Şimdi Ara

(YARDIM) PS3'üm sarı ışık verdi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CECHG04 Model no lu PS3'üm sarı ışık verdi sabah FIFA10 oynarken kendiliğinden kapandı sonra birdaha açtım çalıştı 15 dk falan oynayıp kapattım birkaç saat sonra yine açmak istediğimde sarı ışık hatasını verdi bu sorun neden kaynaklanır çaresi var mıdır

cihaz garantili SONY servisi ile görüştüm bunun TR'de tamiri yok yurt dışına yolluyoruz onarılabilirse 2.5 haftadan yolluyoruz yada ordan kullanılmış başka bir PS3 yolluyoruz dediler ama garantisi devam ediyorsa (ediyo) yenisinide veririz dediler şimdi bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum ne gibi bir yol çizmem gerek hemen sıfır cihaz ile değiştiremez miyim birde HDD'mi istesem verirler mi bütün SAVE'lerim onun içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 31 Ekim 2009; 11:13:15 >

• fifa 10
    geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 28 Ekim 2009; 17:09:09 >
  • fifa 10 'nun ps3 zarar verdiğini ciddi ciddi düşünmeye başladım geçmiş olsun dostum!!!
  • Geçmiş olsun. :S Çekilecek dert değil bu PS3, XBOX360 falan. Alıcan bi Sega Genesis takılıcan dertsiz tasasız.
  • saçma sapan yorumlar yapmayın ,fifa niye bozsun ps3 ü?

benim makinem 2 kere sarı ışık verdi birinde cod5 oynarken birinde de nba2k8

şimdi bu oyunlar mı bozuyor oluyor ps3 ü??iyice absürüt yorumlar yapmaya başladınız.
  • geçmiş olsun bu arada modeli nedir ps3ün? sürekli fifa oynayanların aletleri bozuluyor var bir teknik hata.
  • fifa 2009 dada durum boyleydı 10 tane baslık rahat vardı fifa oynarken sarı ısık verdı seklınde
    yorumlar sacma falan degıl arastırın goreceksınız forumdakı baslıkları
    gecen senede boyleydı bu
    aferın ea nasıl bı kalıtelı malzemeden yapılıyorsa dayanamıyor lensler o kalıteye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @el_nino_09
    dostum senin dedigin oyunlari bilmiyorum ama ben bile fifa 10u almiyorum cunki ne zaman sari isik hatasi gorsem orada fifa 10 bende fifa 10un ps3 bozdugunu dusunuyorum
  • bu 40gb olan model mi?
  • 60 gblık mı makinen?
  • 80 gb mı yoksa ?
  • yok mu arttıran :D
  • 120 olabilirmi
  • 40GB

şimdi FIFA'yı boş verin onu sonra konuşuruz başlıktaki sorularıma bir cevap verirseniz çok makbule geçer yarın ona göre konuşucam servisle
  • geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 28 Ekim 2009; 17:44:43 >
  • gecmiş olsun. benim ps3'de bozuldu 2 hafta önce. lens hatası. verdim servise 10 gün içinde geldi. ama yenisini vermiyorlar haberin olsun. %99 yenilenmiş yani başkasının makinasının kapağını değiştirip veriyorlar. ama sonucta bu işlem fransa da fabrikada yapıldıgı için için rahat olsun.
    içindeki oyunların silinecek o yüzden bence işine yaramayan oyunları sil psn'inin şifresini sil para ile satın aldıgın oyun yada ek paket varsa mutlaka ayarlardan gir ve makinanı deactif yap ki yeni ps3'ün geldiginde tekrardan indirebilesin. tabi bu arkadaslarınla birlikte satın aldıgın oyunlar için gecerli çünki oyunlar ve ek paketler 5 makinadan fazla makinaya yukleyemiyorsun . bos varsa deaktif yapmana gerek yok ama 5'i de doluysa deaktif yap 1'i boşalsın sonra yeni ps3'üne tekrar indir.

tekardan gecmiş olsun.

benim ki fifa oynarken bozuldu ama ben inanmıyorum fifa'nın bozduguna ve hala oynamaya devam ediyorum .

• En çok fifa oynanıyor bozuluyor makina hopppp şuçlu fifa 10 allah allah..
  • ps3 ü de bozmam yani acemi gibi
  • yok ama yükleme konusunda sıkıntıları var bence fifa'nın. benim ps3 yeni 120gb slim model. fifa 09'da takıldığı kadar hçbir oyunda bu kadar takılmıyor. emin olun her oyunu eşit oynuyorum. fifa09, littlebigplanet, gta iv. bu oyunlardan lbp daha bir kere takılmadı. gta iv bir kere, fifa09 'un kaç kere takıldığını hesap edemedim. yükleme olayını yanlış yapmışlar bence. çok yoruyor lensi. haliyle makine aşırı ısınıyor. bence sorun herşeyi cd üzerinden yapmaya çalışması. ön yüklemeyi mi eksik yapıyor artık nedir bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssarica81

gecmiş olsun. benim ps3'de bozuldu 2 hafta önce. lens hatası. verdim servise 10 gün içinde geldi. ama yenisini vermiyorlar haberin olsun. %99 yenilenmiş yani başkasının makinasının kapağını değiştirip veriyorlar. ama sonucta bu işlem fransa da fabrikada yapıldıgı için için rahat olsun.

yani bu 3K'nın tamiri olmadığı için yenisini vermek yerine bizim PS3'ün kaportası içinde 2. el makine mi yolluyorlar microsoft cihaz firmware'lü değilse 3K görenleri anında değiştiriyor

bu sarı ışığın sebebi nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 28 Ekim 2009; 17:56:51 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.