yaşım 22 seneye mezun oluyorum ama 30 yaşında arkadaşlarım var benle beraber mezun olacak olan. Sen girsen 27-28 yaşında mezun olursun gayet normal.
quote:
Orijinalden alıntı: serserie
quote:
Orijinalden alıntı: JETAACK
Sizlerin içindede 23 yaş sendromu yaşayan varmı?
yaşım 22 seneye mezun oluyorum ama 30 yaşında arkadaşlarım var benle beraber mezun olacak olan. Sen girsen 27-28 yaşında mezun olursun gayet normal.
peki sonra iş bulabilirmiyimki?
okumanın yaşı yoktur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serserie
quote:
peki sonra iş bulabilirmiyimki?
patronla evlenmeyi düşünmüyosan bulursun.
hocam morelini bozmayım ama iş ararken 23 yaşına kadar ne yaptın diye sorarlar adama bide kötü üniversiteye gidersen bu adamın kafası basmamışda 23 ünde kazanmış diyebilirler o yüzden iyi üniversiteye gitmeye bak iş hayatında sorgularlar
herşey sana kalmış,soran eden olmaz 23 yasına kadar naptın diye.aileme baktım maddi durumum yoktu der geçersin.bölümde aftan gelmiş babam yaşında adamlar var 55 56 yasında yaz okulunda takılıyoruz kantinde
Abimde 23 yaşında başladı gayet memnun bencede okumanın yaşı yoktur.
iyi o zaman ben askere gidiyom askerden sonra kaldıgı yerden devammm
babam 43 yaşında bu sene öss ye girdi. kazanamadı ama kazansaydı fizik okucaktı. hiçbirşey için geç değil
quote:
Orijinalden alıntı: Schindler.
babam 43 yaşında bu sene öss ye girdi. kazanamadı ama kazansaydı fizik okucaktı. hiçbirşey için geç değil
yürü be
Aynı yaştayız.bu sene öss ye girdim.ktü işletme kazandım.ama benim düşüncelerim farkli idi.hayatın acı gerçeklerinden,kalabildiğim kadar uzak kalmaya çalışıyorum.
ben 22 yaşındayım bu sene girdim bakalım. zaten 22 yaşında göstermiyorum pek yabancılık çekmem.
quote:
23 yaşındayım, seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Bir nevi hastalık gibi, açıktan okuyorum bende, kafam çok karışık, iş, okul, askerlik, kariyer
quote:
Orijinalden alıntı: Highér
quote:
23 yaşındayım, seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Bir nevi hastalık gibi, açıktan okuyorum bende, kafam çok karışık, iş, okul, askerlik, kariyer
Bende açıktan okuyordum ama bu sene kardeşimde kazandı benim içindeki okuma alevi iyice parladı....
Hiç düşünme bile tabii ki oku
30 yaşından 1 cocuk sahibi universite arkadaşım var
abi sakın heyecanını kaybetme,şaka yapanlara aldırma,emin ol üniversitenin yaşı yok ve güzel bir yer okursan iş de bulursun
odtüde havacılık&uzay mühendisliğinde 3. sınıfım,bizim bölümde bi amca 40-45 yaşlarında,adamı hazırlıkta da görürdüm hani sen düşün artık,adam bu bölümde okumak için zorunlu olan hazırlığı bile göze alıp gelmiş, çoluk çocuk diyeceği insanlarla derste ing. alıştırma konuşmaları yapıyo falan..
şimdi o da bizim çoğu derse giriyo(benim sınıfta değil çok görmüyorum) ama düşün işte bölümün içinde dolanıyo renkli şort-tişört-converse giyen,dağcı çantası taşıyan 40 yaşında adam
eğer aklına yattıysa okuma fikri,lütfen bunun peşini bırakma,eğer ki fake hesap değilsen
anadolu teknik lisesi elektronik bolumu mezunuyum. ordan 2 yillik endustriyel otomasyon bolumunu bitirdim. sonra acikogretim isletme 3. siniftayim. seneyede oss ye girip spor akademesi istiyorum. ne alaka dimi. ama calismak istigim alanin bu oldugunu gecte olsa anladim. keske dememek icin sansimi deniyecegim