Şimdi Ara

yarın akşam intihar ederken kıza yazacağım mesaj, vicdan azabı çeker mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "şimdi siyanür içip dünyadan gideceğim, sen beni hayata bağlayan tek şeydin, umarım bir insanın ölümüne sebep olduğunun farkındasındır da vicdan kırıntısı varsa, ki hiç sanmıyorum, geceleri vicdan azabından uyuyamazsın"
    vicdan azabı çeker mi sizce

• Telini at özele karıya gidelim unutursun xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miden bulanmaya başlar muhtemelen, vücudun ne olduğunu anlamaya çalışır, başın döner ama bayılmak üzere olmazsın, soğuk soğuk terlersin, kan dolaşımı iyice işlevselliğini yitirir, tam yere yığılırsın tek gözün açık vücuduna zor bela hükmettiğin kısacık anda telefonun ekranına bi uyarı gelir, "iletilmedi".. Riski göze almaya değmez boşver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Whatsappdan yazıp içeceğim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Miden bulanmaya başlar muhtemelen, vücudun ne olduğunu anlamaya çalışır, başın döner ama bayılmak üzere olmazsın, soğuk soğuk terlersin, kan dolaşımı iyice işlevselliğini yitirir, tam yere yığılırsın tek gözün açık vücuduna zor bela hükmettiğin kısacık anda telefonun ekranına bi uyarı gelir, "iletilmedi".. Riski göze almaya değmez boşver
    ogahh
  • Umrunda bile olmazsın
  • hiçbir şey için değmez, kal sağlıcakla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kız için intihar edicek kadar mal olamazsın bence.

• çok fazla filmi izlemişsin gelip arkadan hüzünlü bir müzik çalalım mı donanımhaber ekibi olarak?
  • Hollow ichigo H kullanıcısına yanıt
    şubattan beri hoşlanıyordum
  • Doğal seleksiyon bir kız için intaar eden angutlar için de geçerli miydi?

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    10 sene sonra ailesiyle bi pazar kahvaltısında aklına gelirsin belki. Çocuğunu öpüp bir düşünür: “niye intihar etti ki bu salak”

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Miden bulanmaya başlar muhtemelen, vücudun ne olduğunu anlamaya çalışır, başın döner ama bayılmak üzere olmazsın, soğuk soğuk terlersin, kan dolaşımı iyice işlevselliğini yitirir, tam yere yığılırsın tek gözün açık vücuduna zor bela hükmettiğin kısacık anda telefonun ekranına bi uyarı gelir, "iletilmedi".. Riski göze almaya değmez boşver
    dördüncü artı benden sevinmişsindir umarım bildirime

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Aileme gösterdim alkışlıyorlar beni sağol joe

• Sevdiğini düşündüğün insana acı çektirmeye çalışmanın ne kadar iki yüzlü olmasını geçtim, intiharın sandığın kadar kolay olmadığının farkındasındır umarım.

Pek çok kişinin intiharı kişiyi öldürmekten ziyade organlarına zarar veriyor.
    Bir anlık ergenlik yapacağım derken birden hayatını diyalize bağlı geçirmek zorunda kalan, kalp rahatsızlıkları olan, ya da felçli biri olarak geçirebilirsin.

Hayatta tutunacak çok şey, ulaşılacak çok fazla hedef var, bir kız uğruna intiharı düşünmek cidden aptallıktır, kendini kandırmayı bırak ve düzgün düşün.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Siyanür öldürmez mi

Kurtulursam köprüden atlarım yaşamak istemiyorum

• Bunca zamandır bunun için mi siyanür arıyordun ? Koptum yazıyı okurken aSD:QWEASD
  • hey rick,are you okay?
  • Kız bu konuyu görürse vicdan azabı çekmeyeceği kesin.

• Hayata bağlan kardeş bi kız için intihar etmeye değmez sonra üzülürsün pişman olursun bu hayata 1 kez geliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.