Şimdi Ara

Yaş 25 hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Derebeyi99

Alakası yok yakisikliligimla ovunmem ama her bulunduğum ortamda 10 kisiden 9 u bakar yaşım 23 bir tane bile sevgilim olmadi. Demek ki bazı yönlerim eksik önemli olan her yönden kendini gelistirmek.
    tipini at sana gerçekleri söyleyelim. çevrenden duymak istediklerini duyuyorsun aynada kendini öyle görüyorsun moruk yok öyle bir dünya. tipin 7/10 olsun sessiz arka sırada mal mal oturan bir tip ol yinede hiç tanımadığın kızlardan 23'e kadar bir sürü teklif alırdın.
  • Hiçbir şekilde yakisikliligimla ovunmem sanal ortamda niye ovuneyim ne katkısı olacak bana aksine daha çok sosyal, zeki bir insan olmak isterdim kızlardan teklif almadim çünkü asosyal bir insanım sogukdum insanlara karşı ama benim tek kelimeme bakardi.Allah bir tek tip ile sağlam vücut verdi Allaha şükür,geri kalanları bosverdi halimden memnun degilim. Ben burada şunu söylemek istiyorum her insanın artıları ve eksileri vardır önemli olan o eksikleri kapatmak her insan yakisiklili olacak diye birşey yok cevremde çok var adam da tip yok ama ağzı çok iyi laf yapıyor zeki espri yeteneği yüksek ne kadar güzel kızlarla beraber oluyor. Tamam yakışıklılık sonradan kazanılan birşey değil ama diğer saydığım özellikler insanin kendini geliştirerek kazanabileceği fonksiyonlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebeyi99 -- 19 Kasım 2018; 0:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyuk kayıp değil
  • Benim rekorum kırılmış mi diye geldim. Yok yok ben yine zirvedeyim Allah'a şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Ben 21. Benim de olmadı ama tipsizlikten değil. İnsanlar genelde yakışıklı olduğumu söylüyor.
    hiç teklif almadın mı 21e kadar. atın şu at gözlüklerini tipsiniz işte. liseye kadar 4 teklif aldım. tembel sessiz bir çocuktum tanımadığım kızlar geldi hep. lise 1e yarım dönem gittim yıllar sonra sınıftan tanımadığım bir kız faceden bulup ekledi. liseyi açıktan bitirdim şimdi 23'üm sıfırdan üni hazırlanıyorum. bunlara rağmen kendime yakışıklı diyemiyorum. çünkü çevremde gerçekten yakışıklı insana gelen kızları da gördüm.

bu arada hepimizin dayısı arkadaşları kıvanç tatlıtuğ a benziyor model yapalım diyor.

• Lisede özgüven problemim vardı bir de gittiğim okul tutucu kuralcı bir okuldu. Kız erkek ilişkilerine sıcak bakmıyorlardı. Bu arada yakışıklı olduğumu söylüyorlar dedim ama temelsiz bir söylem değil bu. Övünmek hava atmak değil amacım olanı söylüyorum: yakışıklıyım. Hiç kız arkadaşım olmamasının en büyük sebebi kendi çevreme ördüğüm duvarlardı hep. Zaten o duvarlar yüzünden yaşadım ne yaşadıysam. Kafa desen var tip desen var ama gel gör ki hep etrafıma duvarlar ördüm. Bir süredir o duvarları yıkmaya çabalıyorum.

• 18 yaşındayım şu zamana kadar 1-2 teklif aldım ama kabul etmedim, fakat son zamanlarda niye sevgilim yok diye takmaya başladım.
    Sonum sizin gibi yıkık olmaz inşallah.
  • olm ben lisede 140 kilo 1.96 berbere uğramayan bi boz ayıydım ben bile 3-4 tane sevgili değiştirdim

ünide kilo verdik kas yaptık tip yaptık şuan suratımıza bakan yok niye çünkü 1 tane kıza 35 bin tane erkek yazdığı için kıçları aşırı kalkık bizim lise zamanında böyle instagrammış diğer salak uygulamalarmış yoktu çünkü kıza 1e1 gidip tavlıyabiliyordun dışarı çıkartıp takılabiliyordun

he tabi mühendislik okumanın ve özel ünide okumanın dezavantajlarıda var+ olarak lisede ki popülerliğin 10da1i yok +parasal olarak diplerdeyim

bakın kardeşim tip ve fizik bi kızda 10/6 ve üzeriyse o KIZI ELDE EDEMESSIN her zaman senden daha iyisini bulduğu anda bırakıcak seni.o yüzden güzellik anlayışını değiştirceksin.

ki şu zamanda iyi kız bulmak emin ol taş gibi kızlardan daha kıymetli

• Para olduktan sonra tipine kim bakar

• '' kizi bosver kendini gelistirmeye bak'' diyorsunuzda kendimizi gelistirebilecek tip olsak zaten kiza kafayi takmazdik sonuc olarak bize kari lazim kariii

• Tipinin neden kötü olduğunu düşünüyorsun? Kel misin? Boyun mu kısa? Şişman mısın?

Ne tipsiz erkekler yakışıklıların kaldıramadığı kızları kaldırıyor, bu kadar ümitsiz olma bence
  • Siz burda saçma salak konuları açıyorsunuz saçma salak fikirlerinizi yazıyorsunuz yok tipim yok felan yok özgüvenim yok felan. Yapmayın bunu. Burda yazdıklarınızı karşı cinslerinizde okuyor kendilerini birşey zannediyor. Her malın bir alıcısı vardır. Sadece doğru pazarda değilsinizdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olay ne kadar sevgiliniz olduğu değildir aslında çünkü ne kadar sevgiliniz olursa sevdiğiniz kızın değeri bile düşüyor bir süre sonra buda gelir buda geçer bize kızmı yok diyorlar sorun bu aslında kızlar içinde erkekler içinde.herkes daha iyi tipli yakışıklı birini yada erkekler için daha güzelini aramak gibi.bizim millet aç gözlü doyumsuz tipe göre yargıladığımız için sevgi 2.planda kalıyor bu yüzden genelde ilişkiler hep birbirini beğenmek üzerine kuruludur.birgün sevgilinizi beğenmezsiniz karşınıdaki kişi farklı gelir o zaman başka arayışlara girersiniz.siz olayı sadece dış görünüş olarak algıladığınız için ilişkilerde sevgi unutuluyor
  • yaş 28 1 kere oldu çok da takmıyorum dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Siz burda saçma salak konuları açıyorsunuz saçma salak fikirlerinizi yazıyorsunuz yok tipim yok felan yok özgüvenim yok felan. Yapmayın bunu. Burda yazdıklarınızı karşı cinslerinizde okuyor kendilerini birşey zannediyor. Her malın bir alıcısı vardır. Sadece doğru pazarda değilsinizdir.
    Saçma salak bir konu açmadım yaşım 25 hiç sevgilim olmadı yazdım ve sebebini belirttim.Saçma salak cevap veren sensin.Özgüvenim yok vs yazmadım ayrıca.Nasıl insanlar yakışıklı olabiliyorsa çirkinde olabiliyor ayrıca karşı cinsin burayı pek salladığı yok.Onlar instagramdalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Tipinin neden kötü olduğunu düşünüyorsun? Kel misin? Boyun mu kısa? Şişman mısın?

Ne tipsiz erkekler yakışıklıların kaldıramadığı kızları kaldırıyor, bu kadar ümitsiz olma bence
    O tipsiz erkekler olayı tam anlamıyla palavra.Sen belki herife kıl olduğun için tipsiz geliyor sana ama kızlara sor hiç öyle değildir.Çirkin olmak için kilolu kısa veya kel olmana gerek yok.Yüzle alakalı bir durum.
  • Çirkinmiyim yakışıklımıyım bilmiyorum ama yaş 25 ve hiç sevgilim olmadı çevremden soranlara olmadı derken utanmaya başladım sonrasında çok iğrenç muhabbetlere gidebiliyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

Çirkinmiyim yakışıklımıyım bilmiyorum ama yaş 25 ve hiç sevgilim olmadı çevremden soranlara olmadı derken utanmaya başladım sonrasında çok iğrenç muhabbetlere gidebiliyor çünkü.
    Yani o yaşa kadar olmadıysa tipin iyi değildir.Hoşlanan birileri olurdu öbür türlü illa.Millet böyle sorunca direk sanane ne yapıcaksın diyorum.Akraba falansa oldu de bırak.
  • columbine advisor C kullanıcısına yanıt
    Bir keresinde teyzem sevgilin var mı? dedi yok dedim . Peki öncekinden neden ayrıldın dedi önceki hiç olmadı dedim. Kadın olmadiğına ihtimal bile vermeden neden ayrıldın diyor. Çok kötü olmuştum ceval verirken.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.