Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 20 demişşinde yaş 30 olup hiç kız arkadaşi olmayanlarda var bide 35 ine kadar bekle daha erken sonra evlenirsin diyenlerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

Yaşim 20 ama bu nasıl gençlik kardeşim yaa Allah bizi böyle yaratmış ama bu kadarda çirkin olmazki insan yinede üzülyor ...

Ya herkezin kendine göre güzelliği vardır . Mesela ben kendimi tipsiz olarak görüyorum ama çevremdeki çoğu bayan tam tersini düşünüo.
  • en kro tiplerin boyu kısa tiplerin bile yaninda manken gibi kızlar ne yaş nede tip onemli onlar için çogunluk paraya bakiyor paran varsa en kro tip ol kisa boylu gobekli ol farketmio bazi kızlar için sokaklarda 40 yaşina gelmiş kizi yaşinda 20 25 yaşinda kizlarla sarmaş dolaş gezenleri gormuyormusunuz

18 yaşimda sirf kiz tavlamak için bady ye başladim askerden geldim baktim hic bißey farketmio tiplen alakasi yok tipi birak ....ta bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

Yaşim 20 ama bu nasıl gençlik kardeşim yaa Allah bizi böyle yaratmış ama bu kadarda çirkin olmazki insan yinede üzülyor ...

Ya herkezin kendine göre güzelliği vardır . Mesela ben kendimi tipsiz olarak görüyorum ama çevremdeki çoğu bayan tam tersini düşünüo.

seni kandırıyodur onlar

• Ben harbiden 12.5 yaşında falan bir kızla yiyişmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

ne kadar çirkin olabilirsin ki. sorunu kişiliğinde ara tipinde değil

Kişilik falan hikaye dostum Tip yoksa kızda yok bence . Adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz ama yinede şükretmek lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ChaTLaK -- 27 Ağustos 2010; 22:35:59 >
  • Dostum bende aynı durumdayım ama genede mutluyum arkdaşlarım var rahatca geze bılıyorum okulum var derslereme zorlanmıyorum bence bu işler işini eline aldıktan sonra bakıcaksın yoksa delikanlı adamı bozar
  • @By_ChaTLaK OKU!
    Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren
    Ben harbiden 12.5 yaşında falan bir kızla yiyişmiştim

kaçın incici var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Karakterinle etkilemeye çalış. Okan bayülgen cok mu tipli mesela

• işine gucune bak. paralı ol onlar seni bulsun adamım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Karakterinle etkilemeye çalış. Okan bayülgen cok mu tipli mesela

Okan Bayülgen karakteriylemi etkilemiş o hatunları acaba ?

Eğer Allah vergisi yoksa yapacak birşey yok. Ama gözün yüksete olmasın manken gibi kızlara degilde normal seviyedekilerle arkadaşlık kurmayı dene. Okulun bitip elin ekmek tuttuğu zaman umarım seni mutlu edecek bir kadınla karşılaşıp yuvanı kurarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 27 Ağustos 2010; 22:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_alp

işine gucune bak. paralı ol onlar seni bulsun adamım.

işine gucune kaip parali olmak ta yetmiyor onlar seni bulsun falan başka tavsiye yokmu
  • çene lazim kizlara birazda sempatik erkekler çekici gelio tipe falan bakmiyorlar ama tabi giyim de onemli tabi giyim biraz zengin imaji verirse ilk once ayakkabilara bakiyorlar sonra tipe
  • Biz arada arkadaşlarla bu mevzuyu konuşuyoruz ...
    Arkadaşlar diyorki kız için para şart bende diyorum haklısın ama KAŞAR kızlar için para şart misal paracı kızlar için para şart. Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar 1-2 dondurma yersiniz hiç olmadı sahil kenarı yolda güzel park alanlarında gezersiniz olay biter. Çıktıgın zaman yanında 10 tl olması yeter bence aile kızı olunca. Şunu anlamayanlar var kızlar sizle para yemek için çıkmıyor sizi sevdigi sizden hoşlandıgı için sizle birlikte. Öyle olsa bakıştıgınız zaman kız yüzünüze değil cebinize bakardı. Konuşurken yüzünüzle degil cebinizle konuşurdu?...
    Kaşar kız diye tabir ettigimiz para için birlikte olan kızlara elbetteki para yetiştiremessiniz. Günümüz türkiye şartında zengin değilseniz tabiki. Kaşar kızla çıktıgında 50 60 tl den aşşagı olunca rezil olursunuz yani. Aile kızı öyle değil her gördügünü istemez siz almadıkça.Çok gördüm parası olmayıpda mutlu gezen çiftleri.Unutmayın herşey para değil arkadaşlar. Ama randevuda 10 tl olsa fena olmaz. bi cafede 2 kahve 2 dondurma 2 sinema bukadar 2 tur attıktan sonra kızı eve bırakırsın yada ne yapmak istiyosanız.

• ulan oluncada ayrılıyorsun boşver hiç girme bela hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Biz arada arkadaşlarla bu mevzuyu konuşuyoruz ...
    Arkadaşlar diyorki kız için para şart bende diyorum haklısın ama KAŞAR kızlar için para şart misal paracı kızlar için para şart. Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar 1-2 dondurma yersiniz hiç olmadı sahil kenarı yolda güzel park alanlarında gezersiniz olay biter. Çıktıgın zaman yanında 10 tl olması yeter bence aile kızı olunca. Şunu anlamayanlar var kızlar sizle para yemek için çıkmıyor sizi sevdigi sizden hoşlandıgı için sizle birlikte. Öyle olsa bakıştıgınız zaman kız yüzünüze değil cebinize bakardı. Konuşurken yüzünüzle degil cebinizle konuşurdu?...
    Kaşar kız diye tabir ettigimiz para için birlikte olan kızlara elbetteki para yetiştiremessiniz. Günümüz türkiye şartında zengin değilseniz tabiki. Kaşar kızla çıktıgında 50 60 tl den aşşagı olunca rezil olursunuz yani. Aile kızı öyle değil her gördügünü istemez siz almadıkça.Çok gördüm parası olmayıpda mutlu gezen çiftleri.Unutmayın herşey para değil arkadaşlar. Ama randevuda 10 tl olsa fena olmaz. bi cafede 2 kahve 2 dondurma 2 sinema bukadar 2 tur attıktan sonra kızı eve bırakırsın yada ne yapmak istiyosanız.

benim hiç karşima çikmadi onlar Misal Temiz aile kızları var onlarla çıkar karşimiza çikti da biz mi çikmadik dik bekl e bekle ben umidi kestim benim yaş ta 27

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Benim de ağzım laf yapmaz pek. Lisede ne güzel arkadaş ortamımız vardı. Şimdi üniversiteye gidince al baştan.

hocam aynı kaderi aynı ünide paylaşacaz gibi
  • Birşey kaybetmemişsin kardeş Merak etme gün gelir sen kaçarsın onlar seni bulur.
  • 32 yaşındayın elime kız eli deymedi artk sokakta kız görünce yanına yaklaşıp kokusunu içime çekiyom saçlarına dokunuyom sonrada tuvalete gidip anlarsın :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.