Şimdi Ara

YAŞ 26 OLDU ÜNİVERSİTE İÇİN GEÇMİ KALDIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
22.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerliğimi yaptım ve bir işyerinde çalışıyorum yaşım olmuş 26 ayrıyetten açıköğretim bitirdim
    Ama adam akıllı bir üniversite okumak isterim sizce yaşım uygunmu??

• Niye gec olsun o isin yasi yok bence.
  • Okumanın yaşı olmaz ama biraz zorluk çekebilirsin.
  • Geç değildir, bizim burada aftan gelen 40-50 yaşlarında adamlar var
  • 25 yaşında 1. sınıfta olanını gördüm, bence geç değil. Ha sıkıntı çekebilirsin o ayrı.
  • Bizim fakültede 30 küsür yaşında adamlar var. Bence geç değil.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 19 Ekim 2020; 12:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam çıtır görünüyorsan sorun yok
  • Açıköğretim eğer 4 yıllık bitirdiysen ne gerek varki,ortam görmek çin falanmı acaba? İnan 18 yaşındaki bebeler çekilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Açıköğretim eğer 4 yıllık bitirdiysen ne gerek varki,ortam görmek çin falanmı acaba? İnan 18 yaşındaki bebeler çekilmiyor

bencede bu yastan sonra gerek yok cok ust duzey bir hedefin yoksa ornegin doktor olucam gibi.yoksa normal bir universitenin fen fakultesi veya uhendislik fakultesi mezunlarinin cogu suanda memur olma derdinde.acikogretim bitirdigine gore muhtemelen iktisat veya isletme bitirdin.eger oyleyse kpss araciligi ile cogu bolume gore daha dusuk bir puanla ataman olabilir kpss den ibf li oldugundan dolayi.dedigim gibi cok yuksek bir idealin yoksa doktor olacam eczaci olacam ne biliyim gemi insaat muh. vs bu yastan sonra suanki isine odaklan veya bitirdigin bolum uzerine gelistir kendini derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bence.Her sene aynı soruyu sordun sonunda geç kaldın.Git gör bakalım ben gidiyorum 26 yaşındayım 18-19 yaşındakilerle aynı sınıftayım çocuk çocuk muhabbetler, kızlar çocuk gibi hiç sarmıyor bunalıyorum.Onlar gezip tozma ben iş derdindeyim.Üniversiteymiş! dgs ile geçtim buraya önceki okulda en azında yaşıtlarım vardı.Buradakiler 18 yaşına kadar hiçbir şey yapmamış hep test çözmüş herşeyi üniversiteye bırakmış tipler.Çoğunluğu asosyal ve kendini beğenmiş.
    Üniversite okumayan arkadaşlarım evlendi, ev aldı, araba aldı, çocuk sahibi oldu.Ben dökülen saçlarımla ellerimde kitaplar cebimde para yok.Keşke liseden sonra bir mesleğe girip uzmanlaşsaydım üniversite falan uğraşmasaydım.Öyle tıp falan veya en iyi okullara giremeyeceksen okumayacan.Yoksa emeklerin boşa gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 26 Aralık 2011; 10:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Açıköğretim eğer 4 yıllık bitirdiysen ne gerek varki,ortam görmek çin falanmı acaba? İnan 18 yaşındaki bebeler çekilmiyor

bencede bu yastan sonra gerek yok cok ust duzey bir hedefin yoksa ornegin doktor olucam gibi.yoksa normal bir universitenin fen fakultesi veya uhendislik fakultesi mezunlarinin cogu suanda memur olma derdinde.acikogretim bitirdigine gore muhtemelen iktisat veya isletme bitirdin.eger oyleyse kpss araciligi ile cogu bolume gore daha dusuk bir puanla ataman olabilir kpss den ibf li oldugundan dolayi.dedigim gibi cok yuksek bir idealin yoksa doktor olacam eczaci olacam ne biliyim gemi insaat muh. vs bu yastan sonra suanki isine odaklan veya bitirdigin bolum uzerine gelistir kendini derim

Aynen hocam haklısın ha doktor olacam dersen tamam ama oda zaten 6 yıl bitior bi yaştan sonra insan cidden ders çalışmak istemiyor.

Burdakilere sorsan 90 yaşında bile üniversite okunur der,millet rahat ya.

• Bir de şu var.İş ilanlarında yaş sınırı var.Bende aöf işletme mezunuyum + 2 yıllık.Bankaya girmek için 27 son.Bankasına göre değişiyor ama en geç 30 olur.Yani istersen boğaziçi işletme oku yine giremezsin.Bu yüzden birçok güzel üniversiteyi puanım yetmesine rağmen tercih etmedim.Çünkü iş işten geçti.Ben sadece ingilizce için gidiyorum yoksa seneye bırakabilirim.Eğer mesleğimde part-time bir iş bulabilirsem tabi bırakmam sırf açıköğretim etiketinden kurtulmak için bunu yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Geç bence.Her sene aynı soruyu sordun sonunda geç kaldın.Git gör bakalım ben gidiyorum 26 yaşındayım 18-19 yaşındakilerle aynı sınıftayım çocuk çocuk muhabbetler, kızlar çocuk gibi hiç sarmıyor bunalıyorum.Onlar gezip tozma ben iş derdindeyim.Üniversiteymiş! dgs ile geçtim buraya önceki okulda en azında yaşıtlarım vardı.Buradakiler 18 yaşına kadar hiçbir şey yapmamış hep test çözmüş herşeyi üniversiteye bırakmış tipler.Çoğunluğu asosyal ve kendini beğenmiş.
    Üniversite okumayan arkadaşlarım evlendi, ev aldı, araba aldı, çocuk sahibi oldu.Ben dökülen saçlarımla ellerimde kitaplar cebimde para yok.Keşke liseden sonra bir mesleğe girip uzmanlaşsaydım üniversite falan uğraşmasaydım.Öyle tıp falan veya en iyi okullara giremeyeceksen okumayacan.Yoksa emeklerin boşa gider.

Sen yapamadın diye herkes yapmayacak diye birşey yok. Neden insanları umutsuzluğa sürüklüyorsunuz anlamıyorum. Herkesin hayatı kendine. Her meslek ayrı.. Okul da bir yere kadar, herşey kişide biter.

Konuyu açan arkadaş; geç falan değil. Okumanın yaşı yok. Benim öğrencilerim içerisinde fizik öğretmenliği mezunu kız var, 25 yaşında. Aile zoruyla okumuş, ama ben mimar olmak istiyorum demiş, kazanmış geldi. 1.sınıf mimarlıkta şu an. Yapabileceğini düşünüyorsan yap. Kimseye aldırma. Bu senin hayatın.

• İşletme Yönetimi (İÖ) okuyorum, sınıfımda 41 yaşında bir abi, ve 44 yaşında bir abla var 3 çocuk sahibi. Okumanın yaşı olmaz. Hiç bir şey için geç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Geç bence.Her sene aynı soruyu sordun sonunda geç kaldın.Git gör bakalım ben gidiyorum 26 yaşındayım 18-19 yaşındakilerle aynı sınıftayım çocuk çocuk muhabbetler, kızlar çocuk gibi hiç sarmıyor bunalıyorum.Onlar gezip tozma ben iş derdindeyim.Üniversiteymiş! dgs ile geçtim buraya önceki okulda en azında yaşıtlarım vardı.Buradakiler 18 yaşına kadar hiçbir şey yapmamış hep test çözmüş herşeyi üniversiteye bırakmış tipler.Çoğunluğu asosyal ve kendini beğenmiş.

Sen yapamadın diye herkes yapmayacak diye birşey yok. Neden insanları umutsuzluğa sürüklüyorsunuz anlamıyorum. Herkesin hayatı kendine. Her meslek ayrı.. Okul da bir yere kadar, herşey kişide biter.

Konuyu açan arkadaş; geç falan değil. Okumanın yaşı yok. Benim öğrencilerim içerisinde fizik öğretmenliği mezunu kız var, 25 yaşında. Aile zoruyla okumuş, ama ben mimar olmak istiyorum demiş, kazanmış geldi. 1.sınıf mimarlıkta şu an. Yapabileceğini düşünüyorsan yap. Kimseye aldırma. Bu senin hayatın.

Ben neyi yapamamışım?
    Ne biliyorsun ki yazıyorsun?Sınavda ilk 800'e girmişim kazanmışım daha ne yapaydım?Sınıfımdakileri beğenmek zorunda mıyım?Her konuda bana laf sokmaya çalışmaktan vazgeç.Okumanın basbayağı yaşı vardır.

• hazırlık okuyorum ben. bizim sınıfda 86 lı bir çocuk var. pardon adam var okuyor yani
  • quote:

Ben neyi yapamamışım?
    Ne biliyorsun ki yazıyorsun?Sınavda ilk 800'e girmişim kazanmışım daha ne yapaydım?Sınıfımdakileri beğenmek zorunda mıyım?Her konuda bana laf sokmaya çalışmaktan vazgeç.Okumanın basbayağı yaşı vardır.

Belirli birşey yok, durumundan memnun olmadığını yazmışsın, demekki birşeyleri yapamamışsın. Bana ne, naparsan yap. Sana kimseyi beğenmek zorunda olduğunu da söyleyen yok. Okumanın yaşı yoktur. İnsanlar burada görüş almak, moral bulmak için konu açıyor, umutsuzluk dağıtıyorsunuz sadece.Belirli birşey yok, durumundan memnun olmadığını yazmışsın, demekki birşeyleri yapamamışsın. Bana ne, naparsan yap. Sana kimseyi beğenmek zorunda olduğunu da söyleyen yok. Okumanın yaşı yoktur. İnsanlar burada görüş almak, moral bulmak için konu açıyor, umutsuzluk dağıtıyorsunuz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Ben neyi yapamamışım?

Belirli birşey yok, durumundan memnun olmadığını yazmışsın, demekki birşeyleri yapamamışsın. Bana ne, naparsan yap. Sana kimseyi beğenmek zorunda olduğunu da söyleyen yok. Okumanın yaşı yoktur. İnsanlar burada görüş almak, moral bulmak için konu açıyor, umutsuzluk dağıtıyorsunuz sadece.Belirli birşey yok, durumundan memnun olmadığını yazmışsın, demekki birşeyleri yapamamışsın. Bana ne, naparsan yap. Sana kimseyi beğenmek zorunda olduğunu da söyleyen yok. Okumanın yaşı yoktur. İnsanlar burada görüş almak, moral bulmak için konu açıyor, umutsuzluk dağıtıyorsunuz sadece.

Farsehn o kadar sinirlenmişki yazdığın mesajdaki tüm kelimeler birbirinin aynısı,başkasının moralini bozma,kimse senden görüş almak zorunda değil sonra tekrar başkalarının moralini bozma diye yazmışsın sanırım klavyede yazı yazarken yanakların kıpkırmızı oluyor.

• 21 yaşındayım.
    1. sınıfta okuyorum ve sınıfımızda 25, 28, 32 ve 38 yaşlarında adamlar var. Hatta 38 yaşında olan evli bi abi. 28 yaşında olan ise bu yıl tekrar girmeyi düşünüyor LYS ye.

Bence geç değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.