Şimdi Ara

Yaş 25 hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi bunun sebebi çirkin olmam ile ilgili.Beğeni kıstasını karşılayamadığım için ilgi alanı dışında kalıyorum.

• Çok konusu açıldı, çok söylendi Tip her şeydir.

Gelip de, kızlarla diyalog kurman lazım, öz güvenin olursa tipin önemi yok tarzı şeyler diyenler de muhtemelen tipsizleri avutmaya çalışıyorlar.

Öz güveni ve konuşmayı belirleyen şey zaten tip.

Tip her yerde kendini gösterir. Dolmuşta para uzatırken bile rica etmezler , omuzuna dokunur parayı uzatır bir iki mırıldanır. Ama yakışıklıysan TDK'dan fırlamış kelimeler ile çok düzgün ve duyulur bir sesle rica edilerek söylenir.

Olabilecek tüm sosyal alanlarda bu böyledir. Maçta 2 kişi sumo güreşi yapar sonra el sıkışırlar biri gider faul kullanır, sen ikili mücadele yap hemen kavga çıkarırlar.

Kartında para olmasın kimse dönüp de bakmaz, ama yakışıklıysan 10 kişi sıralanır kart basmak için.

Kasiyere 50 lira uzatırsın paranın orijinal olup olmadığını anlamak için 128318923 teste sokar. Yakışıklı birisi 200 TL uzatsın güneşe tutar Atatürk silüetini görsün orijinal olduğunu anlar hemen.

Otobüste yanın boş olsun, 5 kişi ayakta bekler gelip oturmaz, o 5 kişiyi gören yer yok sanıp ayakta bekler yanının boş olduğunu görmez, o 5 kişi olur 50 kişi. En son biri gelir otutur yanına, o da tipsizdir.

Sokakta yürürken kimse yüzüne bakmaz, durakta otobüs beklerken herkes olabildiğince uzakta bekler.

Yani çok çok çok fazla örnek var. Sadece kız olarak da düşünmeyin her bir birey tipsiz olan bir şeye iyimser yaklaşmaz. Bu karşı cins ile ilişki dışında bir çok yerde de kendisini belli eder.

E haliyle tüm bunlar birleşince insan da öz güven falan kalmıyor. Kimseyle konuşamıyor. Hep bir karamsar oluyor, umutsuz oluyor. Hem zaten çabalasa da bir şeyler için, diğerlerine göre daha fazla çabalaması gerekecek, çok daha fazla yorulacak. Enerji ister o da , o enerji de herkes de yok. Ha ben tipsiz olup da insanlarla ilişkileri iyi olan, sosyal olan insanlar da gördüm ama, istisna onlar. Ya da artık 30-35 yaşında oluyor, iş gereği falan ortamlarda sosyal ve mutlu bir birey gibi gözükmeye çalışıyorlar.
    Yanlış düşünce.Ortalama tip bile kızlar sevgili olmuyor ise bu kadar kız kimlerle sevgili oluyor sonuçta Türkiye 10 erkek sadece 1-2 erkek yakışıklı geri kalanı ortalama veya ortalama altı.Sen konuşmayı parayı hayata bakış açını kastediyorsan haklısın fakat sadece tip ortalama diye sevgilim yok diyorsan ya tipin ortalama falan değil çirkinsin yada düşüncelerin konuşman özgüven düşük.
  • Benim 22 benim de hiç olmadı sıkma canını hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Benim 22 benim de hiç olmadı sıkma canını hocam :)
    Çirkinlik işte bunlar hep.
  • columbine advisor C kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir tipim var, kızların karşısında mükemmel olmak gerekiyor. Ortalama ve ortalama altı erkekler malesef aldatılma durumuyla karşılaşabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinazola

Ortalama bir tipim var, kızların karşısında mükemmel olmak gerekiyor. Ortalama ve ortalama altı erkekler malesef aldatılma durumuyla karşılaşabiliyor.
    Hiç sevgilim olmadı.Tipim ortalamanın epey altında zaten.
  • Ben 21. Benim de olmadı ama tipsizlikten değil. İnsanlar genelde yakışıklı olduğumu söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Ben 21. Benim de olmadı ama tipsizlikten değil. İnsanlar genelde yakışıklı olduğumu söylüyor.
    Bana tam tersini derler.Çok çirkinsin derler genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • columbine advisor C kullanıcısına yanıt
    Cidden yuzune diyen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: columbine advisor

Alıntıları Göster
    Aga be
  • quote:

Orijinalden alıntı: columbine advisor

Alıntıları Göster
    Üzdünüz hocam :(

Çok takmayın yine de. Dünyanın sonu değil. Başka yönlerinizi geliştirin ve onlarla öne çıkın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hynx

Cidden yuzune diyen oldu mu?
    Diyenler oldu evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Üzdünüz hocam :(

Çok takmayın yine de. Dünyanın sonu değil. Başka yönlerinizi geliştirin ve onlarla öne çıkın.

Alıntıları Göster
    Takmıyorum artık.Yapılacak bir şey yok.
  • Yanlış düşünce.Ortalama tip bile kızlar sevgili olmuyor ise bu kadar kız kimlerle sevgili oluyor sonuçta Türkiye 10 erkek sadece 1-2 erkek yakışıklı geri kalanı ortalama veya ortalama altı.Sen konuşmayı parayı hayata bakış açını kastediyorsan haklısın fakat sadece tip ortalama diye sevgilim yok diyorsan ya tipin ortalama falan değil çirkinsin yada düşüncelerin konuşman özgüven düşük.

• benimde yaş 26 ve hiç olmadı..kafayı yemek üzereyim.
  • Hocam yaş 24 daha bu güne kadar dişi sinekle bile konuşmadım sonuçta tip ofsayt başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum tamda zorladığım nokta burası oluyor arkadaşların yanına çıkıyorum hepsinde kız arkadaş ve evlilik muhabbeti tabi bu durum insanı daraltıyor

• Müzmin saplar konuya yazıyor :d

22'yim ve aynı kaderi paylaşıyorum sizinle beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 18 Kasım 2018; 23:28:55 >
  • 4 gün sonra 28 yaşında olacağım. 2 sene motor bir kızla ilişkim oldu. 4 yıllık üniversite hayatımda ise 1 kızla iki kere öpüştüm. Al sana hayat...
  • konuya girerken duman vurdu yüzüme gidiyorum ben
  • Alakası yok yakisikliligimla ovunmem ama her bulunduğum ortamda 10 kisiden 9 u bakar yaşım 23 bir tane bile sevgilim olmadi. Demek ki bazı yönlerim eksik önemli olan her yönden kendini gelistirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebeyi99 -- 18 Kasım 2018; 23:44:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.