Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nokia 1110i

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

Ben 5 yaşında milli oldum.

bende o yaşlarda yaptım bişeyler ama 7 yaşınddan altını saymıcaksın bilinçsizsin çünkü
  • Konuyu açan arkadaş:

Çok şanslısın. Olunca bi b.ka yaramadığını görüp harcanan zaman ve parayı geri isteyeceksin ama nafile.
  • Giyimine kuşamına - saçına - kokuna dikkat et, kızlara pas vermesende elbet biri gelir seni bulur.. Afedersin ama birazda piç olmak gerekiyor.
  • Giyimime özen gösteririm koku fln hepsi marka ama TİP olmadıktan sora hepsi BOŞ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

Giyimime özen gösteririm koku fln hepsi marka ama TİP olmadıktan sora hepsi BOŞ !

tipi olmayıp da güzel kokan insan görmedim valla. hepsi leş gibi kokuyor çirkinlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Giyimine kuşamına - saçına - kokuna dikkat et, kızlara pas vermesende elbet biri gelir seni bulur.. Afedersin ama birazda piç olmak gerekiyor.

ya boşuna umut vermeyen arkadaş. adam yakışıklı olsaydı leş gibide koksa gelirdi yine kızlar kokuyu alıp kaçardı
  • ağzın laf yapacak en büyük etken bu (bende de bu özellik yok böyle konuştuğuma bakma )
  • çavuşu tokatla
  • Atıyorum mesela : Doğum günü oluyo cafede buluşma fln oluyo eee millet sevgilisini alıp gidiyo ben orda sap gibi kalıyorum . Bu yaşıma kadar kız mevzunu fazla takmıyordum ama sevgilisizde olmuyor ortam vs giremiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

kardeş bu üzücü haberi sana vermek istemezdim ama sağ el sayılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

Sorun yok. Ya olsa "o" olsaydı... Kötüyü düşün hacım

daha ne istion hacı aslında hergün beleşe verirdi.

Hacım sana "o" değil o.Başkasına "o" . Sana kalan şey boynuz...

• Karıyla kızla sürtenden ne zaman adam olmuş. Okumana bak sen çift delikliler heryerde. İlla ki bulursun ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Kızlar tipe bence çok bakmıyor çok hanzo gördüm yanında rüya gibi kızlarla geziyorlardı.
    1. dile bakacak 2. para

Aynen ama dilinle tavlasan bile yakışıklı gördüklerinde dipleri düşüyo sonrada huzursuzluk çıkıyo falan filan tabi kendine aşık etmen lazım dilinle ondada sonra kurtulamıyosun
  • Benim de ağzım laf yapmaz pek. Lisede ne güzel arkadaş ortamımız vardı. Şimdi üniversiteye gidince al baştan.
  • Yaşim 20 ama bu nasıl gençlik kardeşim yaa Allah bizi böyle yaratmış ama bu kadarda çirkin olmazki insan yinede üzülyor ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Sorun yok. Ya olsa "o" olsaydı... Kötüyü düşün hacım

daha ne istion hacı aslında hergün beleşe verirdi.

Hacım sana "o" değil o.Başkasına "o" . Sana kalan şey boynuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

Giyimime özen gösteririm koku fln hepsi marka ama TİP olmadıktan sora hepsi BOŞ !

tipi olmayıp da güzel kokan insan görmedim valla. hepsi leş gibi kokuyor çirkinlerin

adam ol ezik yoksa

kendini bir halt sanma onlardan üstün değil kimsede senden üstün değil herkes eşit doğmaz belki ama eşit ölür yani ölüm bi ceza değil ödüldür.

İyi Forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonıght -- 27 Ağustos 2010; 22:31:26 >

• Ben de 3 ay sonra 20 olacağım üniversiteye başlıyorum valla benim de hiç olmadı bi kızın elini tutmuşluğum yok bıktım artık ya tek takılmaktan
  • Hacı ben tipsizim diyorsun ama
    sende tipsiz kızlarla arkadaş olmaya başla. Onlarında pek burnu havalarda değil.Yani sokakta yürüse 10 kişiden 2 sinin dönüp bakacağı türden.

Onlarla ilişkini geliştire geliştire, özgüven kazandıktan sonra yani ağzın laf yapar konuma geldiğinde de hedefini büyüt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Hacı ben tipsizim diyorsun ama
    sende tipsiz kızlarla arkadaş olmaya başla. Onlarında pek burnu havalarda değil.Yani sokakta yürüse 10 kişiden 2 sinin dönüp bakacağı türden.

Onlarla ilişkini geliştire geliştire, özgüven kazandıktan sonra yani ağzın laf yapar konuma geldiğinde de hedefini büyüt...

teşekkür ederim en mantıklı cevap senden geldi Dhqwer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ChaTLaK -- 27 Ağustos 2010; 22:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.