Şimdi Ara

BASUR (HEMOROİD) EVDE TEDAVİ ÇÖZÜM KESİNDİR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
10
Favori
58.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir avuç kuşburnunu çekirdekleri ile birlikte tavaya koyun 1 veya 2bardak su ekleyin kısık ateşte haşlayın. haşlandıktan sonra kuşburnunu ezin. Lapa haldeki kuşburnunu yatmadan önce basurun olduğu bölgeye bastırın. sabaha kadar basurlu bolgede kalması ( kendinizi bezler misiniz, dar bi kilot mu giyersiniz bilemem :) çözümü siz bulun) gerekmekte. Sabah uyandığınızda basurdan eser kalmayacak. Geçmiş olsun.

    BASUR (HEMOROİD) EVDE TEDAVİ ÇÖZÜM KESİNDİR!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazKaan -- 6 Şubat 2017; 21:45:52 >







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Basur (Hemoroit) Evde Tedavi Çözümlerine Genel Bir Bakış

    Basur, rektum ve anüs bölgesindeki damarların şişmesi ve iltihaplanması sonucu oluşan yaygın bir sorundur. Çeşitli evreleri olan basur, günlük yaşamı ciddi şekilde etkileyebilir. Neyse ki, evde uygulayabileceğiniz bazı çözümlerle basur belirtilerini hafifletebilirsiniz.

    Basura Ne İyi Gelir Evde?

    • Soğuk Kompres: Soğuk kompresler basur bölgesindeki şişliği ve iltihabı azaltmaya yardımcı olur. Etkilenen bölgeye günde birkaç kez 15-20 dakika soğuk kompres uygulayabilirsiniz.
    • Sıcak Oturma Banyosu: Sıcak oturma banyoları da basur bölgesine kan akışını artırarak şişliği ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir. Günde birkaç kez 10-15 dakika ılık suda oturun.
    • Hamamelis: Hamamelis, anti-inflamatuar ve büzücü özellikleri sayesinde basur belirtilerini hafifletmeye yardımcı olabilir. Hamamelis içeren merhemleri veya pedleri etkilenen bölgeye uygulayabilirsiniz.

    Basuru Evde İple Bağlamak

    Basuru evde iple bağlamak, son derece tehlikeli ve önerilmeyen bir yöntemdir. Bu işlem, ciddi enfeksiyonlara ve diğer komplikasyonlara yol açabilir. Basur tedavisi için her zaman güvenli ve kanıtlanmış yöntemleri tercih etmelisiniz.

    Basura Kesin Çözüm Hurma

    Hurmanın basuru tedavi ettiği yönünde bazı iddialar olsa da, bu konuda bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır. Basur için etkili bir tedavi yöntemi olarak hurma kullanmak yerine, tıbbi tavsiye almanız önerilir.

    Basurdan Kurtulanların Yorumları

    Basurdan kurtulanların yorumları, evde tedavi yöntemlerinin etkili olabileceğini göstermektedir. Ancak, her bireyin durumu farklıdır ve sizin için işe yarayan bir çözüm başkası için işe yaramayabilir. Bu nedenle, evde tedavi yöntemlerini denemeden önce bir doktora danışmak her zaman en iyisidir.

    Basur Olanların Yorumları

    Basur olanların yorumları, bu sorunun yaygın olduğunu ve günlük yaşamı önemli ölçüde etkileyebileceğini göstermektedir. Basur belirtileri yaşıyorsanız, doktora başvurmanız ve uygun tedavi yöntemlerini görüşmeniz önemlidir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • KESİN ÇÖZÜM BURDA ARKADAŞLAR HEM DE DOĞAL HEM DE İLAÇSIZ
  • deneyen mesaj atsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazKaan -- 28 Ocak 2017; 15:47:16 >
  • Hocam siz denemediğiniz bir yönetimi neden tavsiye ediyorsunuz
  • yasinim0435 kullanıcısına yanıt
    Benim denemediğim yöntem kalmadı. Bunu annem ısrarla yapmamı söyledi dikkate almadım. En çaresiz zamanda bi denemek lazım diyerekten orda yazdıklarımın hepsini yaptım. Sabah kalktım basur falan yok acı yok mucize gibi yemin ederim. Artık çatır çutur acı yiyorum. O dönem interneti tarumar ettim hiç biri çözüm olmadı. Yav bi kişiye faydalı olsam süper olucak.
  • hocam sadece 1 defaya mahsusmu yapcaz bunu...ayrıca ayrıntılı yazarmısınız bana pm den rica etsem nasıl yapılacağı konusunda
  • AyazKaan Allah senden razı olsun kardeş. Denemediğim yöntem kalmadı ameliyat olmaya karar vermiştim. Geçen acıdan kıvranırken biraz daha araştırayım dedim. Senin yazını buldum deniycem ulan dedim ölmem ya. Vallahi basur falan kalmadı. İnanamıyorum sanki geri çıkacak gibi geliyor :))) bi kaç gün sonra acı yicem bi cesaretleneyim. Çok saol SAOOOOL
  • şuan basurum. genel cerrah doktoruna gittim. daflon ve procto glyvenol krem yazdı. bu ilaçları kullandım. küçülme oldu ama tamamen geçmeyince tekrar doktora gittim. doktor 3 gün sonra gel amelyat edecem amelyatsız geçmez dedi. aynı gün cilt doktoruna da gittim. ağrı kızarıklık ve aşırı kaşıntı başlamıştı. cilt doktoru procto glyvenol kremin o bölgeyi tahriş ettiğini söyledi. cilt doktoru alerinit hap ve dermatop krem yazdı. 2 gündür kullanıyorum. Mucize gibi basurum iyice küçüldü ağrı kızarıklık ve kaşıntı yok oldu. Oysa genel cerrah amelyatsız geçmez demişti. az daha amelyata gidecektim.
  • Aynı sorundan muzdaribim deneyeceğim
  • sener371 kullanıcısına yanıt
    Merhaba diğer yöntemlerin yanında ev yapımı Kantoran yağını mutlaka denemenizi öneririm. Tecrübeyle sabit
  • Arkadaşlar memethol diye bir sprey varmış internet üzerrinden buldum bende iç basur var 1 ile 2 derece arasındaymış. Kullanan var mı lütfen bilgili arkadaşlar yönlendirsin beni çok zor durumdayım. Psikolojik olarak çok yıprandım
  • Hiç deneyen olmadı mı
  • Basur, Hemoroid ya da Mayasıl
    İsmini nasıl biliyorsanız bilin, eğer tıbbi ve gerçek bilgi ve tavsiyeler isterseniz şu linke bakabilirsiniz:https://hekimimyanimda.com/genel-cerrahi/hemoroid-basur-mayasil/
  • Hocam yılların rahatsızlığını bir gecede bitirecek ilaç tanımıyorum tıbben mümkün değil. Hani birkaç hafta tedavi kürünü uygularsanız belki işe yarar.
  • deliyürek_116 kullanıcısına yanıt
    Bir işe yaramıyor boşuna kullanıp acı çekmene gerek yok.Tek çözüm cerrahidir, bu tarz olaylara inanmayın,maksimum geçici rahatlama sağlar,belirli bir süre sonra şikayetleriniz tekrardan ortaya çıkar.
  • Konu ile ilgili herhangi bir araştırma yapılmadan ve güvenilir bir kaynak gösterilmeden insanları yanlış bilgilendirmek hoş olmaz. Benzer durumu, basura ne iyi gelen bitkisel çözümler diye arattığınızda zaten etkili kaynaklara ulaşabiliyorsunuz.

    Aman diyim; bilinçlenelim...
  • İnsanları dolandırmaktan bıkmayan tipler hala var.Bu tarz şeylere de inanların da olması garip şu devirde.Kalıcı çözüm sağlamaz bunlar arkadaşım,geçici rahatlama sağlarsın,geçti sanarsın ama bir süre sonra tekrar ortaya çıkar.Millet kafayı yemiş ya gidip orasını burasını kestiriyor,onca çile çekiyor...
  • sener371 kullanıcısına yanıt
    Rabbim.iki tarafta da sıkıntı vermesin sana alerjinit hap ve kremi aldım inanilmaz.etkisi oldu Allah razi olsun kardeşimmm kantaron yağıda kullandım zor durumdaydım.Rabbim.gönlünden ne geçiyorsa iki taraftada önüne sersin sana tesekkur etmek.icin üye oldum.
  • Vallahi arkadaşlar ben yıllarca çözü aradım evde kendi kendime bir sürü bitkisel uygulamalarda bulundum. kremler de kullandım genel cerrahlara gittiğimde devlet hastanesinde direk bakınca krem verdi. ama şişliği biraz insede 1 hafta sonra yine ağrılarım artmaya başladı. internet reklamları üzerinden gördgüm bi doktora gittim. bana iyi geldi yaklaşık 6 aydır hiç bir sorunum yok çok şükür. ameliyatsız yaptılar ameliyat falan gibi değildi zaten. oturma banyosunu falan yaptım. doktor yasir bey. şimdi çokk iiyiim şükürler olsun ki. pek inanamamıştım ilk başta ama inanılmaz o gün bile etkisini gördüm. bu derdi çok ii biliyorum. çeken bilir derler gerçekten.
  • AyazKaan A kullanıcısına yanıt
    Hocam kaçıncı evredeydiniz. Şimdilerde nasıl tekrarladı mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.