Şimdi Ara

geç gelen yemek siparişi edit:fazla para çektiler çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün yemek siparişi verdim.pos makinası istedim bunu özellikle belirttim. adresim kayıtlı firmada her zaman söylediğim bir yer neyse 20dk oldu gelen yok aradım paketiniz yolda dediler.

tamam eyw kurye bi saat binanın önünde motorla dolandı evi bulamamış en son telefonunu aldım. konuştum öyle buldu. bu seferde 6. numaralı daire dediğim halde 6. kata çıkmış. bu seferde bunla uğraştım.

sonunda geldi bu seferde pos makinası getirmemiş birde nakit demişssiniz beyefendi diyor
    parayı verdim para üstünü aldım bahşiş vermeyi düşünüyordum ramazan dolayısıyla ondanda vazgeçtim. paramın üstünü kuruşu kuruşuna aldım.

sonuç: bahşiş veren müşteriye deneyimli kuryeler gidiyor benim gibi nadiren verenlere yeni elamanlar geliyor. bundan sonra hiç vermem

edit gelişme:bugün yine aynı yerden sipraiş verdim yine üstteki olaylar yaşandı bu sefer bonus olarak 10 lira fazla para çekmişler karttan fişe bakınca gördüm arayıp bildirdim. bir sonraki siparişte düşücekler o sipariş son sipariş olucak zaten bi daha ordan yemek yemem. tam 10 liralık yemek söyliyeceğim.

not: eskiden böyle bir yer değildi şimdi bozmuşlar.

edit: ikiside aynı kurye inanın adama sinir krizi geçirtir.

yeni edit: tekrar fazla çekilen paranın yerine yemek siparişi verdim. böylece paramı geri almış oldum. ve artık başka elaman göndereceklermiş gerçi bu siparişide sırf param onlarda kalmasın diye verdim. tam 10 liralık verdimki ne alacak ne verecek olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremsh21 -- 19 Haziran 2016; 20:37:45 >

• bide bahşiş mi vericektin ha ?
  • vermedim zaten bu olaylar olunca olanları arayıp restoran müdürüne söyleycektim ama yazık kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem. bundan sonrada bahşiş vermeyi düşünmüyorum.
  • _Em_Onu_ kullanıcısına yanıt
  • up
  • Kuryeye Yemeği emdirseydin keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    iyi fikir aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yemek erken gelirse bahsisi kapar, fakat gec getirirse aynen senin gibi kurusun hesabini yaparim
  • up gelişme var yine aynı şeyler oldu bonus olarak karttan 10 lirada fazla para çektiler. yaşnanlar yukarda
  • Hangi firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isim vermek istemiyorum. tek bir mekanları var zincir restaurantlar dan değil. son siparişi verirken alacaklı olmasam vermezdim iyi bir saydırcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembaba112

isim vermek istemiyorum. tek bir mekanları var zincir restaurantlar dan değil. son siparişi verirken alacaklı olmasam vermezdim iyi bir saydırcam.

Bilinmedik tañiñmadik yerlerden verilmemeli bence

• Şifreyi girerken ücrete bakmak zor mu geliyor ?

• 1-sene önce falan çok iyi bir yerdi sipariş max 15dk gelir sıcak olurdu ozaman kuryeler güler yüzlüydü çokta tutulan bir yer cadde üstü kendilerini çok bozmuşlar.
  • Haligarsi kullanıcısına yanıt
    her zaman söylediğim yerdi normalde bakarım mlsf hatalıyım zaten orda direk fişle gidip parayı alada bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembaba112

1-sene önce falan çok iyi bir yerdi sipariş max 15dk gelir sıcak olurdu ozaman kuryeler güler yüzlüydü çokta tutulan bir yer cadde üstü kendilerini çok bozmuşlar.

Zaten oyle olur mekan biraz tutulunca kalite düşmeye baslar

• fişle gidip çekilen parayı alıcam o kuryeyede söyliyeceklerim var. sonucu yazarım
  • _Em_Onu_ kullanıcısına yanıt
    Siz her türlü şeyi emiyor musunuz?

• bahşiş falan vermeyin kimseye. insanlara beleşten para kazandirmayin. alıştırmayın

• Nerdesin olum sen kullanıcısına yanıt
    bunların üstüne birde bahşişmi vericem daha o parayıda diğer siparişten düşecekler bugün düşmezlerse elimde fiş var bahşişi bırak bu olanlardan sonra 10 kuruş para üstü olsa alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremsh21 -- 19 Haziran 2016; 20:22:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.