Şimdi Ara

SAÇ için MİNOXİL %5 aldım.Kullanamayacağım bu şeyi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktor önerdi ketoral şampuan ile Minoxil %5. Saçımı sanki jöle sürüp birkaç gün yıkamayıp sonra az ıslatıp üstüne fön ile kurutmuş gibi cansız,mat,birbirine dolanmış gibi yapıyor.Az elimi attığımda parmaklarımın arasına sıkışıyor. (Saçlarım 10-12 cm civarı)

İsteyen varsa vereyim.

Şampuan önerisi olan varsa ömür boyu kullanabilirim. Para önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 26 Aralık 2015; 0:54:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Doktor önerdi ketoral şampuan ile Minoxil %5. Saçımı sanki jöle sürüp birkaç gün yıkamayıp sonra az ıslatıp üstüne fön ile kurutmuş gibi cansız,mat,birbirine dolanmış gibi yapıyor.Az elimi attığımda parmaklarımın arasına sıkışıyor. (Saçlarım 10-12 cm civarı)

İsteyen varsa vereyim.

Şampuan önerisi olan varsa ömür boyu kullanabilirim. Para önemli değil.

beeen istiyorum
  • Ketoral yerine Konazol dene, bu 1. Saçlarındaki matlığın sebebi büyük oranda o şampuan. Ketakonazol içeren şampuanlar saçtaki yağlanmayı azaltır, deriyi kurutur. Çok sık kullanmaman da gerekiyor. 2-3 günde 1 kere, köpüklü şekilde 10-15 dakika kafanda tutup yıkayacaksın. Diğer günlerde ise saçlarına iyi gelen şampuanın neyse onu kullan. Tavsiyem ısırgan otlu Tresan..

Minoxil yerine Rogaine Foam al. Köpük formunda ve kullanımı kolay. Dünyaca kabul edilmiş Minoxidil içerikli en iyi ürün. Sanalpazar, GG gibi sitelerde var. 1 aylık 3 adet tüp şeklinde olan paketler mevcut. Dikkat et, "FOAM" yani köpük olanı alacaksın. Aşırı miktardauygulamana gerek da gerek yok. Seyrek bölgeye biraz da olsa temas etmesi yeterli. Bu ürün krem gibi temas ettiği bölgeye etki etmiyor sadece. Temas ettiği bölgeyi ve çevresini de etkiliyor (kılcal damarları genişletme özelliğine sahip, bu yüzden zayıf saçlar daha iyi beslenebiliyor ve dökülmeyi yavaşlatıyor)

• Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

Evet bahsettiğim sıkıntı ketoral şampuandan kaynaklıymış. Kullanmıyorum onu. Minoxili kullanıyorum. Bioxcin forte aldım 3'lü,onuda kullanıyorum. Minoxil bittiğinde bir daha kullanmayacağım dedim ama senin söylediğine geçiş yapabilirim. 1 ay sonra duruma bakıp değerlendireceğim artık.

Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.