Yüzbaşı
10 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Eşim çekişmeli olarak evliliğin temel birliğinden sarsılması adı altında boşanma davası açtı nikahımızın üzerinden 1 yıl geçmediği için anlaşmalı açamıyoruz, ben dava zamanı asker de olucam, ikametim ailemin evinde tebligatın buraya gelmesini nasıl engelleriz 1 ikincisi davaya katılmasam ilk celse de boşanırmıyız ben kabul ediyorum boşanmayı fakat katılamıcam avukat ücretleri ne kadar acaba
Beyler telefonu Turkcell'den taahütle aldım 2 hafta oldu daha taksitini ödemeden ön cam çatladı tek bi çizik üstten aşağı kadar,Kvk garantili fakat karşılamıcak garanti piksel sorunu yok kullanabiliyorum bu şekil de tamiri için 950 1000 den aşağı bulamadım, var mı tanıdığı vs olan İstanbul'da biraz daha ucuza halledebilicek.
bende bu oyunu yıllar önce oynayan tayfadanım Knightın knight olduğu zamanlarda yani o zamanlarda 2 ayrı hesabım vardı biri ares de biri xıgenonda bunları silinmiş olabilir mi yaklaşık 4 yıldır falan girmiyorum hesaplara levellerı yüksek charlardı hemde
Arkadaşlar ne acayip bir dünyadayız örnek veriyorum toplu taşımadayız yanımda bi kız var telefonla uğraşıyo gözüm çarptı bi an bi baktım o erkekten o erkeğe konuşuyor 10 tane adamla yazışıyor neyse dedim daha sonra defalarca gördüm bu örnekleri benim demek istediğim konuşmaları değil de kimseye güven olmaz demek gerçi bende de durum farklı değil kendime de kızmıyor değilim allah sonumuzu hayır eylesin...
geçen gün kız arkadaşımla bağdat caddesinde ilerliyorduk ışıklarda en baştayım yanıma o lambo geldi içinde bi beyefendi bir de hanım efendi vardı bu nedir ya gibisinden baktım kızda gülümsedi ışık yandı kalkış yaptık ben bastım baya bunları gaza getirdim ve sonuç olarak ışık gibi geçti yanımdan
Ardakaşlar daha önce de örnekleri çok gördük yabancı şarkıları Türk sanatçılarımız kendi dilimize uyarladılar sözlerini ama biraz değiştirerek sinan akçıl bate toba marenin müziğini bire bir almış yasak değil mi böyle bir şey yapmak emeğe yazık yani böyle prim yapıyo bizim sanatçılarımız
arkadaşlar aracıma bayan komşum aptnin otoparkında çarpmış sol çamurluğumun ucu ve tamponum boyanıcak onun sigortası karşılaması için zabıt tutmak istiyorum otopark da olması sorun olmaz değil mi sigorta işi yapan arkadaşlara sorum ?
arada bir eskileri anmak için açıyorum Knight online'ın efsane müziklerini öyle bir duygulanıyorum ki , tavsiye ederim arkadaşlar
arkadaşlar 97 model sunroof klimalı twingom var ancak lpg'li ( benden önceki sahibi taktırmış) arada bir arıza lambası yanıyor bir kaç saniye sonra sönüyor lpg den dediler ancak bilgisi olan var mı ? birde bazenleri direksiyon sertleşip ekranda direksiyon simgesi çıkıyor
Tüylerimi ürperten ve çalışmamı engelliyen tüm gün bu olayı düşündüm peki siz ne diyorsunuz ?
haberi duymuşsunuzdur muhtemelen malezya hava yollarına ait boeing 777 yolcu tipi bir uçak ve 227 yolcu ve 12 mürettebat deyim yerindeyse yok oldu.tam 4 gündür hiç bir şekilde izine rastlanılmayan olayı tam 10 ülke havadan,denizden ve uydudan araştırmakta henüz bir bulguya rastlanılamamakta sizce uçağa ne olmuş olabilir ? uçak kalkıştan 2 saat sonra radarda bi anda kayboluyor ve kaybolduğu an 10000 fit yüksekteymiş çok esrarengiz ve tüyler ürpertici bi olay , yorum sizin...
Hakkında
Forum İmzası:
HONDA CİVİC 1.6 SPORT
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_12369701/tm.htm]
[color=
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.933
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 70.224 (Bu ay: 575)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.