim kuzenin sınıfında örgü ören teyze bile var
  • işle okul aynı anda çok zor ama soyle diyim ben 89luyum benimle beraber okuyan 85 li arkadaşım var 3.denemesinde girmiş ve çokda başarılı biri heves kırma yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22 yaşındayım üniversite 4. sınıf bu sene yeniden hazırlanıp başka bölüme girecem
  • tam kıvamında sayılırsın...
  • bende 89 luyum ilk sene girdim ve 100 kişilik sınıfta en küçük bendim herkes 85-88 liydi keşke ilk senemde girmeseydim kendimi çok ezik hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 2 Ocak 2009; 23:03:23 >
  • 85 doğumluyum..
    orta 2de 1 yıl sınıfta kaldım.
    liseden sonraki 3 yılımda kazandım.
    itüde hazırlıkta 6 ay kaybettim.
    derslere başladığımda 22 yaşındaydım.

Hiçbirşey için geç değil..
  • 26 yaşında hapishaneden lise mezunu okumamış adamın tıp kazandığını biliyorum...Senini için neden geç olsun ?
  • ben 24 yaşındayım bu sene mezun olucam öss ye bi daha gircem 2 üni mezunu olmak istiyorum hem forsu olur hemde askerlik olayı biraz daha uzar
  • 30 yaşında olsan sorun etmene anlam verecemde 22 yaşı sorun ediyorsun.22 yaş üniversite için henüz geçmemiş ideal yaşlardan biridir.kıymetini iyi bil
  • 1988 eylül doğumluyum.. Üniversite 4. sınıftayım mühendislik

Takma hocam, 30 yaşında bile giren var
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

ben 24 yaşındayım bu sene mezun olucam öss ye bi daha gircem 2 üni mezunu olmak istiyorum hem forsu olur hemde askerlik olayı biraz daha uzar

askerlik yapmadan ikinci üniversiteyi okuyamazsın sadece yüksek lisans yaparsan erteleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

ben 24 yaşındayım bu sene mezun olucam öss ye bi daha gircem 2 üni mezunu olmak istiyorum hem forsu olur hemde askerlik olayı biraz daha uzar

askerlik yapmadan ikinci üniversiteyi okuyamazsın sadece yüksek lisans yaparsan erteleyebilirsin

Askere gitmeden okuyan nasıl yaptı o işi peki ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

Askere gitmeden okuyan nasıl yaptı o işi peki ?

Bir üniversiteyi okurken diğer üniversiteyi kazanarak..

• benim sınıfta 85 li 86 lı kişiler var sorun olmuyor onlar açısından
  • ooo bizim okulda 30 40 bile var ne geçi 22 de ne var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.