Şimdi Ara

Yaş 25 hiç sevgilim olmadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok konusu açıldı, çok söylendi Tip her şeydir.

Gelip de, kızlarla diyalog kurman lazım, öz güvenin olursa tipin önemi yok tarzı şeyler diyenler de muhtemelen tipsizleri avutmaya çalışıyorlar.

Öz güveni ve konuşmayı belirleyen şey zaten tip.

Tip her yerde kendini gösterir. Dolmuşta para uzatırken bile rica etmezler , omuzuna dokunur parayı uzatır bir iki mırıldanır. Ama yakışıklıysan TDK'dan fırlamış kelimeler ile çok düzgün ve duyulur bir sesle rica edilerek söylenir.

Olabilecek tüm sosyal alanlarda bu böyledir. Maçta 2 kişi sumo güreşi yapar sonra el sıkışırlar biri gider faul kullanır, sen ikili mücadele yap hemen kavga çıkarırlar.

Kartında para olmasın kimse dönüp de bakmaz, ama yakışıklıysan 10 kişi sıralanır kart basmak için.

Kasiyere 50 lira uzatırsın paranın orijinal olup olmadığını anlamak için 128318923 teste sokar. Yakışıklı birisi 200 TL uzatsın güneşe tutar Atatürk silüetini görsün orijinal olduğunu anlar hemen.

Otobüste yanın boş olsun, 5 kişi ayakta bekler gelip oturmaz, o 5 kişiyi gören yer yok sanıp ayakta bekler yanının boş olduğunu görmez, o 5 kişi olur 50 kişi. En son biri gelir otutur yanına, o da tipsizdir.

Sokakta yürürken kimse yüzüne bakmaz, durakta otobüs beklerken herkes olabildiğince uzakta bekler.

Yani çok çok çok fazla örnek var. Sadece kız olarak da düşünmeyin her bir birey tipsiz olan bir şeye iyimser yaklaşmaz. Bu karşı cins ile ilişki dışında bir çok yerde de kendisini belli eder.

E haliyle tüm bunlar birleşince insan da öz güven falan kalmıyor. Kimseyle konuşamıyor. Hep bir karamsar oluyor, umutsuz oluyor. Hem zaten çabalasa da bir şeyler için, diğerlerine göre daha fazla çabalaması gerekecek, çok daha fazla yorulacak. Enerji ister o da , o enerji de herkes de yok. Ha ben tipsiz olup da insanlarla ilişkileri iyi olan, sosyal olan insanlar da gördüm ama, istisna onlar. Ya da artık 30-35 yaşında oluyor, iş gereği falan ortamlarda sosyal ve mutlu bir birey gibi gözükmeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 19 Kasım 2018; 16:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

24 yaşındayım. 3 tane gerçek ilişkim oldu. Belki 20den fazla 1-2 haftalık cinsellik temelli kız arkadaşım oldu. Ben de çirkinim. Bence çirkinlikle alakası yok be. Oturmuş şu şöyledir bu böyledir diyorsunuz. Yargılamadan insanlara karışın.
    Belki pek çirkin değilsindir o da olabilir.Sonuç olarak çirkinlik dediğimiz olay beğeni kıstaslarının altında kalmak.Bu ne kadar altta kaldığına da bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Çok konusu açıldı, çok söylendi Tip her şeydir.

Gelip de, kızlarla diyalog kurman lazım, öz güvenin olursa tipin önemi yok tarzı şeyler diyenler de muhtemelen tipsizleri avutmaya çalışıyorlar.

Öz güveni ve konuşmayı belirleyen şey zaten tip.

Tip her yerde kendini gösterir. Dolmuşta para uzatırken bile rica etmezler , omuzuna dokunur parayı uzatır bir iki mırıldanır. Ama yakışıklıysan TDK'dan fırlamış kelimeler ile çok düzgün ve duyulur bir sesle rica edilerek söylenir.

Olabilecek tüm sosyal alanlarda bu böyledir. Maçta 2 kişi sumo güreşi yapar sonra el sıkışırlar biri gider faul kullanır, sen ikili mücadele yap hemen kavga çıkarırlar.

Kartında para olmasın kimse dönüp de bakmaz, ama yakışıklıysan 10 kişi sıralanır kart basmak için.

Kasiyere 50 lira uzatırsın paranın orijinal olup olmadığını anlamak için 128318923 teste sokar. Yakışıklı birisi 200 TL uzatsın güneşe tutar Atatürk silüetini görsün orijinal olduğunu anlar hemen.

Otobüste yanın boş olsun, 5 kişi ayakta bekler gelip oturmaz, o 5 kişiyi gören yer yok sanıp ayakta bekler yanının boş olduğunu görmez, o 5 kişi olur 50 kişi. En son biri gelir otutur yanına, o da tipsizdir.

Sokakta yürürken kimse yüzüne bakmaz, durakta otobüs beklerken herkes olabildiğince uzakta bekler.

Yani çok çok çok fazla örnek var. Sadece kız olarak da düşünmeyin her bir birey tipsiz olan bir şeye iyimser yaklaşmaz. Bu karşı cins ile ilişki dışında bir çok yerde de kendisini belli eder.

E haliyle tüm bunlar birleşince insan da öz güven falan kalmıyor. Kimseyle konuşamıyor. Hep bir karamsar oluyor, umutsuz oluyor. Hem zaten çabalasa da bir şeyler için, diğerlerine göre daha fazla çabalaması gerekecek, çok daha fazla yorulacak. Enerji ister o da , o enerji de herkes de yok. Ha ben tipsiz olup da insanlarla ilişkileri iyi olan, sosyal olan insanlar da gördüm ama, istisna onlar. Ya da artık 30-35 yaşında oluyor, iş gereği falan ortamlarda sosyal ve mutlu bir birey gibi gözükmeye çalışıyorlar.
    Ya aslında herkes bunu biliyor ama burda üç maymunu oynuyor çoğu kişi.Polis bile gbtyi tipe göre yapar genelde.

• Şu dhde 2004ten beridir vardım 2008-2014 arası aktif değildim yurt dışında bulundum.Ama değişmeyen sabit topic başlıklardan biridir bu.

Aslına bakarsanız şu yaşa geldim ilişkim yok bu yaşa geldim 5 ilişkim oldu felan bunlar boş işler boş istatistikten başka birşey değil evlilik ile sonuçlanmadıkça ki evlilikte bir son nokta değildir her ilişki flört bitmeye mahkumdur.Bunu bilmekte yarar var.Zaten bir işe başladığınızda eliniz para gördüğünüde ve hayattaki amaç ve sorumluluklarınızı belirlediğinizde daha oturaklı karar veriyorsunuz.Türk bir kızla çıkıyorsanız zaten o ilişkilerin hepsi birbirine benzer 1 olmuş 3 olmuş 5 olmuş farkı yok gönül eğlendirme babında kız veya erkekler keyfine göre bugün ona yarın bunla çıkabilir.Boş yere sızlamayın kadınların hormon dengeleri farklıdır.Kendi başlarına bile bir makyaja veya giysiye ayakkabıya karar veremeyen kişiler sizin başınızda mı duracak sanıyorsunuz.Türk kızlarının çoğu hoşlantı ve o anlık ilgi bulma çabası ile hareket ederler.Hormon deyin o deyin bu deyin arkadaş çevresi deyin bu devamlı değişir.Gençsiniz yaşınız genç,Bazı kızlar var mesela sayıları çok az oturaklı yapıdadır ne isteyeceğini bilir ona göre bir hayat hayal eder ve çabalar aklındaki kişiye o pozisyona uygunsanız ne ala imkanınız ve varlığınızda varsa uygun bir evlilikle sonlanır.Türkiye böyle boş yere şunla çıkmadım diye debelenmeyin yaşınız ilerlediğinde ne kadar boş şeylerle uğraşmışım diye debelenirsiniz.İlla arkadaşlık kuracaksanız biri ile ortak değerleriniz konuşabilecek alışkanlıklarınız hobileriniz varsa onlarla flört edin.İnstagram ve sosyal medya budalası kızlarla muhattap olmayın zaman geçirmeyin.Bir kişiye olduğundan fazla değer vermeyin.

Yukarıda tip denmiş.Tip tabiki önemli ilk intiba olarak bazı kişiler mesela zanlı veya kaba gibi görünebilir ama iletişim kurmadan nasıl biri olduğunu anlayamazsınız.Türk erkeklerinin çoğu çirkin denmezde bakımsız diyelim kızlarında çoğu bakımsız mesela ha kel ve göbekli olmalı ayrı bir tarafa koyuyorum tip olarak öyle aman aman bir farklılık yok erkekler arasında kızlarında mesela giyim kuşam ve makyajına kadar hepsibir kalıptan çıkmış gibiler.Fazla tartışmaya değmez.

Ha şuda var güzellik görecelidir mesela biri gelip sana sen çirkinsin der biri gelir beğenir yada sen birini beğenirsin ama başka biri onu çirkin bulur genel intibada birden çok kişinin beğenisini kazanan çoğunluk olarak güzel bulunur bu tamamen kişilerin ve çoğunluğun düşündüğüne bağlı birşey.Her kör satıcının her kör bir alıcısı vardır.Ha bu laf oldu mu tam olarak bilmem.Ama güzellik veya çirkinlik görecelidir.Bu tamamen kişinin hissiyatına duygularına hormonlarına bağlı birşey.

• columbine advisor C kullanıcısına yanıt
    Dişlerim yamuk, yüzümde leke var, burnum kemerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Şu dhde 2004ten beridir vardım 2008-2014 arası aktif değildim yurt dışında bulundum.Ama değişmeyen sabit topic başlıklardan biridir bu.

Aslına bakarsanız şu yaşa geldim ilişkim yok bu yaşa geldim 5 ilişkim oldu felan bunlar boş işler boş istatistikten başka birşey değil evlilik ile sonuçlanmadıkça ki evlilikte bir son nokta değildir her ilişki flört bitmeye mahkumdur.Bunu bilmekte yarar var.Zaten bir işe başladığınızda eliniz para gördüğünüde ve hayattaki amaç ve sorumluluklarınızı belirlediğinizde daha oturaklı karar veriyorsunuz.Türk bir kızla çıkıyorsanız zaten o ilişkilerin hepsi birbirine benzer 1 olmuş 3 olmuş 5 olmuş farkı yok gönül eğlendirme babında kız veya erkekler keyfine göre bugün ona yarın bunla çıkabilir.Boş yere sızlamayın kadınların hormon dengeleri farklıdır.Kendi başlarına bile bir makyaja veya giysiye ayakkabıya karar veremeyen kişiler sizin başınızda mı duracak sanıyorsunuz.Türk kızlarının çoğu hoşlantı ve o anlık ilgi bulma çabası ile hareket ederler.Hormon deyin o deyin bu deyin arkadaş çevresi deyin bu devamlı değişir.Gençsiniz yaşınız genç,Bazı kızlar var mesela sayıları çok az oturaklı yapıdadır ne isteyeceğini bilir ona göre bir hayat hayal eder ve çabalar aklındaki kişiye o pozisyona uygunsanız ne ala imkanınız ve varlığınızda varsa uygun bir evlilikle sonlanır.Türkiye böyle boş yere şunla çıkmadım diye debelenmeyin yaşınız ilerlediğinde ne kadar boş şeylerle uğraşmışım diye debelenirsiniz.İlla arkadaşlık kuracaksanız biri ile ortak değerleriniz konuşabilecek alışkanlıklarınız hobileriniz varsa onlarla flört edin.İnstagram ve sosyal medya budalası kızlarla muhattap olmayın zaman geçirmeyin.Bir kişiye olduğundan fazla değer vermeyin.

Yukarıda tip denmiş.Tip tabiki önemli ilk intiba olarak bazı kişiler mesela zanlı veya kaba gibi görünebilir ama iletişim kurmadan nasıl biri olduğunu anlayamazsınız.Türk erkeklerinin çoğu çirkin denmezde bakımsız diyelim kızlarında çoğu bakımsız mesela ha kel ve göbekli olmalı ayrı bir tarafa koyuyorum tip olarak öyle aman aman bir farklılık yok erkekler arasında kızlarında mesela giyim kuşam ve makyajına kadar hepsibir kalıptan çıkmış gibiler.Fazla tartışmaya değmez.

Ha şuda var güzellik görecelidir mesela biri gelip sana sen çirkinsin der biri gelir beğenir yada sen birini beğenirsin ama başka biri onu çirkin bulur genel intibada birden çok kişinin beğenisini kazanan çoğunluk olarak güzel bulunur bu tamamen kişilerin ve çoğunluğun düşündüğüne bağlı birşey.Her kör satıcının her kör bir alıcısı vardır.Ha bu laf oldu mu tam olarak bilmem.Ama güzellik veya çirkinlik görecelidir.Bu tamamen kişinin hissiyatına duygularına hormonlarına bağlı birşey.
    Valla bu kadar insan dert yandığına göre boş iş değil.Buraya hayatın anlamını bulmuş keşişler gibi yazarak neyi hedeflediğinizi bilmiyorum ama sevgili işi temel bir ihtiyaç.Zaten olay tipinin beğeni kıstasları altında kalmasından kaynaklanıyor.Çirkin kızlar dediğiniz kızlara bile bir sürü erkek yazınca kız haliyle daha kendi gibi olanı istemiyor.Güzellik görecelidir ama seni beğenen biri çıkmıyorsa bunun sebebi bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi columbine advisor -- 19 Kasım 2018; 17:37:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spinazola

Ortalama bir tipim var, kızların karşısında mükemmel olmak gerekiyor. Ortalama ve ortalama altı erkekler malesef aldatılma durumuyla karşılaşabiliyor.
    Bırakın şu kızları artık uzaylı gibi görmeyi.
    Bahsettiğin durum tamamen kızın karakteri ile ilgili,gidipte kaşara tutulmayın.
    Kendinize iyi bakın,ağzınız laf yapsın özgüveniniz olsun ve birazda kılık kıyafete dikkat ettiğin zaman bulursun ama kaliteli kız bulmaya çalışın yoksa bu kafayla ömür boyu sap gezersin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: columbine advisor

Valla bu kadar insan dert yandığına göre boş iş değil.Buraya hayatın anlamını bulmuş keşişler gibi yazarak neyi hedeflediğinizi bilmiyorum ama sevgili işi temel bir ihtiyaç.Zaten olay tipinin beğeni kıstasları altında kalmasından kaynaklanıyor.Çirkin kızlar dediğiniz kızlara bile bir sürü erkek yazınca kız haliyle daha kendi gibi olanı istemiyor.Güzellik görecelidir ama seni beğenen biri çıkmıyorsa bunun sebebi bellidir.

Alıntıları Göster
    Etrafa göre standart biri isen ilgilenmeyebilir.Ha kendine bakanın ilgi gösterenin zaten talibi çok olur ha o erkeğin standardıda yüksek olur bu dediğin kızlara kullanıp at gözü ile bakarlar.Bu dert olacak bir şey değil.Etraf safinaz dolu.İlgi budalası ve sosyal medya meraklısı o tip kız peşinde koşacak kişiler bana göre daha acınası durumda.Merak etme o çirkinlerin ayaklarıda zamanı gelince yere basıyor.Zamanı gelince tabi o zamanda iş işten geçiyor.

• En ideal durumdasın, yatıp kalkıp yalnızlığın verdiği sonsuz psikolojik ve bedensel özgürlüğün için dua etmelisin. Şu an bunun farkında değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

24 yaşındayım. 3 tane gerçek ilişkim oldu. Belki 20den fazla 1-2 haftalık cinsellik temelli kız arkadaşım oldu. Ben de çirkinim. Bence çirkinlikle alakası yok be. Oturmuş şu şöyledir bu böyledir diyorsunuz. Yargılamadan insanlara karışın.
    türkiye gibi bir yerde nasıl 20den fazla sadece cinsellik yaşayacağın kız buldun hocam. izmir de tinder falan mı
  • 30 yaşındayım benimde hiç olmadı. Sadece Özgüven yada tip meselesi değil. Hepsi bir arada olmalı. İşe alırken referansına bakarlar ya hani, bu da öyle bence. Mesela peşinde herkesin koştuğu biriysen onlar gelir seni bulur ve kendin dahi şaşırırsın nası nerden çıktı benimle tanıştı diye. Felaket araştırırlar konuşurlar ve doğal kendiliğinden gelişti diyeceğin bir şekilde tanışırlar. Aksi takdirde dışarıda yürürken yanından geçerken bile görmezler. Koluna omuzuna çarpıp geçmeleri yada hiç çekilme tenezülünde bulunmadan geçmeleri bile bu yüzdendir aslında (kapı da tutmazlar). Kısacası dama oyunu gibi düşünün, ne kadar çok taşın kalırsa kazanma ihtimalin o kadar artar. O yüzden çevrenizi geniş tutun. İlk bulacağınız arkadaş, dost çok zor olur ama sonra çevrenin gelişme hızı her yeni kişiyle daha da ivme kazanır ve kolaylaşır. Karizmatik giyinin efendi olun gülümser olun. Herkesi sevin. Sokakta gördüğünüz kediyi kuşu sevin. Bulutlara bakın denizi seyredin müzik dinleyin ve Olgun düşünün kin beslemeyin nefret etmeyin daha da gerisini düşünmeyin. Olursa böyle olur Su akar yolunu bulur olacağı varsa böyle bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 19 Kasım 2018; 21:43:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgüven eksikliği , çekingenlik , asosyallik ve kendini yetersiz görmenden dolayı , profesyonel destek ile çözebilirsin. Soruların var ise cevaplaya bilirim.

• Saçma sapan konuşma mağaradamı yaşıyon sen.Her dışarı çıktığımda 1.65lık erkeğin yanında 1.70lık mankenmi dersin 200 kg adamın yanındaki mankenmi dersin veya 1.70 boy giyinmeyi bilmeyen çulsuzun yanındaki masum kız mı dersin...Çok varlar...Sen gelmiş diyorsun yakışıklıyım ama her yönden kendini geliştirmen lazım diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

türkiye gibi bir yerde nasıl 20den fazla sadece cinsellik yaşayacağın kız buldun hocam. izmir de tinder falan mı

Alıntıları Göster
    İstanbul. Sosyal medyadan hiç tanışmadım kızlarla. Tinderdan 2 kızla yattım sadece.
  • ben de 19 yaşındayım 1 tane oldu sadece kısa ilişki :d
  • 19 yasindayim konuya girerken sevinmistim benim gibi bi yikik var diye konunun sonuna bi geldim intihar istegim maximize oldu.o kadar konu actim hicbir konuda bu konudaki.kadar gercekler yuzume vurmamisti

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    Tipsizim bubozelliklee var ne yapmam lazim psikiyatri mi

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    O tip kizlarla çıkmak istiyorsan,gonlune koymak istiyorsan eğer evet dediklerim senin için sacma gelebilir.

• Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Peki özgüveni belirleyen faktor tip ise bende neden yok ortalamanın üstünde bir yakisikliligim olmasına rağmen neden bu senin dediklerim tersini yaşıyorum neden asosyallik var içine kapanıklık var kendimide net ifade edebilen bir insan olarak bunu bana açıklar mısın ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.